reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

Ja sie dzis mierzylam pod biustem i mam z 87 juz a ja ostatnio mysle co mnie staniki uwieraja musze kupic cos wygodniejszego i z regulacja..wykoncze sie nie moge sobie dopasowac wygodnego:/

reklama
oglądałam fajne w necie ale dość drogie na takiej stronce biustonosze do karmienia, a biust się zmienia teraz

Betka ja kupiłam ostatnio w hm oni moim zdaniem maja super bieliznę. Przymierzalam te do karmienia, ale kurde one są takie dziwne. Biust nie wyglada w nim atrakcyjnie

A mi z kolei z hm tak srednio pasuja raz taki typu bardotka kupilam to jeszcze..
Chyba przejde sie w miescie po sklepikach takich i pomierze az wkoncu cos znajde wygodnego i zeby ladnie wygladal biust a nie jak w takich rozciagliwych a' la sportowych:/ czasem

Ja sie dzis mierzylam pod biustem i mam z 87 juz a ja ostatnio mysle co mnie staniki uwieraja musze kupic cos wygodniejszego i z regulacja..wykoncze sie nie moge sobie dopasowac wygodnego:/

mnie tez uwierają staniki :/
chyba kupię taki zwykły sportowy, bo ja najchętniej bym chodziła wszędzie bez :D

Patka jesli masz fajny biust to czemu nie!
Choc moze obwisly sie zrobic w sumie. O widzisz Betka, a dla mnie z kolei super są. Ja poszalalam i kupilam koronkowe i takie sam sex. A co w koncu msm cycki to chociaz chwile ponosze :p

Patka jesli masz fajny biust to czemu nie!
Choc moze obwisly sie zrobic w sumie. O widzisz Betka, a dla mnie z kolei super są. Ja poszalalam i kupilam koronkowe i takie sam sex. A co w koncu msm cycki to chociaz chwile ponosze :p

No pewnie, ze noś seksowne naciesz sie hehe, mnie moje wkurzaja ciezkie sa bo duze a niby rozmiar nie taki wielki bo D..
Najlepiej jak moge zdjac wieczorem i bez chodzic :)

reklama
No właśnie dziewczyny ja po domu chodze cały czas bez, bo mnie wszystko uwiera :/
Mam rozmiar C więc spoko, nie za duze nie za małe. Ale boję się że będa wisieć. :p

Do góry