reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
dziewczyny ja Wam tak bardzo pozytywnie zazdroszczę bliźniaków

buba pyszności, popróbowałabym wszystkiego,
a Ty jesz juz cos czy dalej tak się męczysz

Kamilove bardzo sie ciesze ze wszystko ok i gratki - mnie sie marza blizniaki :tak:

dużo też dziewczyn tylko się przywitało ale nigdy nie zabrało głosu... może nas podczytuja?? Haloooo kto to czyta proszę o listę obecności na forum ;)(

Ja malo pisze ale czytam na bierzaco i nigdzie sie nie wybieram.

Akatsuki glownie do ciebie teraz pisze jako ze mieszkasz rowniez w UK. Wlasnie dostalam list i mam wizyte pierwsza w szpitalu na 16-go kwietnia czyli 12 tydz 2 dzien. Nie za pozno troche? W liscie jest rowniez napisane ze wizyta bedzie trwala 2h (zawsze jest tak dlugo?) i ze bedzie usg rowniez dopochwowe. Tydzien wczesniej mam wiztyte pierwsza u poloznej.

A dzis mi sie snilo ze okres dostalam i sobie uswiadomilam ze napewno poronilam, co za koszmar :confused:

Kamilove!gratulacje! ależ Ci zazdroszczę! :)
moja wizyta już za dwa dni! ale myślę, że będzie jeden dzidziuś. ;)

jejciu ależ mi brzuch "wysadziło" aż wszyscy zauważyli! a jadłam dzisiaj nadzwyczaj mało! dziwne rzeczy..

Hej dziewczyny, ja się przyznaję że trochę podczytuję ale nie jestem w stanie was nadgonić, bo jak wracam z pracy lecę po dziecko do przedszkola, potem obiad i już wieczorem jestem na tyle zmęczona że tylko się loguję aby podejrzeć wasze zdjęcia USG i piękne brzuszki. Ja na USG idę 14.04. więc na razie nie mam żadnego zdjęcia do wrzucenia bo z pierwszego USG to prawie nic nie widać. A brzuszek to pomału się pojawia ale narazie go w pracy ukrywam bo jestem pełna obaw po poprzednim poronieniu i wolę narazie nie zapeszać dopóki nie będę po USG.

reklama
kamilove wow szok!!!! jak wcześnie nie zauważyli ;o ;o wielkie gratulacje!!

kamila dziwnie bardzo... pierwsza wizyta jest z GP jak dowiesz się tylko o ciąży. on wypełnia podstawowe dane i wtedy bookujesz kolejną wizyte już z położna około 6-8tc. wtedy właśnie jest ta 45 minutowa wizyta gdzie zakłada się kartę ciąży. wtedy też położna bookuje ci skan w szpitalu i w ciągu tygodnia po wizycie powinnaś dostać list z potwierdzeniem terminu. pierwsze USG nie powinno być dopochwowe bo dziecko ma już około 12 tygodni i ładnie powinno być widać. Gdzie ty dokładnie mieszkasz i do jakiej przychodni chodzisz?? jakieś dziwne toto że tak późno...

Ostatnia edycja:
Do góry