reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

WITAM SIE I JA:-)
Ja mojego synka tak o 19 kapie wtedy mleczko i kłade spać co tak o 20.00 lub najpóźniej tak o 21.00 idzie spać no chyba że zrobi sobie drzemke na dniu ale tak o 17.00 to wtedy tak o 22.00 idzie spać ale to rzadko:tak:
GRETI masakra jakie grube dzieci aż mi szkoda ich:-(ja widziałam jak taka dziewczynka ledwo wsiadała na krzesełko a rodzice jej frytki hamburgery i cola:szok::szok::szok:masakra ale te rodzice nic lepiej tak samo grubi że szok normalnie ja bym nigdy do tego nie dopóściła choroby juz zapisane tym dzieciom i co gorsze krótsze życie murowane:-:)-:)-(jak tak można robić przykrość swoim maluszkom:wściekła/y::crazy::angry:
Dzisiaj idziemy na spacerek ze synkiem bo mój M ma miej pracy co i na lody pierwsze sie wybierzemy:tak::-)

reklama
Zobaczcie te zdjęcia
Grube dzieci - Grube dzieci - Albumy - Studio - WP.PL
Chodzicie ze swoimi dziećmi do McDonalda ?

Biedne te dzieci:-(

Do Mc Donalda nie chodzimy. Preferuje zdrowe domowe jedzenie. Kaja nie wie co to frytki, chipsy czy pizza. Wczesniej czy pozniej sie dowie:-p Ale wole zeby to bylo jak najpozniej;-)

Jak wam mija niedziela? My bylismy juz na rodzinnym spacerze. Mc Donaldy i KFC oblepione ludzmi. Czyzby nowa tradycja niedzielnego obiadu?
Pozdrawiam:-)

My byliśmy dzisiaj całą rodzinką w chińskiej restauracji.
Dzieci były bardzo grzeczne. Ładnie zjadły a potem jeszcze ładniej wypaciały się lizakami, które dostały od kelnerki:-D
Po jedzeniu poszlismy na spacer i na plac zabaw.
Niedługo idziemy do kąpieli, a ja będę sobie oglądać "Taniec z gwiazdami".

Jutro rano idę na kontrolę do stomatologa. Niby nic mnie nie boli, ale zaniedbałam kontrole i idę po raz pierwszy po ciąży z bliźniakami :zawstydzona/y:

WITAJCIE KOCHANE:-)
My także miło dzień spędziliśmy:tak:najpierw w kościółku,obiadek potem jechaliśmy do OBI a na końcu odpoczynek przy grillu:-)pogoda słoneczna co i synkowi miło się spędzało czas pobiegał sobie tu i tam:-)
POZDRAWIAM:-)

A u nas pogoda byla dzis super. Wczoraj ok 16 stopni a dzis ponad 20!!! My grillowalismy wczoraj, mlody brykal 5 godz i az sie dziwilam ze nie marudzil ze zmeczenia, a wieczorem padl jak mucha. Ja musze sie przyznac ze czasami (ale rzadko na szczescie) daje mojemu kilka frytek. Pieke je w piekarniku wiec nie sa takie tluste jak z oleju, ale mimo wszystko ciezkostrawne. To tak jak ze slodyczami - trzeba uwazac zeby nie przesadzic. Ale nie wyodbarzam sobie zeby jadl np cheesa albo pizze (chociaz koncowki samego ciasta wcinal). GRETI - trzymaj sie kochana! Ja moglabym chodzic do kazdego lekarza nawet codziennie, zeby tylko ominac dentyste! to chyba jeszcze awersja z dziecinnstwa... u Was tez tak bylo? przymusowe leczenie w szkole u niezbyt przyjaznej pani stomatolog? a teraz pamiatka po niej w postaci czarnych plomb i stresu na maksa? Tlumacze sobie zawsze ze przeciez mozna zrobic znieczulenie i juz, ale mimo wszystko dzwiek wiertla i TEN zapach wywoluje u mnie stresa. I niby stara krowa a sie boi! Milej nocki i cieplutkiego jutrzejszego dnia.

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie jest teraz wiecznie i chmury,ale słońce też jest:tak:chociaż ja chce aby troche popadało jest sucho no i ja wole aby weekend majowy był słoneczny tym bardziej że mama ma urodzinki no ale znając życie będzie na odwrót że i juz do tego się nastawiam:tak:

Jutro rano idę na kontrolę do stomatologa. Niby nic mnie nie boli, ale zaniedbałam kontrole i idę po raz pierwszy po ciąży z bliźniakami :zawstydzona/y:

Ani sie nie spostrzezesz a bedzie po wszystkim :-)

Ja moglabym chodzic do kazdego lekarza nawet codziennie, zeby tylko ominac dentyste! to chyba jeszcze awersja z dziecinnstwa... u Was tez tak bylo? przymusowe leczenie w szkole u niezbyt przyjaznej pani stomatolog? a teraz pamiatka po niej w postaci czarnych plomb i stresu na maksa? Tlumacze sobie zawsze ze przeciez mozna zrobic znieczulenie i juz, ale mimo wszystko dzwiek wiertla i TEN zapach wywoluje u mnie stresa. I niby stara krowa a sie boi! Milej nocki i cieplutkiego jutrzejszego dnia.

Tez nie mam milych wspomnien w zwiazku ze szkolnym dentysta. W III klasie usuwal mi mleczna 4 tak, ze zzielenialam na miejscu i zrobilo mi sie slabo. Nawet nauczycielka zauwazyla ze cos ze mna nie tak i wyslala mnie pod eskorta do domu. A ja sie cieszylam bo minela mnie matematyka i pozostale lekcje:rofl2:
Teraz mam super dentyste ale zapach gabinetu i wiertlo.............:szok:

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie jest teraz wiecznie i chmury,ale słońce też jest:tak:chociaż ja chce aby troche popadało jest sucho no i ja wole aby weekend majowy był słoneczny tym bardziej że mama ma urodzinki no ale znając życie będzie na odwrót że i juz do tego się nastawiam:tak:

Fajnie miec urodzinki w dzien wolny od pracy. To troche tak jakby to swieto istnialo z powodu twoich urodzin (w tym przypadku twojej mamy:-D). Prezent juz masz?

reklama
KAYCI tak prezent juz jest tzn tak mam 2 jeszcze siostry co sie złożyłyśmy i kupiłyśmy duuże lustro ozdobione i kwiatki ale to przed urodzinkami bo zywe co by niedotrwały:tak:a mój M sam kupuje też kwiatek no i chce mamie krasnala takiego do ogródka bo mama z tata mają śliczny ogród i lubią go stroić co tego nie mają a idealnie będzie wyglądać tym bardziej że te prezenty to mojej mamie się bardzo spodobają bo wspominała że chciałaby coś takiego co niespodzianke będzie mieć:-):tak:

Do góry