reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Siemanko laseczki! Jutro jedziemy na kolejne pomiary dziewczynek i powoli zaczynam się denerwować, ale mam nadzieję, że wiadomości będą równie dobre jak dwa tygodnie temu. A tymczasem... 24 tydzień 111cm w pępku. Już ledwo mogę się pochylić, żeby buty zawiązać, zwłaszcza, że dziewuchy są już tak wysoko, że czuję je u szczytu brzucha. Na wznak już nie pośpię, bo tak mnie uciskają, że oddychać jest trudno, ale przynajmniej są aktywne a to puki co najwazniejsze :) Dla porównania wrzucam zdjęcie z moim pierworodnym w 40 tygodniu ciąży... także no... dużej róznicy nie ma :D
200620161734.jpg
21022013523.jpg

Załączniki

• 200620161734.jpg
    200620161734.jpg
    70,9 KB · Wyświetleń: 542
  • 21022013523.jpg
    21022013523.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 539
Gnidka kochana jutro powodzenia,mam nadzieje ze dziewczynki zdrowo rosną i nie ma duzej roznicy:)
A brzucholek jak pilka:) ladnie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry