reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
To ja pokażę swój brzuch. Pierwsze zdjęcie z 6 tygodnia, robione 27 lutego, a drugie z 11 tygodnia, robione 03.04 (sprzed 4 dni). Czy ktoś widzi jakąś różnicę?

Załączniki

• 2016-02-27_6tydzien2.JPG
    2016-02-27_6tydzien2.JPG
    808,2 KB · Wyświetleń: 178
  • 2016-04-03_11tydzien2aa.jpg
    2016-04-03_11tydzien2aa.jpg
    960,4 KB · Wyświetleń: 178
Ania-lon witaj :-) spory masz już brzuszek jak na 11 tydzień :-) ja mam mniejszy a jestem w 14 :-) to twoja pierwsza ciąża?

Tak, meg88, to moja pierwsza ciąża:) Póki co urosłam o 2 kg, ale zauważ, że w 6 tygodniu nie miałam płaskiego brzucha, bo do najszczuplejszych nie należę:)

Widziałam na forum, że dziewczyny piszą, że najbardziej w ciąży są wieczorem - u mnie jest podobnie:D Zdjęcia robimy co tydzień w niedzielę o tej samej porze, kiedyś zrobimy z tego kolaż:)

Persea haha a gdzie jest. Mój nie jest taki okropny ale nie ma się czym chwalić więc go widuje tylko mąż hehe fajnie ze przynajmniej nie zrobiłam go na czole :-D

Brzuszki super! Pisalyscie o tatuazach. Ja tez mam taki blad mlodosci. Robiony w wieku 14 lat w garazu u kolegi tuszem z zelpenow. Moze wstawimy foty i zeobimy konkurs na najbrzydsze tatooo. U mnie mial byc tygrys a ludzie widza tam rybke
haha, o to bym Ciebie nie podejrzewała :)
mnie nigdy do tatuaży nie ciągnęło :)

marlena, ania fajne brzuszki :)

reklama
Persea haha padlam. Pokazuj zdjecie tygryso ryby :-) jak niechcesz tu to dawaj na zamkniety :-)

Ostatnia edycja:
Do góry