Katjana wszystkiego naj naj. Nam w IX minie 8 lat. Ja też nie mam odwagi kupić ciuchy nie mierząc ich. Ciężki dzień w pracy , przyszła do pracy laska która mnie zastąpi , straszne uczucie, pracuje w tej firmie 8 lat i jakoś nie mogę przetrawić że nie będzie mnie dłużej niż 2 tygonie urlopu.
Szuszi- w pełni Cię rozumiem. Ja właśnie sama zarekrutowałam za siebie dziewczynę na zastępstwo, która dołączy do zespołu 18 maja. Muszą ją w pełni przeszkolić i planuję od połowy czerwca pójść już na zwolnienie do końca ciąży. Choć będzie mi bardzo brakowało mojej pracy bo ją lubię pomimo, że dostarcza mi czasem mega stresów.
co do ciążowych ciuszków ja mam trochę z poprzedniej ciąży ale wtedy miałam -15 kg niż teraz także nie wszystko pasuje...
Kupiłam kilka rzeczy w H&M i na razie musi wystarczyć. Na lato chcę jeszcze dokupić jakieś bermudy i lekkie spodnie.
Jeśli chodzi o biust to przed ciążą 85 D, teraz kupiłam 2 staniki z Alles Mama rozmiar 85 F, mogłam większe kupić bo już zaczynają być za małe...Mogłyby już odpuścić bo ciężko aż się chodzi hihihihi
Blair- ja mam taką poduszkę matherhood w kształcie C i już nie wyobrażam sobie spania bez niej a problemy z kręgosłupem mam ogromne.
Jestem po 2 operacjach kręgosłupa co było także wskazaniem do cesarskiego cięcia jakie miałam w 1 ciąży.
Teraz też jestem kierowana do planowego cc.
dzięwczyny, dziękuję za miłe słowa i przyjęcie. Staram się nie martwić i codziennie robię taką projekcję zdrowego maluszka, którego urodzę w październiku. Tylko nie zawsze mi się udaje....tak się boję, że coś pójdzie nie tak...Jakbym mogła to codziennie robiłabym sobie USG:/
Tłumaczę sobie, że odsetek osób, które straciły ciążę po I trymestrze jest bardzo mało no i byłyby jakieś objawy, krwawienia prawda? Ech, przepraszam już nie smęcę.
Najbliższą wizytę lekarską mam 15 maja. Chodzę prywatnie do lekarza, który na każdej wizycie robi USG. Do tego mam z pracy abonament w Medicover więc tam też chodzę bo badania za free.
Połówkowe mam najpierw 23 maja a potem jakoś w czerwcu ok. 10 prywatnie drugie