efika
Fanka BB :)
MUSZYNIA - oby synus szybko doszedl do siebie, no i zebys Ty sie nie rozchorowala!! A mnie tez cos lapie, mam nadzieje ze rozejdzie sie po kosciach i ze mlody sie nie zarazi. Oj niech bedzie juz wiosna, chociaz moj Kuba lapie zawsze w maju angine, ma to chyba po mnie - ja do konca studiow latem chorowalam na angine! U nas dzis wieje, cos blizej nieokreslonego saczy sie z nieba, wiec nie mam zamiaru nosa z domu wystawiac. Na szczescie mezus ma urlop, wiec przelecial sie po sklepach i zakupki na weekend juz mam zrobione AKWARELKA - fakt ze Kubala sie ostro rozgadal! I to z dnia na dzien. Wczesniej tez ladnie mowil, ale teraz to buduje takie zdania ze z mezem sami sie dziwimy. Niestety lapie tez slowa ktorych nie powinien . Niestety nadal mowi o sobie w formie zenskiej! Zawsze zwracam mu uwage ze tak nie mowi, a on sie poprawia, mysle ze terz to juz kwestia czasu, az przestanie gadac jak baba! A co do zakupow, to przy dluzszym pobycie w sklepie marudzil i krecil sie (mimo przekasek, zabawek, ksiazeczek itp) wiec albo jechalismy sami a mlody zostawal z moja mama, albo jedno z nas mialo misje specjalna. Ale ostatnio robilismy zakupy i to dluzsze, w kilku sklepach i Kuba byl bardzo grzeczny. Ladnie chodzil za raczke, pomagal wkladac zakupy do wozka, nie uciekal i nie marudzil! Ta zmiana akurat bardzo mi sie podoba.Ale epopeja mi wyszla! Milego dnia i duzo zdrowka!