reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny z tego wszystkiego co sie podziało wczoraj nie napisałam wam że chyba się przeprowadzimy w Maju! Wczoraj byłam ogladać kilka domów i po burzy mózgów i kilku godzinach obliczeń zdecydowaliśmy się na jeden z nich. Właśnie czekam na odpowiedź od agenta czy właściciel zgodzi się poczekać 5 tygodni na nas i jeśli tak to wpłacam zaliczkę.
super wiesci :) pokazesz ten domek?

reklama
Trudno za Wami nadążyć z czytaniem, co dopiero z pisaniem...jak Wy na to znajdujecie czas?

Ja wczoraj byłam umierająca-tak mnie głowa bolała na zmianę pogody, że myślałam że zwariuję - musiałam zażyć paracetamol 2 razy i do tej pory mam wyrzuty sumienia.Dzis zrobilam sobie wolne od pracy, bo z rana jeszcze ból mi doskwierał.

Jestem jeszcze przed badaniami prenatalnymi - ale strasznie się boję na nie iść, powiem szczerze, że bardzo dbałam o siebie przed zajściem w ciążę - i nadal czytam wszystkie etykiety nim cokolwiek zjem lub wsmaruję w moje ciało, ale ze względu na mój wiek mam wciąż obawy. Mam już 7,5 letnia córkę - kiedy z nią byłam w ciąży jakoś lepiej to wszystko znosiłam

Mam pytanie do Was bierzecie jakieś witaminy?

Ja do tej pory brałam kwas foliowy, D3 i Kelp(naturalny jod) ... ale myślę o kupnie Pregna Plus - ma fajny skład..co sądzicie o tych tabletkach...czy może polecicie mi jakies inne.
Stwierdziłam, że musze brać jakies witaminki, bo mam problemy z jedzeniem, wciąż bardzo źle się czuję po zjedzeniu czegokolwiek - mdłości nie mam ale mam okropne bóle żołądka i brzucha

hej :)

witam po długiej przerwie, starałam się Was podczytywać na bieżąco, ale nie dam rady odpisać...

u nas wszystko ok :) rośniemy :) dziś też poczułam mocniejsze ruchy Maleństwa :D cudowne uczucie :D

jestem mega happy bo udało mi się załatwić kilka ważnych zakupów :) mam już felgi z oponami na lato i adapter do pasów bezpieczeństwa, czekam tylko na dostawę :)
no i przede wszystkim buty na sobotnie wesele :)

Gratuluję Dziewczyny udanych wizyt! super że wiecie kogo nosicie już w brzuszku :)

witam nowe Mamy :D

Akatsuki super że znaleźliście domek :)

miłego dnia :)

Trudno za Wami nadążyć z czytaniem, co dopiero z pisaniem...jak Wy na to znajdujecie czas?

Ja wczoraj byłam umierająca-tak mnie głowa bolała na zmianę pogody, że myślałam że zwariuję - musiałam zażyć paracetamol 2 razy i do tej pory mam wyrzuty sumienia.Dzis zrobilam sobie wolne od pracy, bo z rana jeszcze ból mi doskwierał.

Jestem jeszcze przed badaniami prenatalnymi - ale strasznie się boję na nie iść, powiem szczerze, że bardzo dbałam o siebie przed zajściem w ciążę - i nadal czytam wszystkie etykiety nim cokolwiek zjem lub wsmaruję w moje ciało, ale ze względu na mój wiek mam wciąż obawy. Mam już 7,5 letnia córkę - kiedy z nią byłam w ciąży jakoś lepiej to wszystko znosiłam

Mam pytanie do Was bierzecie jakieś witaminy?

Ja do tej pory brałam kwas foliowy, D3 i Kelp(naturalny jod) ... ale myślę o kupnie Pregna Plus - ma fajny skład..co sądzicie o tych tabletkach...czy może polecicie mi jakies inne.
Stwierdziłam, że musze brać jakies witaminki, bo mam problemy z jedzeniem, wciąż bardzo źle się c

Ostatnia edycja:
Tak trochę ni z gruchy ni z pietruchy ale znalazłam chyba fajną i niedrogą kiecke a wiem, że nietylko mi szykują się wielkie wyjścia więc wklejam Wam link. O ile materiał okarze się fajny to będzie można w takiej pośmigać i w lato w balerinach czy klapkach ;)
SETIN_TESS CIĄŻOWA SUKIENKA Z MARSZCZENIAMI *S (5230993197) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Podoba mi się bo nie jest opięta na brzuchu. No i jest jeszcze druga aukcja tej samej kiecki w innych kolorach jakby co ;)

Lenati,jesteś mega dzielna i bardzo Cię podziwiam bardzo dobrze robisz ze nie czytasz internetu :-) Dzidzia ma silną mamke i na pewno wszystko będzie dobrze :-*

Beti, fajnie że dziewczynki zadowolone i będziesz miła super pomoc :-)

Kamilove,w poprzedniej ciąży miałam wielkiego torbiela i w ogóle ciąża była zagrożona ,przy każdym badaniu naruszali mi torbiel i za każdym razem krwawilam !!! Wiem co czujesz i ile stresu Cię to kosztuje. Ale głowa do góry będzie dobrze i się nie przemeczaj :-*

Buba,czyli masz takie widzi- misie :-) mi jakoś wszystkie na M się podobają :-)

Igem,plamisz po wizycie czy sama od siebie ??? Dużo odpoczywaj się się da ;-)

Akatsuki,gratulacje i trzymam kciuki za domek :-)

Jolamac,jak lykam tylko kwas foliowy :-) też mnie głowa boli od dwóch dni :-/ Kiedy idziesz na Usg??

Blair,myślałam dzisiaj o Tobie ze coś dawno Cię nie było !!

Jolamac ja łykam pregnę plus. Nie zastanawiałam się nad tym nawet. Po prostu moja pani dr zaproponowała mi akurat te i takie kupiłam. Tylko drogie są niestety :/
Pierwsze 12 tyg łykałam femibion natal 1, też z jej polecenia.

Colly, sukienka całkiem ładna. Lubię takie odcinane pod biustem i to wcale nie ze względu na ciążę :). Tylko góra (ramiączka) mi się niezbyt podobają. Wydają się strasznie szerokie.

Buba Ty na F a ja na L :p ja mam imię na L, narzeczony też na L to i dziecko do kompletu na L :p ale będzie ciężko bo niestety nie podobają nam się te same imiona. Narazie nie zawracam sobie tym głowy bo nie znam płci ale coś czuję że będzie wojna o imię :p

Ja mam też imię na L ale jakoś to F mi podpasowało zobaczymy czy zostanie czy się zmieni ;)

Fajna ta kiecka i uniwersalna :) moja przyjaciółka ta od sklepów właśnie dzwoniła że jej pracownice wyszykowały mi ciuchy dla dzidzi i mam sobie wybrać co mi się podoba, większość nowe :) ciekawa jestem tych skarbów!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry