reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

reklama
HEJKA:-)

PATRYSIU- bardzo duzy brzuszek juz masz :szok: Ale ten czas leci :-D A torcik po prostu jak z bajki. Jeszcze takiego nie widzialam :rofl2: Ale po suwaczku wnioskuje ze prawdziwe urodzinki jeszcze przed Dominisiem. Bedziecie obchodzic raz jeszcze? :eek::-D

oj leci leci ten czas:rofl2: ja także pierwszy raz widziałam taki torcik a pyszny mmmmm bo ogólnie taki lodowy był bo trzeba było w zamrażarce go trzymać w środku same bezy przekładane śmietankowym kremem z wiśniami mniam:-)urodzinki już nie bedzie miał wyprawionych w tą niedziele co była robiliśmy bo w tygodniu nie za bardzo pasuje a w sobote ma teściu 60-tke a w niedziele wiadomo skacowani gości by przyszli:rofl2:dlatego szybciej wyprawialiśmy:tak:

Witam was :happy:
To ja zaczne od urodzinowych zyczen dla Dominisia,
bo nie wiem czy jutro uda mi sie wdepnac na kompa
Idz smialo przez swiat
i miej bycza mine
Szczescie za ogon lap
i dus jak cytryne :-):rofl2::-)

dziękuje :-)

. U nas super pogoda. ma sie utrzymac do konca tygodnia. Juz teraz jest 20° i nie pada wiec szkoda siedziec w domu....

a u mnie totalna jesień deszcz wiatr zimno:sorry:już pod koniec września zaczeliśmy ogrzewać domek taaak zimno się stało że zmarznąć można:sorry:

Czesc dziewczyny. Chcialabym zlozyc wszystkim dwulatkom ktore w ciagu najblizszych dni maja urodzin duzo zdrowka i usmiechu, samych slonecznych dni i cierpliwych rodzocow (bede miala maly remoncik wiec moge nie miec czasu)!!! Co do urodzin Kubali to wszystko wyszlo super. Mlody dmuchal swieczki, bawil sie z dzieciaczkami, nawet nie byl zestresowany iloscia osob (15). Takze jestem zadowolona. Na szczescie jestesmy juz zdrowi i mam nadzieje ze zostanie tak jak najdluzej (najlepiej do osiemnastki mlodego haha). Co do wozka - jest super, fakt do trzech kolek trzeba sie przyzwyczaic ale za to jest zwrotny. Mlodemu tez jak widze podpasowal - lepsze siedzenie, kolka pompowane i duze wiec nie odczowa tak dziur. Jedyny minus - ciezko sie go wnosi wraz z 12kg Kubusiem na 2 pietro!! Jak bede tylko miala chwilke wstawie zdjecia z urodzin mlodego. Trzymajcie sie cieplo w te "przepiekne" wrecz jesienne dni (chociaz u nas wczoraj bylo super) i zdrowiutko!

Czesc ;-)

Najpierw zyczenia dla naszego solenizanta
DOMINISIU :-)
niech Ci slonko cieplo gra,
niech Twoj usmiech dlugo trwa,
nie trac swej wesolej minki,
dzis sa Twoje Urodzinki
:laugh2:

AKWARELKA- fajnie ze twoja coreczka chodzi do przedszkola. Pozna nowe dzieci i nie bedzie sie nudzic :tak:
APSIDEIZY- wybralas juz zlobek dla Zuzi? (przegladalam twojego bloga i zauwazylam ze szukasz :sorry:)
Kaja byla pare razy w klubie malucha, ale ostatnio przeniesli go w nowe miejsce wiec juz nie chodzi. Za daleko :-(
EFIKA jak dodajesz zdjecia na neta?

Ostatnia edycja:
KAYCI - ja dodaje zdjecia tylko w swoim albumie na bb. Jesli o to Ci chodzi to w profilu utworzylam album prywatny i tam jest opcja dodaj obrazki. W innym miejscu nie wstawiam zdjec, prywatny album moga ogladac tylko przyjaciele.

HEJKA:-)
Czesc dziewczyny. Chcialabym zlozyc wszystkim dwulatkom ktore w ciagu najblizszych dni maja urodzin duzo zdrowka i usmiechu, samych slonecznych dni i cierpliwych rodzocow (bede miala maly remoncik wiec moge nie miec czasu)!!!

Czesc ;-)

Najpierw zyczenia dla naszego solenizanta
DOMINISIU :-)
niech Ci slonko cieplo gra,
niech Twoj usmiech dlugo trwa,
nie trac swej wesolej minki,
dzis sa Twoje Urodzinki :laugh2:?

dziekuje :-):-):-)

Wiecie co mi M powiedział jak jedliśmy obiadek:eek:że już chciałby łóżeczko rozłożyć:rofl2:mówi że i tak zostały tylko 2 miesiące (bo tak czy siak miesiąc przed porodem rozstawilibyśmy łóżeczko):confused2:ja mówie ze jeszcze nie bo ja już wogóle będe myśleć tylko o narodzinach jak tak na łóżeczko bede patrzec i wogóle po co tak szybko hehe a M "jak chcesz ale ja już bym wystawił":rofl2:i tym sposobem pomyślałam że faktycznie 2 miesiące mi zostały do skompletowania wszystkiego bo trzeba już mieć szybciej torbe spakowaną do szpitala a ja nie mam wszystkiego synkowi kupione a co dopiero sobie:szok:

hej dziewczynki
sorki za moja nieobecnosc ale jakos malo czasu

DOLACZAM SIE OD ZYCZEN URODZINOWYCH!

