reklama
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
Wiesz Akwarelka - mi się wydaje, że to zależy od dziecka. Mój Wojtuś jak usłyszy melodię ze znanej bajki to faktycznie nuci i po swojemu coś tam śpiewa.
Akwarelka, Piotruś dużo śpiewa, ale konkretnych melodii to jakoś nie mogę wychwycić! A języczkiem też naśladuje konika i przezabawnie mu to wychodzi. :-)
U nas ostatnio hiciorem okazała się zabawa w "kółko graniaste". Jak padamy na podłogę to radość jest przeogromna!
U nas ostatnio hiciorem okazała się zabawa w "kółko graniaste". Jak padamy na podłogę to radość jest przeogromna!
akwarelka, myszunia - jak sie czuję to powiem za tydzień, bo narazie mam problemy z utrzymaniem tej ciązy:-zawstydzona/y:
Reniferku, jak tam Twój maluszek?
Poza tym u nas na topie jest sroczka kaszke warzyla... Jak Noemi chce sie w nia bawic to wola "ka" "ka". No i bawimy sie najpierw ja jestem sroczka, a potem ona oraz jedzie jedzie pan.... i francuska zabawa paluszkowa o marionetkach
W JAKIE ZABAWY BAWICIE SIE JESZCZE ZE SWOIMI MALUSZKAMI ?
Sroczka też się Piotrusiowi podoba. Bawimy się w to, co nam aktualnie przyjdzie do głowy. Piotruś uwielbia wszelkiego rodzaju tarmoszenie, łaskotanie i przewracanie się po podłodze.
A dziś mam straszne wyrzuty sumienia, że go nie dopilnowałam!
Bawiliśmy się rano na łóżku i jak zwykle przewracaliśmy na wszystkie strony. W pewnym momencie P. nie wymierzył odległości i runął na podłogę. A teraz ma wielkiego siniora pod oczkiem. :---(
Wczoraj Piotruś wypił pół szklanki soczku - ze szklanki! Obydwoje byliśmy mokrzy od stóp do głów i cała kanapa zalana, ale mój syn bardzo dumny z siebie! :-):-):-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
myszunia - dzieki za pamiec. W skrócie - jak przeżyjemy jeszcze miesiąc 2w1 to raczej wszystko się dobrze skończy....
myszunia - dzieki za pamiec. W skrócie - jak przeżyjemy jeszcze miesiąc 2w1 to raczej wszystko się dobrze skończy....
A więc dalej trzymam kciuki!
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witajcie dziewczyny.Pozwólcie że dołączę do Waszego grona:-)
Moja Weronika urodziła się 16pazdiernika,no i ma satrsza siostrę.
z Monysią z tego co pamiętam wymieniłysmy kilka słów na innym watku,mam rację?
Jak narzie troche Was podczytuję i róbuuje cos zapamiętac,ale powinnam sie szybko wdrozyc
Moja Weronika urodziła się 16pazdiernika,no i ma satrsza siostrę.
z Monysią z tego co pamiętam wymieniłysmy kilka słów na innym watku,mam rację?
Jak narzie troche Was podczytuję i róbuuje cos zapamiętac,ale powinnam sie szybko wdrozyc
reklama
Witaj Anabuba!
Wątek nie jest zbyt rozbudowany, więc pewnie szybko się wdrożysz!
Akwarelka, z tego co zdążyłam się zorientować to mieszkasz we Francji. Czy Twój mąż jest może francuzem? Pytam, bo zawsze interesował mnie rozwój mowy u dzieci w rodzinach dwujęzycznych. Nawet w mojej pracy magisterskiej poruszałam taki temat.
Wątek nie jest zbyt rozbudowany, więc pewnie szybko się wdrożysz!
Akwarelka, z tego co zdążyłam się zorientować to mieszkasz we Francji. Czy Twój mąż jest może francuzem? Pytam, bo zawsze interesował mnie rozwój mowy u dzieci w rodzinach dwujęzycznych. Nawet w mojej pracy magisterskiej poruszałam taki temat.