reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Eli spokojnie, to tylko statystyki. Moja Mama miała 34 lata jak mnie urodziła, jestem drugim dzieckiem z konfliktu serologicznego, gdzie te 28 lat temu medycyna nie była tak rozwinięta. I wierz mi że podobno wszystko ze mną ok :p

Colly fajna sukienka :)

Madziulla :) a tak się złożyło że nie miałam czasu na forum, ale już się chyba trochę unormowało, więc będę normalnie :p

Buba ale Ci zazdroszczę z tymi ciuszkami! :) ta lista którą wkleiłaś ze sklepami to włąśnie Twojej Koleżanki?

co do imion to my jeszcze nie gadaliśmy o tym, na pewno chcemy normalne polskie imię, bez żadnych udziwnień... Ja dla chłopca mam wybrane od lat- Tomek, natomiast dla dziewczynki może Zuzia, Agatka, Małgosia, chciałam Olę ale G kategorycznie się nie zgodził [źle mu się kojarzy ;p]
Chciałabym imię z lekkim pazurem, bo niektóre imiona kojarzą mi się z takimi ciapami życiowymi :p

Co do witamin to polecam Omega Med Optima Forte, nie jest tani [ok 70zł/m-c], ale przynajmniej mają bardzo dobrze zbilansowane składniki big five.

reklama
Co do domku to mam tylko zdjęcia ze strony, ale na nich jest w pelni urządzony (w nieciekawym stylu co ujmuje dużo), a na komie mam zdjęcie od frontu i ogród. Dom jest piętrowy, na końcu szeregu, z małym ogrodem w którym jest altanka i wybieg dla psa ogrodzony. W środku jest pralnia z kibelkiem, salon połaczony z półotwartą kuchnią, i jedna sypialnia, na górze jest lazienka z wanną i druga sypialnia oraz schowek. No i jest też strych. To wszystko jest w cenie mieszkania jednosypialnianego bez ogrodu w którym mieszkamy teraz. Agent na razie się nie odzywa...
kiedy pisałam wam ta wiadomość córka do mnie podeszła i najzwyczajniej zaczeła mnie maziać pisakiem po ręce...

Madziula ja też lubię HappyMum ale te ceny... Kiecki za 60zl to ja tam nie dostanę, raczej blizej 200zł. I ubrania fajne jakościowo. Ja mam blisko do sklepu stacjonarnego :)

Ja jeszcze nie zamówiłam ale czaję się na ten koral.

Ooo zakupowo się zrobiło [emoji5]. Ja muszę się Wam pochwalić! Byłam wczoraj w szmateksie, żeby się odstresować i upolowałam spodnie ciążowe. Praktycznie nówki sztuki nieśmigane. Celowo dodałam foto metki, żeby zaraz wrzucić cenę...

uploadfromtaptalk1429108662903.jpg

Werble proszę.

Całe 5 zł! [emoji2]
Takie zakupowe perełki to ja lubię. Nawet bardzo! [emoji5]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1429108662903.jpg
    uploadfromtaptalk1429108662903.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 97
Lenti jestes silna mama wiec coreczka tezc taka bedzie. Licze tez ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok nie ma innej opcji :)

Akutsaki pochwal sie domkiem jaki wyvraliscie

Ja dzis bylam w pracy i sie tylko nawkurzalam ehh jak sie wkurze pojde zaraz po urlopie na L4 i niech mnie pocaluja haha

Jutro na 10.30 mam wizyte juz sie doczekac nie moge

reklama
Colly Fajna ta sukienka w sierpniu mam wesele to by się przydała, jak któraś kupi to niech da znać jak materiał.

Lenati trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło. Dobrze że wiecie wcześniej o wadzie, może da się ją leczyć prenatalnie. U mojej siostry po porodzie okazało się że mała ma wadę serca i potrzebna jest natychmiastowa operacja. Co się potem okazało wada wykrywalna w 20 tyg ciąży a lekarz nie zauważył, Po porodzie pediatra wysłuchała na badaniu, że coś jest nie tak. Operacje miały w CZD a teraz mała jest najbystrzejszym szatanem w rodzinie. U was na pewno wszystko się dobrze skończy.

Dziewczyny ja też już bym chciała ruchy poczuć.

Do góry