reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ja znów nie mam z kim zostawić Jagody. Niby tu gdzie mieszkam jest cała moja rodzina (poza mama), a młodej nie mam z kim nawet na godzinę zostawić [emoji12]

Cóż życie [emoji6]

Dobrej nocy!

reklama
Ooo ja też 5 razy bardziej wolę mieć za swoje własne zarobione pieniadze niż coś dostać nawet jeśli miałabym mieć coś gorszego bo jak mam później być komuś wdzięczna za byle pierdołe do końca życia to mi się słabo robi.
No i nie wiem czy to zazdrość, że ja mam łatwiej czy to ten typ który twierdzi że mężczyzna powinien do pracy chodzić a nie się dziećmi zajmować. Że jak ja w ogóle moge jej synkowi dupe zawracać dzieckiem. Powinnam jeszcze w domu posprzątać i obiad zrobić. No cóż. peszek. Kiepska jej się synowa trafiła. No i ostatnio był poruszany temat ślubu kościelnego i chrztu. na pewno będzie o to jeszcze kilka kłótni. Ale tak pozatym to teściową mam w porządku. Zobaczymy czy to się nie zmieni ;)

Super dzieci mają wolne mogę w końcu pospać i co dupa zbita, wstałam siku i od 4.25 nie mogę usunąć, a rano będę jak zombie się snuć po mieszkaniu wrrr

hej

buba kurcze myslałam, ze już Ci troszkę lepiej, może jak 3 miesiąc sie skończy to chociaż troszkę Ci puści.A tych pazurów dinozaurów chyba nie miałabym odwagi spróbować.
Ty masz chyba dzisiaj genetyczne z tego co pamiętam, trzymam kciuki &&&&&&

colly mój M też kilka dni będzie miał wolnego jak urodzę, bo musi byc z dziećmi w domu jak ja będe w szpitalu i może chociaz jeszcze z 3 dni dostanie wolnego

paulka trzymam kciuki za badanie &&&&&&&

ja też jestem zdana tylko na siebie, niby rodzina daleko nie mieszka, ale mam pracuję, zresztą nie ma ochoty dłużej niż 1 minut zajmowac się dziećmi, mam nianię na kilka godzin dziennie bo inaczej nie dała bym rady niz zrobić, M nie ma całymi dniami

Dzień dobry,

Co za paskudna pogoda [emoji19]
Jestem juz w pracy. Ale kurcze zaraz będę musiała zebrać towarzystwo i iść na pocztę, ale poczekam jak troszkę mniej będzie padać.

Dziś coś mnie brzuch pobolewa, głównie pachwiny wiec to na pewno więzadła.;)

Kciuki za wszystkie wizytujace dziś &&&& i miłego dnia kobitki [emoji6]

Hej

Sorki ze nie odpisze każdej z osobna, ale nie mam jakoś do tego głowy... Wczoraj dostaliśmy smutną wiadomość :( babcia G zmarła :(

Jeśli chodzi o przewrażliwienie to może i faktycznie trochę jestem, ale wole być trochę przewrażliwiona niż czegoś niedopatrzec i mieć do siebie żal do końca życia... Ale wiadomo ze trzeba brać na swoj rozum... Ja jem sporo czosnku, bo i chroni przed chorobami i przede wszystkim bardzo go lubimy dodawać do rożnych potraw i chciałabym żeby Malutka znała ten smak ;)

Kamilove ale wieści! Kurczę, strasznie się cieszę ze wszystko ok no i bliźniaki! ;D

Jeśli chodzi o pomoc przy opiece to zakomunikowałam już G że będzie musiał wziąć min dwa tyg wolnego po porodzie ;) no i będziemy sobie musieli radzić sami bo cała Rodzina w innym mieście, nie wiem czy moja Mama nie planuje przypadkiem po porodzie przyjechać na pewien czas, ale raczej na to nie pójdę...

Gratuluje udanych wizyt ;)

Miłego dnia :)

hej

buba kurcze myslałam, ze już Ci troszkę lepiej, może jak 3 miesiąc sie skończy to chociaż troszkę Ci puści.A tych pazurów dinozaurów chyba nie miałabym odwagi spróbować.
Ty masz chyba dzisiaj genetyczne z tego co pamiętam, trzymam kciuki &&&&&&

colly mój M też kilka dni będzie miał wolnego jak urodzę, bo musi byc z dziećmi w domu jak ja będe w szpitalu i może chociaz jeszcze z 3 dni dostanie wolnego

paulka trzymam kciuki za badanie &&&&&&&

ja też jestem zdana tylko na siebie, niby rodzina daleko nie mieszka, ale mam pracuję, zresztą nie ma ochoty dłużej niż 1 minut zajmowac się dziećmi, mam nianię na kilka godzin dziennie bo inaczej nie dała bym rady niz zrobić, M nie ma całymi dniami

Kate- no ja też myślałam że im dalej tym lepiej a tu czarna dupa...choć narazie obudziłam się dziś bez mdłości, tfu,tfu..tak dziś na 15:30 genetyczne a potem na18:30 dentystę...trzymajta kciuki!

Paulka- trzymam kciuki za wizytę!

Blair- wyrazy współczucia. Trzymajcie się.

Ja jeszcze nie rozkminiam jakbi co i kto po porodzie, narazie modlę się aby przetrwać ciążę ;)

Ja też mam dziś usg genetyczne [emoji6] . Mój mąż po pierwszym porodzie wykorzystał dwa dni na dziecko + 10 dni zwolnienia lek. na opiekę nade mną. Moja internistka wystawiła takie L4. Tacierzyński wziął we wrześniu. Musieliśmy to roztropnie rozegrać, bo ma jednoosobowe stanowisko i nie mógł rzucić wszystkiego i na miesiąc wybyć z pracy. Teraz pewnie rozegramy to podobnie, z tym że przed porodem położą mnie do szpitala, więc mąż weźmie kilka dni urlopu przed, i mama zapowiedziała, że pomoże. Ja mam rewelacyjny kontakt z moimi rodzicami. W życiu bywają różne problemy, złe sytuacje, złe znajomości, ale los mnie obdarował wspaniałymi rodzicami. Taka moja ostoja. I za to jestem dozgonnie wdzięczna. Na moją teściową też byśmy w razie potrzeby mogli liczyć. Cudna kobieta. Czuwa nad wnukami z nieba. A teść - cóż.... szkoda gadać.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące się!!! [emoji5]

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&

Ja sobie założyłam że ta ciąża jest prawidłowa i w październiku urodzę piękne i zdrowe dziecko. Nie może być inaczej.

Blair światełko dla babci [*]

Tak sobie myśle jakie to naturalne i oczywiste, że ludzie się rodzą i umierają, a i tak ile emocji nas to kosztuje. Eeeech. Życie...

Do góry