chcilaam sie pochwalic ze w dzien moje dziecko zakonczylo przygode z pieluchami:-D:-D:-D:-D:-D
od jakis 3 tygodni ladnie sama wola siku albo ja ja wysadzam i robi.robi tez na sedes-z nakladka i bez i czasami udaje sie na trawke:-)
na kupe tez wola siusiu ale niewazne,grunt ze wola.czasami zdarzaja sie wapdki,ale wiadomo.jest kilka dni ze bez ani jedenj a potem jeden dzien gdzie kilka,ale wszytsko na dobrej drodze:tak::tak::tak::tak:

jak ide po starsza corke do szkoly(a droa w obie strony plus zakupy zajmuje nieraz praiwe 3 godziny),to zakladamjej pluche tetrowa i majki z sucha pielucha,zeby w razie jakby nawet popuscila to nie przemoczy calego ubrania i nie zmarznie.nie chce jej mieszac w glowie i zakldac pampersa.ale od tygodnia nawet nie zdazylo sie jej popuscci na spacerze:-)

dzis mamy wesele i biore ze soba nocnik:-):rofl2:
bo wiadomo na sedes jje nie posadze,a nie zaloze jej pampersa zeby nie zglupiala.najwyzje w majtki wsadze jej tylko tetre tak na wszeli wypadek,bo jak juz jest wpadkato zaraz i buty i wszytsko mokre.

w nocy nadal w pampersie,ale rano jak sie budzi to krzyzczy siuisu.no i w dzien we snie juz tez przestala sikac,ale zabezpieczenie zakladam.no i jaks ie tylko przebudzi to ja od razu sadzam na nocnik bo jak za dlugo czekam to sika

co do mowy-nie gada za duzo,co pare dni nowe slowo ,ale buduje smieszne zdania typu "azia no no niam niam" (tl.aza to nasz pies,czyli mowi zeby jej jedzeniaz reki nie zabierala):-):-):-):-)

najwazniejsze ze duzo rozumie,a jak sie nieraz rozgada po swojemu to mnie glowa boli.
co chwile tylko "mamoo" takim zapytaniem:-)

ladnie sie bawi lalakami i roznmi zwierzakami,lalki ze soba gadaja,cauja sie itd:-D

czesc dziewczyny. U mnie dzis dluuugi wieczor! Mlody poszedl sobie spac (jak nigdy) o 14 i obudzil sie po 17!!! Wiec meczy sie teraz od ponad pol godz zeby usnac. ANABUBA - tylko pogratulowac takiej spryciulki! Moj "olal" nocnik i dalej jestesmy zapieluszkowani. Odczekam jeszcze ze 2 miesiace i znowu podejme walke - ale nic na sile. Tak z innej beczki - jaki rozmiar ubranek nosza Wasze dzieciaczki? Ostatnio u lekarza babka go mierzyla i wazyla i wszystko bylo w normie, centyle ok. Ale jak kupowalam mu dzis kombinezon na zime to 92 byl za duzy (podobno h&m ma zawyzona rozmiarowke, ale nie zauwazylam) i tak sie zastanawiam czy nie powinien byc wyzszy (na metce jest podane ze 86 to 12-18 mc-cy). Fakt ze dzieciaczki rosna, mowia i sikaja inaczej, ale tak dla ciekawosci podzielcie sie waga i rozmiarem Waszych maluchow - dla spokoju mamy wczesniaka:)Milego wieczorku.

ANABUBA - wlasnie zauwalylam Twoj suwaczek. Kto jest u Was skorpionem? Ja mam w domu skorpiona i tez jakos jescze zyjemy!! W dodatku moj synek gdyby nie wczesniejszy porod tez bylby skorpionem (to bym dopiero miala sajgon w domu). Ale ja niby panna a jakos stawiam ich do pionu, haha!

reklama
ANABUBA - wlasnie zauwalylam Twoj suwaczek. Kto jest u Was skorpionem? Ja mam w domu skorpiona i tez jakos jescze zyjemy!! W dodatku moj synek gdyby nie wczesniejszy porod tez bylby skorpionem (to bym dopiero miala sajgon w domu). Ale ja niby panna a jakos stawiam ich do pionu, haha!

Efika ja jestem skorpionem:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a moj maz baran.2 podle charaktery.moja mam tez skorpion i jakos mnie nie utluka jak bylam mala:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Weronika jest duz apo tacie bo wazy 16kg i ma 93cm wzrsostu a but 25 rozmiar.ale staRSZA CORKA TEZ JEST WYSOKA.
skoro Twoj maly jest wczesniakime ro ma jezscze prawo odstwac od rowiesnikow wiec mysle ze nie ma sie czym martwic

Do góry