reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Eli spokojnie, to tylko statystyki. Moja Mama miała 34 lata jak mnie urodziła, jestem drugim dzieckiem z konfliktu serologicznego, gdzie te 28 lat temu medycyna nie była tak rozwinięta. I wierz mi że podobno wszystko ze mną ok :p

Colly fajna sukienka :)

Madziulla :) a tak się złożyło że nie miałam czasu na forum, ale już się chyba trochę unormowało, więc będę normalnie :p

Buba ale Ci zazdroszczę z tymi ciuszkami! :) ta lista którą wkleiłaś ze sklepami to włąśnie Twojej Koleżanki?

co do imion to my jeszcze nie gadaliśmy o tym, na pewno chcemy normalne polskie imię, bez żadnych udziwnień... Ja dla chłopca mam wybrane od lat- Tomek, natomiast dla dziewczynki może Zuzia, Agatka, Małgosia, chciałam Olę ale G kategorycznie się nie zgodził [źle mu się kojarzy ;p]
Chciałabym imię z lekkim pazurem, bo niektóre imiona kojarzą mi się z takimi ciapami życiowymi :p

Co do witamin to polecam Omega Med Optima Forte, nie jest tani [ok 70zł/m-c], ale przynajmniej mają bardzo dobrze zbilansowane składniki big five.

reklama
Co do domku to mam tylko zdjęcia ze strony, ale na nich jest w pelni urządzony (w nieciekawym stylu co ujmuje dużo), a na komie mam zdjęcie od frontu i ogród. Dom jest piętrowy, na końcu szeregu, z małym ogrodem w którym jest altanka i wybieg dla psa ogrodzony. W środku jest pralnia z kibelkiem, salon połaczony z półotwartą kuchnią, i jedna sypialnia, na górze jest lazienka z wanną i druga sypialnia oraz schowek. No i jest też strych. To wszystko jest w cenie mieszkania jednosypialnianego bez ogrodu w którym mieszkamy teraz. Agent na razie się nie odzywa...
kiedy pisałam wam ta wiadomość córka do mnie podeszła i najzwyczajniej zaczeła mnie maziać pisakiem po ręce...

Madziula ja też lubię HappyMum ale te ceny... Kiecki za 60zl to ja tam nie dostanę, raczej blizej 200zł. I ubrania fajne jakościowo. Ja mam blisko do sklepu stacjonarnego :)

Ja jeszcze nie zamówiłam ale czaję się na ten koral.

Ooo zakupowo się zrobiło [emoji5]. Ja muszę się Wam pochwalić! Byłam wczoraj w szmateksie, żeby się odstresować i upolowałam spodnie ciążowe. Praktycznie nówki sztuki nieśmigane. Celowo dodałam foto metki, żeby zaraz wrzucić cenę...

uploadfromtaptalk1429108662903.jpg

Werble proszę.

Całe 5 zł! [emoji2]
Takie zakupowe perełki to ja lubię. Nawet bardzo! [emoji5]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1429108662903.jpg
    uploadfromtaptalk1429108662903.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 94
Lenti jestes silna mama wiec coreczka tezc taka bedzie. Licze tez ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok nie ma innej opcji :)

Akutsaki pochwal sie domkiem jaki wyvraliscie

Ja dzis bylam w pracy i sie tylko nawkurzalam ehh jak sie wkurze pojde zaraz po urlopie na L4 i niech mnie pocaluja haha

Jutro na 10.30 mam wizyte juz sie doczekac nie moge

reklama
Colly Fajna ta sukienka w sierpniu mam wesele to by się przydała, jak któraś kupi to niech da znać jak materiał.

Lenati trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło. Dobrze że wiecie wcześniej o wadzie, może da się ją leczyć prenatalnie. U mojej siostry po porodzie okazało się że mała ma wadę serca i potrzebna jest natychmiastowa operacja. Co się potem okazało wada wykrywalna w 20 tyg ciąży a lekarz nie zauważył, Po porodzie pediatra wysłuchała na badaniu, że coś jest nie tak. Operacje miały w CZD a teraz mała jest najbystrzejszym szatanem w rodzinie. U was na pewno wszystko się dobrze skończy.

Dziewczyny ja też już bym chciała ruchy poczuć.

Do góry