Lenati ja też mam nadzieje ze wszystko skończy się dobrze, świetne masz podejście i widze że jesteś świetną mamą i napewno poradzisz sobei ze wszystkich choć mam nadzieję że i tu stanie się szczęście i dziecko się urodzi zdrowe albo że operacja sprawie ze dziecko będzie mogło spokojnie życ...trzymam kciuki i wysylam mnustwo sił bo teraz będą wam bardzo potrzebne :-*
jolamac ja biorę witamy prenatal +dha i kwas foliowy ale lekarz polecił mi witaminy MAMA+DHA więc po tym opakowaniu się na nie przestawię, ponoć dobra meiszanka i niedroga..
Blair nas tez czeka zakup opon letnich niestety...jak ja to uwielbiam i zaś 2 tys nie nasze :-/
mam córcię Zuzie ;-) Dlatego chcemy z mężem mieć Zuzannę i Liliannę ;-)
Colly super kieca, spróbuję sobie taką uszyc ;-)
Akatsuki mam nadzieję że uda wam się dostać ten dom :-)
Migotka91 fajne spodenki, też mam zamiar sobie uszyć takie pumpy i córce takie same ;-)
wiecie co mi pomogło na wzdęcia?? zmiana chleba...zaczęłam sobie piec bezglutenowy no i zmiana przeogromna :-)
ja tez już bym chciała bardzo płeć poznać, mam nadzieje że poznam na kolejnej wizycie bo umrę z ciekawości
ruchy dzisiaj czułam już konkretnie!! no tak jak mówiłam co dzień to lepiej :-)
Co do imion u mnie dziewczynka będzie Lilianna to na pewno, a w razie byłby chłopiec to pojeci anei mam
jolamac ja biorę witamy prenatal +dha i kwas foliowy ale lekarz polecił mi witaminy MAMA+DHA więc po tym opakowaniu się na nie przestawię, ponoć dobra meiszanka i niedroga..
Blair nas tez czeka zakup opon letnich niestety...jak ja to uwielbiam i zaś 2 tys nie nasze :-/
mam córcię Zuzie ;-) Dlatego chcemy z mężem mieć Zuzannę i Liliannę ;-)
Colly super kieca, spróbuję sobie taką uszyc ;-)
Akatsuki mam nadzieję że uda wam się dostać ten dom :-)
Migotka91 fajne spodenki, też mam zamiar sobie uszyć takie pumpy i córce takie same ;-)
wiecie co mi pomogło na wzdęcia?? zmiana chleba...zaczęłam sobie piec bezglutenowy no i zmiana przeogromna :-)
ja tez już bym chciała bardzo płeć poznać, mam nadzieje że poznam na kolejnej wizycie bo umrę z ciekawości
ruchy dzisiaj czułam już konkretnie!! no tak jak mówiłam co dzień to lepiej :-)
Co do imion u mnie dziewczynka będzie Lilianna to na pewno, a w razie byłby chłopiec to pojeci anei mam