reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
To ja pokażę swój brzuch. Pierwsze zdjęcie z 6 tygodnia, robione 27 lutego, a drugie z 11 tygodnia, robione 03.04 (sprzed 4 dni). Czy ktoś widzi jakąś różnicę?

Załączniki

• 2016-02-27_6tydzien2.JPG
    2016-02-27_6tydzien2.JPG
    808,2 KB · Wyświetleń: 185
  • 2016-04-03_11tydzien2aa.jpg
    2016-04-03_11tydzien2aa.jpg
    960,4 KB · Wyświetleń: 185
Ania-lon witaj :-) spory masz już brzuszek jak na 11 tydzień :-) ja mam mniejszy a jestem w 14 :-) to twoja pierwsza ciąża?

Tak, meg88, to moja pierwsza ciąża:) Póki co urosłam o 2 kg, ale zauważ, że w 6 tygodniu nie miałam płaskiego brzucha, bo do najszczuplejszych nie należę:)

Widziałam na forum, że dziewczyny piszą, że najbardziej w ciąży są wieczorem - u mnie jest podobnie:D Zdjęcia robimy co tydzień w niedzielę o tej samej porze, kiedyś zrobimy z tego kolaż:)

Persea haha a gdzie jest. Mój nie jest taki okropny ale nie ma się czym chwalić więc go widuje tylko mąż hehe fajnie ze przynajmniej nie zrobiłam go na czole :-D

Brzuszki super! Pisalyscie o tatuazach. Ja tez mam taki blad mlodosci. Robiony w wieku 14 lat w garazu u kolegi tuszem z zelpenow. Moze wstawimy foty i zeobimy konkurs na najbrzydsze tatooo. U mnie mial byc tygrys a ludzie widza tam rybke
haha, o to bym Ciebie nie podejrzewała :)
mnie nigdy do tatuaży nie ciągnęło :)

marlena, ania fajne brzuszki :)

reklama
Persea haha padlam. Pokazuj zdjecie tygryso ryby :-) jak niechcesz tu to dawaj na zamkniety :-)

Ostatnia edycja:
Do góry