reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
a mi się podobają tylko takie w mało widocznych miejscach, dla siebie, nie na całe plecy itp. ale ja srajdupa więc się nie odważę raczej :-)

@PerseaNigra, prosimy, bardzo prooosiiimy, wstawiaj fotkę :D

Kiedyś bardzo chciałam tatuaż, a potem z wiekiem coraz bardziej zdawałam sobie sprawę z tego, że tak naprawdę nie ma nic co bym chciała oglądać na sobie każdego dnia i wyleczyłam się :)

A ja zawsze chcialam, tylko nie wiedzialam co, wiec stwierdzilam, ze poczekam na taki moment w zyciu, ze bede pewna. No i bylo to zaraz po moich 30 urodzinach :) Aria ja tez mialam 2 w planach w tym roku, jakbym nie mogla zajsc w ciaze, ale teraz to poczekam to przyszlego roku :)
Persea, odwazna bylas :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A mi się bardzo podobają tatuaże, ale sama zdecydować się nie umiem, chciałabym jakiś leśny szkic z sarną na przedramieniu.

reklama
Bliźniaczy brzuchol w 12 tygodniu - przyznam szczerze z pierworodnym w 20 tygodniu miałam mniejszy.

Załączniki

• 020420161657.jpg
    020420161657.jpg
    715,5 KB · Wyświetleń: 220
Do góry