reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
dziewczyny ja Wam tak bardzo pozytywnie zazdroszczę bliźniaków

buba pyszności, popróbowałabym wszystkiego,
a Ty jesz juz cos czy dalej tak się męczysz

Kamilove bardzo sie ciesze ze wszystko ok i gratki - mnie sie marza blizniaki :tak:

dużo też dziewczyn tylko się przywitało ale nigdy nie zabrało głosu... może nas podczytuja?? Haloooo kto to czyta proszę o listę obecności na forum ;)(

Ja malo pisze ale czytam na bierzaco i nigdzie sie nie wybieram.

Akatsuki glownie do ciebie teraz pisze jako ze mieszkasz rowniez w UK. Wlasnie dostalam list i mam wizyte pierwsza w szpitalu na 16-go kwietnia czyli 12 tydz 2 dzien. Nie za pozno troche? W liscie jest rowniez napisane ze wizyta bedzie trwala 2h (zawsze jest tak dlugo?) i ze bedzie usg rowniez dopochwowe. Tydzien wczesniej mam wiztyte pierwsza u poloznej.

A dzis mi sie snilo ze okres dostalam i sobie uswiadomilam ze napewno poronilam, co za koszmar :confused:

Kamilove!gratulacje! ależ Ci zazdroszczę! :)
moja wizyta już za dwa dni! ale myślę, że będzie jeden dzidziuś. ;)

jejciu ależ mi brzuch "wysadziło" aż wszyscy zauważyli! a jadłam dzisiaj nadzwyczaj mało! dziwne rzeczy..

Hej dziewczyny, ja się przyznaję że trochę podczytuję ale nie jestem w stanie was nadgonić, bo jak wracam z pracy lecę po dziecko do przedszkola, potem obiad i już wieczorem jestem na tyle zmęczona że tylko się loguję aby podejrzeć wasze zdjęcia USG i piękne brzuszki. Ja na USG idę 14.04. więc na razie nie mam żadnego zdjęcia do wrzucenia bo z pierwszego USG to prawie nic nie widać. A brzuszek to pomału się pojawia ale narazie go w pracy ukrywam bo jestem pełna obaw po poprzednim poronieniu i wolę narazie nie zapeszać dopóki nie będę po USG.

reklama
kamilove wow szok!!!! jak wcześnie nie zauważyli ;o ;o wielkie gratulacje!!

kamila dziwnie bardzo... pierwsza wizyta jest z GP jak dowiesz się tylko o ciąży. on wypełnia podstawowe dane i wtedy bookujesz kolejną wizyte już z położna około 6-8tc. wtedy właśnie jest ta 45 minutowa wizyta gdzie zakłada się kartę ciąży. wtedy też położna bookuje ci skan w szpitalu i w ciągu tygodnia po wizycie powinnaś dostać list z potwierdzeniem terminu. pierwsze USG nie powinno być dopochwowe bo dziecko ma już około 12 tygodni i ładnie powinno być widać. Gdzie ty dokładnie mieszkasz i do jakiej przychodni chodzisz?? jakieś dziwne toto że tak późno...

Ostatnia edycja:
Do góry