reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

hej

colly super wieści

buba dzięki, chetnie bym coś popróbowała z Waszej kuchni, powiem szczerze że ja raczej tradycyjnie
gotuje plus kuchnia włoska, bo taka lubimy

landyk na pewno sobie dasz radę, u mniej jak byłam z młodszym w ciąży też pytali jak sobie dam radę,
na każdy dzień miałam mini plan, zawsze sie go trzymałam i powiem szczerze, ze przy 2 małych dzieci plus
masie innych obowiązków nie odczułam zmęczenia, i wierzę, ze u Ciebie tez tak bedzie

mrowka, aniatess u mnie jak starszak poszedł do przedszkola ( na 3 lata ) młodszy miał wtedy 1,5 roku każdy mnie straszył chorobami,
sama się wahałam czy jeszcze nie poczekac rok, a młody oprócz tego że 2 razy przechodził lekki przeziębie plus 1 raz mocniej
cały rok przechodził do przedszkola, teraz od wrzesnia chodza we dwóch i odpukac oprócz kataru , który czasem mają nic im nie jest

malkus podpisuję się pod tym, ze im wiecej dzieci tym większę zorganizowanie

igem dobrze ze wszystko ok

szczesliwa nie przejmuj się bardzo, nie warto, ludzie tak czasem zawodzą, niby błaha sprawa ale boli

kamilove trzymam kciuki zeby było dobrze

reklama
No tak więc mogę powiedzieć, że krwawienie jest nie groźne mam 2cm polipa na szyjce i to on krwawi. Niestety. Resztę se sama wkrecilam [emoji12]

Za to zamiast jednej fasoli są dwie. 33mm i 34mm. Ciaza jednokosmowkowa i dwuowodniowa. Wszystko wygląda na ok. A ja jestem w szoku!

Lekarz mi powiedział, że taka jestem oczytana, a nie wiedziałam że po ciąży bliźniaczej często kolejna tez jest taka.

Mój tz powiedział, że więcej mam na usg nie chodzić bo kolejne przyniosę. Głupek ;) narazie jestem chyba i przerażona i szczęśliwa i nieszczęśliwa. A chyba głównie to bardzo zestresowana.

Aaaaaaaa Kamilove aż się poplakalam :-D cuuuuuuudownie! Czyli bliźniaki jednojajowe? Aaaaale fajnie :-D martwilas się a tu podwójne szczęście! A miałaś wcześniej usg i była jedną fasolka? W którym tygodniu jesteś bo suwaczkow nie widać grrr

No tak więc mogę powiedzieć, że krwawienie jest nie groźne mam 2cm polipa na szyjce i to on krwawi. Niestety. Resztę se sama wkrecilam [emoji12]

Za to zamiast jednej fasoli są dwie. 33mm i 34mm. Ciaza jednokosmowkowa i dwuowodniowa. Wszystko wygląda na ok. A ja jestem w szoku!

Lekarz mi powiedział, że taka jestem oczytana, a nie wiedziałam że po ciąży bliźniaczej często kolejna tez jest taka.

Mój tz powiedział, że więcej mam na usg nie chodzić bo kolejne przyniosę. Głupek ;) narazie jestem chyba i przerażona i szczęśliwa i nieszczęśliwa. A chyba głównie to bardzo zestresowana.
Ha! [emoji2] Jak się cieszę, że w swej ciążowej mnogości nie jestem osamotniona! No i super, że wszystko prawidłowo. Polipa miałam w poprzedniej ciąży. Był i się zmył. Aha! Czyli dzieciaczki mają jedno łożysko i dwa worki owodniowe. Będą uważniej kontrolować, czy sobie nie podjadają. Moja bratowa taką miała. Ja mam dwukosmówkową, dwuowodniową. Fajnie! Fajnie! [emoji41] U mnie szok wciąż trwa! [emoji6]

Malinka,

Poprzednio nie było dwójki widać. Lekarz powiedział, że na tym wczesnym etapie tak się zdarza czasem. Bo jedni na drugie się nalozy czy jakoś tak. Ja byłam na usg w 7t 3d

Teraz jestem w 10 t 1d

Najprawdopodobniej właśnie jednojajowe są to bliźnięta . Ale to do samego porodu do końca niewiadomo.

Poprzednio miałam ciążę dwuowodniowa i dwukosmowkowa.

kamilove na pewno to było wielkie zaskoczenia dla Ciebie. Gratuluję :-)

ladyk spokojnie, możliwe, że ja do waszego grona dołączę ;-) nastawiam się na bliźniaki, czasami nawet myślę o trojaczkach :-D:szok: wszystko okaże się po usg

Kamilove- co sa wieści!!! Wow gratki!!! Zamurowało mnie ale czad!!!!!!

Kate podsyłam na smaka ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1427819976.903033.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1427819997.933194.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1427820201.136238.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427819976.903033.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427819976.903033.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1427819997.933194.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427819997.933194.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1427820201.136238.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427820201.136238.jpg