reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kurcze a ja się jaram kiecką za 60zł a tu takie skarby za piątaka. Muszę się wybrać też na takie zakupy ale nie wiem gdzie a w internecie mało aktualne informacje. Bidy nie klepiemy ale skoro spodziewamy się potomka to chyba wypadałoby zacząć bardziej się z pieniędzmi szanować. A takie zakupy pewnie lepiej poprawiają humor niż kawa na mieście a koszt pewnie ten sam ;)

Ps. Ja bym chciała poczuć ruchy i poznać płeć w końcu noooo :(

Ostatnia edycja:
reklama
landyk super te spodnie, i do tego za 5 zł, ja wczoraj na olx kupiłam tez zary ale za 45 zł i spodenki na lato z h&m za 20 zł
asika na olx jest duzo spodni w rozmiarze 34

Ja w poprzedniej ciąży kupowałam ubrania ciążowe w sieciówkach. W H&M spodnie za 139, w C&A za 120. Już wiem, że ostro przepłaciłam za ciuchy, które tylko 5 miesięcy nosiłam, ale to była pierwsza ciąża, więc brak doświadczenia[emoji12] . Teraz właśnie szukam w necie lub w szmateksach.

Eli

Buba ale Ci zazdroszczę z tymi ciuszkami! :) ta lista którą wkleiłaś ze sklepami to włąśnie Twojej Koleżanki?.
Tak tak to Te sklepy :)

Beti,szybka jesteś ;-) Ja lubię ciuchy z Happymum: odzież ciążowa, odzież do karmienia. Koszule, bluzki, bielizna i inne ubrania. tylko dlaczego są takie drogie :-/

Buba,ale masz fajnie :-) też bym chciała taką przyjaciółkę ;-)

Blair,też mi się nie podoba Ola - źle mi się kojarzy(taka ciapcia życiowa ) :p właśnie takie Aleksandry znam :p

Fajna, mądra, ładna, zaradna same plusy ma moja psiapsióła.

Happymum nosiłam w pierwszej ciąży. Świetna jakość. Ale jak na 3 miechy to marna inwestycja była ;(
Ooo zakupowo się zrobiło [emoji5]. Ja muszę się Wam pochwalić! Byłam wczoraj w szmateksie, żeby się odstresować i upolowałam spodnie ciążowe. Praktycznie nówki sztuki nieśmigane. Celowo dodałam foto metki, żeby zaraz wrzucić cenę...

Zobacz załącznik 681964

Werble proszę.

Całe 5 zł! [emoji2]
Takie zakupowe perełki to ja lubię. Nawet bardzo! [emoji5]

Lady toż to prawdziwy łup!!! Uwielbiam takie łowy! Ja mam xs i ciężko mi upolować :( na allegrusie w bieli nie znalazłam nic :(

Akatsuki trzymam kciuki za chatkę oby się udało!

Ladyk,fajne spodnie upolowalas :-) chciałabym umieć upolować takie fajne ciuszki :-)

Colly, no ceny są porażające ale gatunkowo naprawdę fajne mam kilka z poprzedniej ciąży i jestem zadowolona teraz też mam upatrzone kilka rzeczy ale czekam na przeceny :-) Do sklepu mam jakieś 15 min więc nie jest źle :-) też mi się podoba ten koral :-)

Akatsuki, z opisu bardzo fajnie wygląda ten domek :-)

A dla mnie spodnie sie szyja ;) mam super koleżankę, która amatorsko zajmuje sie szyciem i jak dowiedziała sie,ze jestem w ciazy to wpadła w szał szycia ciążowych ciuchów dla mnie ;p
Poki co tworzy takie spodenki:
ImageUploadedByForum BabyBoom1429117911.337384.jpg
Tu akurat na zdjęciu sa spodnie jej córki, moje beda identyczne tyle,ze większe i z pasem na brzuch ;)

Jutro na 14:30 usg.. O mamo! :D

A dzis tak mnie głowa nawala,ze juz nie mam słów :/ nic.. Na noc apap wezmę,bo wykituje

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429117911.337384.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429117911.337384.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 38
Buba,niezla chudzinka z Ciebie ;) ciuch z happy mam po Martynce i wyglądają jak ze sklepu :-) więc warto było zainwestować :-)

Colly jeszcze poczujesz z Martynka pierwsze ruchy czułam w 18-19 tyg warto było czekać :-)

Ladyk,to pewnie jeszcze masz ciuszki z poprzedniej ciąży :-)

reklama
Lenati - nie zazdroszcze sytuacji ale widze ze dzielnie sie trzymasz. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Ja mam jutro pierwsze usg i wogole pierwsze badanie. Stres okropny, moj Dawid mial ze mna isc ale nie dostal wolnego i ide sama...
A dzis poczta przyszly wyniki badan krwi (tydzien temu mialam pierwsze spotkanie z polozna i pobierala krew) i cholera chyba dobrze wszystko skoro nie pisza ze mam sie zjawic czy cos. Bo z samych wynikow nie wszystko rozumiem...
Prosze trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze badanie :szok:

Akatsuki - mam nadzieje ze z domkiem wszystko wyjdzie. Wy macie psa?

Do góry