reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

Tola... wisisz mi nowe majtki! Mój pęcherz nie jest w stanie utrzymać kiedy rżę niekontrolowanie...
o losie... mój syn (3 lata) ma je kompletnie w nosie :D
To pierwsze zdjęcie to własnie aktualne :p

reklama
Jak z reklamy.
Nie wiem czego bylaby reklama, nie mleka matki haha. Ale bielizna ciążowa...
Nie wiem nie znam sie. Piękne.

Co wy macie z tym nietrzymaniem moczu?
Moj max to raz w roku puscic bąka przy kichaniu. Tylko ja starsza babka jestem, to mnie powoli wypada. A raz w roku to nawet sie nie liczy.

No Gnidka bimbaly jak to Tola określiła są jak się patrzy ;-)
Ale brzusio mnie jednak urzekł. Ciekawe jak przy terminie będzie wyglądał.

bimbały... cyce jak donice... luuuuudzie :D

Tola - ja nic nie poradzę, że mi dziołchy tak cisną, że utrzymać nie idzie.

Ann - do terminu nie donoszę. CC przed czasem mam bankowe. Liczę, że jeszcze przynajmniej z 8 tygodni się w pakiecie pobujamy (marzenie to dotrwać do 34tc), ale to wszystko zależy od przepływów i stanu dziewczynek także... jeszcze może 10-15 centymetnów w pasie mi przybędzie.

Piekne bimbały zadne cyce.
Ty Patka tez masz dobre.
A just... Heh dobra. Nie podpuszczajcie mnie.
Powodzenia na pomiarach... Tak powaznie.
A znowu wracajac do zartow to podziwiam tych lekarzy co robia pomiary... Takie bimbały a on dzieci musi mierzyc heh

reklama
Do góry