Kayci
Zaangażowana w BB
Przyszlam sie przywitac cichutko bo Kaja jeszcze spi. Czesc wam :-) Ja po zakupach i sniadanku. Do piekarni chodze jak maz jest jeszcze w domciu. Wychodzi o wpol do osmej. Ale weekend przed nami wiec sie ciesze na zapas.
EFIKA- super ze synus zdrowy i mozecie sobie spacerowac godzinami. Z wozkiem chodzicie czy Kubus maszeruje cala droge? Ja prawde powiedziawszy wole wiezc wozek nawet pusty wiekszosc drogi, niz zmeczone placzace dziecie na rekach. Chyba ze idziemy blisko na plac zabaw.
PATRYSIA- ty chodzisz sama z synkami?
A tak, poza spacerkami zaczelam czytac corci dluzsze bajki bez obrazkow. Myslalam, ze po jednej mloda sie znudzi i pojdzie zajac sie czyms innym, ale nie, siedzi jak zaczarowana i prosi o coraz to nowa bajeczke, wiec czytam i czytam do czasu az ochrypne
Znacie moze jakies ladne bajki godne polecenia?
Milego dnia i wiosennych weekendowych spacerkow cala rodzinka
EFIKA- super ze synus zdrowy i mozecie sobie spacerowac godzinami. Z wozkiem chodzicie czy Kubus maszeruje cala droge? Ja prawde powiedziawszy wole wiezc wozek nawet pusty wiekszosc drogi, niz zmeczone placzace dziecie na rekach. Chyba ze idziemy blisko na plac zabaw.
PATRYSIA- ty chodzisz sama z synkami?
A tak, poza spacerkami zaczelam czytac corci dluzsze bajki bez obrazkow. Myslalam, ze po jednej mloda sie znudzi i pojdzie zajac sie czyms innym, ale nie, siedzi jak zaczarowana i prosi o coraz to nowa bajeczke, wiec czytam i czytam do czasu az ochrypne
Znacie moze jakies ladne bajki godne polecenia?
Milego dnia i wiosennych weekendowych spacerkow cala rodzinka
Ostatnia edycja: