reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Katjana ja też wolę w sklepie ciuchy kupować,ale ciążowe są strasznie drogie a na olx znalazłam sporo taniej

Katjana wszystkiego naj naj. Nam w IX minie 8 lat. Ja też nie mam odwagi kupić ciuchy nie mierząc ich. Ciężki dzień w pracy , przyszła do pracy laska która mnie zastąpi , straszne uczucie, pracuje w tej firmie 8 lat i jakoś nie mogę przetrawić że nie będzie mnie dłużej niż 2 tygonie urlopu.

Collyyyyyyy gdzie tyyyyyyyyyyyyyyyy dawaj newsy chłopak ? jest pisior ???????

Karo witaj :)

Doris moje dziewczyny ogólnie kochają się bardzo,naprawdę,ale jeszcze bardziej się kłócą co mnie dobija,jestem chora za każdym razem kiedy to słysze :( no ale cóż takie życie,są i chwile kiedy pięknie się razem zajmują. Jeśli chodzi o bałągan to młodsza jest straszną bałaganiarą,starsza się złości bo mają wspólny pokój,ogólnie co dziennie jest akcja sprzątanie,CO DZIENNIE !!!

Haj Kochane,

Ja jakoś nie mogę się ogarnąć po ostatnich miłych dniach. Powrót do rzeczywistości jest ciężki ;)
Jutro o 15 mamy pierwsze USG połówkowe. Już się nie mogę doczekać! Mam nadzieję, że Hania będzie grzeczna bo nie mamy Jej z kim zostawić a ostatnio Jej się nudziło w trakcie USG, M. musiał z Nią wyjść i przegapił połowę badania :/
Kupiłam sobie dwa staniki dla mam w Triumph'ie bo piersi mi urosły o dwa rozmiary i już nie dawałam rady w swoich :/ Teraz jest suuuper wygodnie :)

Colly, i jak po USG???

NL ma super ciuchy, jak tam pracowałam to miałam 50% znizki na wszystko :o ale płacili kiepsko więc mimo że uwielbiałam tą robotę to odeszłam w lipcu 2014...

reklama
Witam was mamuśki :)

Na razie tylko ogólny nadrobiłam.
Zacznę może od początku, we czwartek po kłótni z G zawiozłam młodego do mamy, bo strasznie tęsknił za babcią.
W piątek pogodziliśmy się, cały dzień była bumelka, nawet obiadu nie chciało nam się gotować więc pojechaliśmy sobie do restauracji, ale zanim znaleźliśmy wolny stolik to 2 godz szukaliśmy restauracji, normalnie masakra. Albo trafiliśmy na jakąś rezerwacje, albo wesele, albo ludzie stali w kolejce czekając na wolny stolik... szok. Ale pogoda pod Krakowem była okropna więc nie ma się co dziwić...
W sobotę G był w pracy a ja cały dzień w łóżku, nic mi się nie chciało, zresztą bolał mnie brzuch i kijowo się czułam. W niedzielę pojechałam do mamy bo stęskniłam się za synusiem, G dojechał do nas po pracy, a do domu wróciliśmy dopiero wczoraj. Strasznie mnie wczoraj głowa bolała, bez apapu się nie obeszło. Ale mogę się pochwalić że sobie dogodziłam bo kupiłam truskawki (niby polskie) i wypiłam 4 szklanki koktajlu :p

Sie opisałam i zgubiłam wątek co miałam dalej pisać :p
Połówkowe mam 15 maja, u mnie bedzie to 19t4d :)
Jak się ogarnę, synusia wyprawie do przedszkola a G do pracy to napiszę coś więcej :)
Dziś u nas ma być upał... ufff

Do góry