reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

Ja sie dzis mierzylam pod biustem i mam z 87 juz a ja ostatnio mysle co mnie staniki uwieraja musze kupic cos wygodniejszego i z regulacja..wykoncze sie nie moge sobie dopasowac wygodnego:/

reklama
oglądałam fajne w necie ale dość drogie na takiej stronce biustonosze do karmienia, a biust się zmienia teraz

Betka ja kupiłam ostatnio w hm oni moim zdaniem maja super bieliznę. Przymierzalam te do karmienia, ale kurde one są takie dziwne. Biust nie wyglada w nim atrakcyjnie

A mi z kolei z hm tak srednio pasuja raz taki typu bardotka kupilam to jeszcze..
Chyba przejde sie w miescie po sklepikach takich i pomierze az wkoncu cos znajde wygodnego i zeby ladnie wygladal biust a nie jak w takich rozciagliwych a' la sportowych:/ czasem

Ja sie dzis mierzylam pod biustem i mam z 87 juz a ja ostatnio mysle co mnie staniki uwieraja musze kupic cos wygodniejszego i z regulacja..wykoncze sie nie moge sobie dopasowac wygodnego:/

mnie tez uwierają staniki :/
chyba kupię taki zwykły sportowy, bo ja najchętniej bym chodziła wszędzie bez :D

Patka jesli masz fajny biust to czemu nie!
Choc moze obwisly sie zrobic w sumie. O widzisz Betka, a dla mnie z kolei super są. Ja poszalalam i kupilam koronkowe i takie sam sex. A co w koncu msm cycki to chociaz chwile ponosze :p

Patka jesli masz fajny biust to czemu nie!
Choc moze obwisly sie zrobic w sumie. O widzisz Betka, a dla mnie z kolei super są. Ja poszalalam i kupilam koronkowe i takie sam sex. A co w koncu msm cycki to chociaz chwile ponosze :p

No pewnie, ze noś seksowne naciesz sie hehe, mnie moje wkurzaja ciezkie sa bo duze a niby rozmiar nie taki wielki bo D..
Najlepiej jak moge zdjac wieczorem i bez chodzic :)

reklama
No właśnie dziewczyny ja po domu chodze cały czas bez, bo mnie wszystko uwiera :/
Mam rozmiar C więc spoko, nie za duze nie za małe. Ale boję się że będa wisieć. :p

Do góry