reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Szczęśliwa pamiętaj prawdziwych przyjaciòł poznaje się w biedzie... Trzymam kciuki aby się poukładało u was.

Kamilove, trzymaj się dzielnie. Krwawienie tak jak piszą dziewczyny nie zawsze oznacza to najgorsze. Trzymam kciuki, ściskam wirtualnie i wierzę że jednak będzie dobrze! Jedz do szpitala gino nie ma w gabinecie leków i sprzętu takiego jak w szpitalu. Dawaj znaka, jesteśmy z Tobą!!!!

reklama
Kamilove czekam na wieści!!!

Ja sie coraz bardziej tym plemieniem martwię, na razie sie nie powtórzyło ale było go malutko i pierwszy raz mi sie zdarzyło... Całe szczęście ze jutro mam usg i powiem o tym lekarzowi... Ehh

Kamilove trzymaj sie, jak wiesz tez miałam krwawienie żywa krwią i to na samiuśkim początku ciazy, juz myslalam i najgorszym, ale okazało sie ze to krwiak i nie jest wcale az tak zle :) trzymam kciuki za Ciebie, oby okazało sie,ze to nic wielkiego :)

Kamilove trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło

Mrówka buba tylko ze my znamy się od zawsze naprawdę od zawsze jest między nami 3 mies różnicy i jesteśmy bliska rodzina. Dlatego to tak boli

Wiem, wiem kochana to trudne ale przyjaźń całe życie wystawiana jest na próby i tylko ta prawdziwa przetrwa wszystko czego Ci baardzo życzę :*

malinka89 ojjj współczuję wymiotów! też bym się przestraszyła plamienia ale niby brązowe nie sa groźne...
igem super że wszystko dobrze!
kamilove no co Ty pisz tu do nas o wszystkim o czym chcesz! po to tu jesteśmy żeby tu truć ;-)
o matko!! teraz przeczytałam kolejny post! trzymaj się Kochana i pisz nam jak tylko będziesz mogła, a nei mozesz się z pracy wyrwać???
ladyk nei ukrywam że też jestem ciekawa i mam nadzieję że nam zdjęcie przyneisiesz swoich malców :-)
szczęśliwa ehhh no szkoda że koleżanka taka jednostronna tylko jak potrzebuje czegoś to jest...

Kamilove oby wszystko bylo dobrze &&&&
Szczesliwa ja bym powiedziala przyjaciolce wszystko co mam do niej, jesli faktycznie jest przyjaciolka to to przeanalizuje i zmienia a jak nie jest to nie warto tracic czasu i energii ns kogos takiego...

Pozdrawiam wszystkich, u nas koszmarna pogoda :(

Kamilove juz po wizycie mam nadziej ze wszystko dobrze daj nam znać

Buba dzięki. Wiem ze to przez tego faceta taka jest. Co on nie powie ona robi szybko mu ulega itd ale z drugiej strony nie mogę jej usprawiedliwiać facetem bo swój rozum ma. A przynajmniej powinna. No nic wiem ze niedługo i tak przyjdzie bo nowi przyjaciele są tylko na pozór.

Maran tez bym powiedziała i to samo komuś radziła ale w tej sytuacji nie chce mi się w ogóle z nią gadać. Może to hormony. Nie chce się prosic o uwagę

reklama
Kamilove przeczytałam Cię na Staraczkach 2015 i już wiem! I napiszę Ci tylko ehehehehehehe, a Ty będziesz wiedziała o co chodzi! [emoji2] Ściskam wirtualnie!!! [emoji5]

Do góry