reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Gosia, jeszcze może być dobrze. Zawsze 10% jest. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo.
Ja dzisiaj byłam u lekarza w związku z plamieniami. Na USG wszystko ok. Dziecko żyje, ma 3,2cm i ruszało się podczas badania. Ma już rączki i nóżki. Zmienili mi leki i mam sporo odpoczywać. Ogólnie szczęśliwa jestem, że z dzidzią wszystko ok.

reklama
gratuluję wizyt dziewczyny!
kamovile
super gratuluję wizyty :-)ja mam wizyty na początku co 3 tyg a od II trymestru co 4 i przed porodem znowu częściej tzn tak miałąm z córką i teraz narazie też tak to wygląda ale różnieee jest...
Blair współczuję kłótni, mam nadzieję że jednak się pogodzicie i wszystko się ułoży :-( przytulam...
Gosiu trzymam mocno kciuki żeby jednak wszystko było dobrze :-( trzymaj się kochana!
caffelatte dobrze że wszytko ok!

u mnei mdłości ciąg dalszy już się nie mogę doczekać powortu dobrego samopoczucia!

Gosiu mam nadzieję, że na najbliższej wizycie serduszko będzie biło jak dzwon &&&&&&&

Blair doczytałam o zachowaniu narzeczonego - oj nieładnie chłop się zachował, kurczę tylko nie wiem czy najpierw przed wyjazdem nie lepiej byłoby porozmawiać z nim, wiem że nie masz na to ochoty, ale to chłop - ty wrócisz, a on podejdzie do tematu jakby nigdy nic się nie wydarzyło, dla niego wasza kłótnia sprzed paru dni będzie już lata świetlne dawno temu

Kate dziękuję czuję się jak kobieta w ciąży - nudności, na szczęście głównie po południu, jak uporam się z pracą, i senność, ale o spaniu tylko mogę pomarzyć - starszak ma mnóstwo zajęć tzn. każdy dzień w tygodniu ma zajęty, więc ja kierowca - zawieźć do szkoły i przedszkola, odebrać, zawieźć na zajęcia, odebrać, och kiedy on dorośnie do jazdy autobusem....
tak naprawdę chce też wziąć wolne, bo powrocie z pracy brak mi czasu, do tego zmęczenie a w domu sodoma i gomora, mąż wiecznie na budowie (no teraz w delegacji do piątku), a kupa prania, prasowania, ech życie.......

Buba jak Ty tak znosisz ciąże nie dziwię się że odkładałaś myśl o kolejnej ciąży, a o prenatalnych nie myślałach o doktor Dangel - ona ma na Agatowej przychodnię i tak jak Roszkowski zna się na rzeczy

dziewczyny gratuluje udanych wizyt

sysia z takich bezpiecznych to ISLA (na mnie działa nieźle , fajnie nawilża i można jeść bez oporu bo to z wodorostów) i możesz też zaparzyć siemię lniane z ziarenek zrobić kleik, albo TANTUM VERDE

Czytając o Waszych objawach trochę się martwiłam, bo ja w ogóle nie czuję się jakbym była w ciąży, poza tym, że wciąż jestem zmęczona i śpiąca. Nawet ból piersi ostatnio ustąpił.
spokojnie jestes w ciąży nie musisz cierpieć żeby być tego pewną ;) też tak mam ze poza zmęczeniem i wiekszymi piersiami nic nie czuję ;)

Dziewczyny wróciłam. Nie zatrzymali mnie. Niestety w 90% ronię. Wszystko jest ciągle w macicy Jeśli w poniedziałek nie będzie serduszka na usg to mam kolejnego aniołka.
mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze - trzymam kciuki!

ale mam ochotę na frytki ale nie chce i nie mam czasu robić a takich kupnych to nie lubię :/ muszę z dziewczynami zrobić kapelusze na konkurs w przedszkolu a weny brak...

reklama
Gosia, jeszcze może być dobrze. Zawsze 10% jest. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo.
Ja dzisiaj byłam u lekarza w związku z plamieniami. Na USG wszystko ok. Dziecko żyje, ma 3,2cm i ruszało się podczas badania. Ma już rączki i nóżki. Zmienili mi leki i mam sporo odpoczywać. Ogólnie szczęśliwa jestem, że z dzidzią wszystko ok.
Super, że wszystko ok i dzidzia rośnie. Oszczędzaj się [emoji4]
Czesc dziewczyny kurcze ale wy szybko piszecie musze Was dzis wieczorem nadrobic.
Poki Co mam pytanie . Stracilam glos, gardlo drapie i ledwo mowic moge wiecie moze Co bym mogla wziasc Co pomoze
Uniben można. A jest tańszy niż tamtum chociaż to to samo.

Ladyk,

Super, że jest dobrze [emoji38]

Ostatnia edycja:
Do góry