reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kurcze a ja się jaram kiecką za 60zł a tu takie skarby za piątaka. Muszę się wybrać też na takie zakupy ale nie wiem gdzie a w internecie mało aktualne informacje. Bidy nie klepiemy ale skoro spodziewamy się potomka to chyba wypadałoby zacząć bardziej się z pieniędzmi szanować. A takie zakupy pewnie lepiej poprawiają humor niż kawa na mieście a koszt pewnie ten sam ;)

Ps. Ja bym chciała poczuć ruchy i poznać płeć w końcu noooo :(

Ostatnia edycja:
reklama
landyk super te spodnie, i do tego za 5 zł, ja wczoraj na olx kupiłam tez zary ale za 45 zł i spodenki na lato z h&m za 20 zł
asika na olx jest duzo spodni w rozmiarze 34

Ja w poprzedniej ciąży kupowałam ubrania ciążowe w sieciówkach. W H&M spodnie za 139, w C&A za 120. Już wiem, że ostro przepłaciłam za ciuchy, które tylko 5 miesięcy nosiłam, ale to była pierwsza ciąża, więc brak doświadczenia[emoji12] . Teraz właśnie szukam w necie lub w szmateksach.

Eli

Buba ale Ci zazdroszczę z tymi ciuszkami! :) ta lista którą wkleiłaś ze sklepami to włąśnie Twojej Koleżanki?.
Tak tak to Te sklepy :)

Beti,szybka jesteś ;-) Ja lubię ciuchy z Happymum: odzież ciążowa, odzież do karmienia. Koszule, bluzki, bielizna i inne ubrania. tylko dlaczego są takie drogie :-/

Buba,ale masz fajnie :-) też bym chciała taką przyjaciółkę ;-)

Blair,też mi się nie podoba Ola - źle mi się kojarzy(taka ciapcia życiowa ) :p właśnie takie Aleksandry znam :p

Fajna, mądra, ładna, zaradna same plusy ma moja psiapsióła.

Happymum nosiłam w pierwszej ciąży. Świetna jakość. Ale jak na 3 miechy to marna inwestycja była ;(
Ooo zakupowo się zrobiło [emoji5]. Ja muszę się Wam pochwalić! Byłam wczoraj w szmateksie, żeby się odstresować i upolowałam spodnie ciążowe. Praktycznie nówki sztuki nieśmigane. Celowo dodałam foto metki, żeby zaraz wrzucić cenę...

Zobacz załącznik 681964

Werble proszę.

Całe 5 zł! [emoji2]
Takie zakupowe perełki to ja lubię. Nawet bardzo! [emoji5]

Lady toż to prawdziwy łup!!! Uwielbiam takie łowy! Ja mam xs i ciężko mi upolować :( na allegrusie w bieli nie znalazłam nic :(

Akatsuki trzymam kciuki za chatkę oby się udało!

Ladyk,fajne spodnie upolowalas :-) chciałabym umieć upolować takie fajne ciuszki :-)

Colly, no ceny są porażające ale gatunkowo naprawdę fajne mam kilka z poprzedniej ciąży i jestem zadowolona teraz też mam upatrzone kilka rzeczy ale czekam na przeceny :-) Do sklepu mam jakieś 15 min więc nie jest źle :-) też mi się podoba ten koral :-)

Akatsuki, z opisu bardzo fajnie wygląda ten domek :-)

A dla mnie spodnie sie szyja ;) mam super koleżankę, która amatorsko zajmuje sie szyciem i jak dowiedziała sie,ze jestem w ciazy to wpadła w szał szycia ciążowych ciuchów dla mnie ;p
Poki co tworzy takie spodenki:
ImageUploadedByForum BabyBoom1429117911.337384.jpg
Tu akurat na zdjęciu sa spodnie jej córki, moje beda identyczne tyle,ze większe i z pasem na brzuch ;)

Jutro na 14:30 usg.. O mamo! :D

A dzis tak mnie głowa nawala,ze juz nie mam słów :/ nic.. Na noc apap wezmę,bo wykituje

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429117911.337384.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429117911.337384.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 41
Buba,niezla chudzinka z Ciebie ;) ciuch z happy mam po Martynce i wyglądają jak ze sklepu :-) więc warto było zainwestować :-)

Colly jeszcze poczujesz z Martynka pierwsze ruchy czułam w 18-19 tyg warto było czekać :-)

Ladyk,to pewnie jeszcze masz ciuszki z poprzedniej ciąży :-)

reklama
Lenati - nie zazdroszcze sytuacji ale widze ze dzielnie sie trzymasz. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Ja mam jutro pierwsze usg i wogole pierwsze badanie. Stres okropny, moj Dawid mial ze mna isc ale nie dostal wolnego i ide sama...
A dzis poczta przyszly wyniki badan krwi (tydzien temu mialam pierwsze spotkanie z polozna i pobierala krew) i cholera chyba dobrze wszystko skoro nie pisza ze mam sie zjawic czy cos. Bo z samych wynikow nie wszystko rozumiem...
Prosze trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze badanie :szok:

Akatsuki - mam nadzieje ze z domkiem wszystko wyjdzie. Wy macie psa?

Do góry