reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
a mi się podobają tylko takie w mało widocznych miejscach, dla siebie, nie na całe plecy itp. ale ja srajdupa więc się nie odważę raczej :-)

@PerseaNigra, prosimy, bardzo prooosiiimy, wstawiaj fotkę :D

Kiedyś bardzo chciałam tatuaż, a potem z wiekiem coraz bardziej zdawałam sobie sprawę z tego, że tak naprawdę nie ma nic co bym chciała oglądać na sobie każdego dnia i wyleczyłam się :)

A ja zawsze chcialam, tylko nie wiedzialam co, wiec stwierdzilam, ze poczekam na taki moment w zyciu, ze bede pewna. No i bylo to zaraz po moich 30 urodzinach :) Aria ja tez mialam 2 w planach w tym roku, jakbym nie mogla zajsc w ciaze, ale teraz to poczekam to przyszlego roku :)
Persea, odwazna bylas :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A mi się bardzo podobają tatuaże, ale sama zdecydować się nie umiem, chciałabym jakiś leśny szkic z sarną na przedramieniu.

reklama
Bliźniaczy brzuchol w 12 tygodniu - przyznam szczerze z pierworodnym w 20 tygodniu miałam mniejszy.

Załączniki

• 020420161657.jpg
    020420161657.jpg
    715,5 KB · Wyświetleń: 216
Do góry