reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Gosia, jeszcze może być dobrze. Zawsze 10% jest. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo.
Ja dzisiaj byłam u lekarza w związku z plamieniami. Na USG wszystko ok. Dziecko żyje, ma 3,2cm i ruszało się podczas badania. Ma już rączki i nóżki. Zmienili mi leki i mam sporo odpoczywać. Ogólnie szczęśliwa jestem, że z dzidzią wszystko ok.

reklama
gratuluję wizyt dziewczyny!
kamovile
super gratuluję wizyty :-)ja mam wizyty na początku co 3 tyg a od II trymestru co 4 i przed porodem znowu częściej tzn tak miałąm z córką i teraz narazie też tak to wygląda ale różnieee jest...
Blair współczuję kłótni, mam nadzieję że jednak się pogodzicie i wszystko się ułoży :-( przytulam...
Gosiu trzymam mocno kciuki żeby jednak wszystko było dobrze :-( trzymaj się kochana!
caffelatte dobrze że wszytko ok!

u mnei mdłości ciąg dalszy już się nie mogę doczekać powortu dobrego samopoczucia!

Gosiu mam nadzieję, że na najbliższej wizycie serduszko będzie biło jak dzwon &&&&&&&

Blair doczytałam o zachowaniu narzeczonego - oj nieładnie chłop się zachował, kurczę tylko nie wiem czy najpierw przed wyjazdem nie lepiej byłoby porozmawiać z nim, wiem że nie masz na to ochoty, ale to chłop - ty wrócisz, a on podejdzie do tematu jakby nigdy nic się nie wydarzyło, dla niego wasza kłótnia sprzed paru dni będzie już lata świetlne dawno temu

Kate dziękuję czuję się jak kobieta w ciąży - nudności, na szczęście głównie po południu, jak uporam się z pracą, i senność, ale o spaniu tylko mogę pomarzyć - starszak ma mnóstwo zajęć tzn. każdy dzień w tygodniu ma zajęty, więc ja kierowca - zawieźć do szkoły i przedszkola, odebrać, zawieźć na zajęcia, odebrać, och kiedy on dorośnie do jazdy autobusem....
tak naprawdę chce też wziąć wolne, bo powrocie z pracy brak mi czasu, do tego zmęczenie a w domu sodoma i gomora, mąż wiecznie na budowie (no teraz w delegacji do piątku), a kupa prania, prasowania, ech życie.......

Buba jak Ty tak znosisz ciąże nie dziwię się że odkładałaś myśl o kolejnej ciąży, a o prenatalnych nie myślałach o doktor Dangel - ona ma na Agatowej przychodnię i tak jak Roszkowski zna się na rzeczy

dziewczyny gratuluje udanych wizyt

sysia z takich bezpiecznych to ISLA (na mnie działa nieźle , fajnie nawilża i można jeść bez oporu bo to z wodorostów) i możesz też zaparzyć siemię lniane z ziarenek zrobić kleik, albo TANTUM VERDE

Czytając o Waszych objawach trochę się martwiłam, bo ja w ogóle nie czuję się jakbym była w ciąży, poza tym, że wciąż jestem zmęczona i śpiąca. Nawet ból piersi ostatnio ustąpił.
spokojnie jestes w ciąży nie musisz cierpieć żeby być tego pewną ;) też tak mam ze poza zmęczeniem i wiekszymi piersiami nic nie czuję ;)

Dziewczyny wróciłam. Nie zatrzymali mnie. Niestety w 90% ronię. Wszystko jest ciągle w macicy Jeśli w poniedziałek nie będzie serduszka na usg to mam kolejnego aniołka.
mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze - trzymam kciuki!

ale mam ochotę na frytki ale nie chce i nie mam czasu robić a takich kupnych to nie lubię :/ muszę z dziewczynami zrobić kapelusze na konkurs w przedszkolu a weny brak...

reklama
Gosia, jeszcze może być dobrze. Zawsze 10% jest. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo.
Ja dzisiaj byłam u lekarza w związku z plamieniami. Na USG wszystko ok. Dziecko żyje, ma 3,2cm i ruszało się podczas badania. Ma już rączki i nóżki. Zmienili mi leki i mam sporo odpoczywać. Ogólnie szczęśliwa jestem, że z dzidzią wszystko ok.
Super, że wszystko ok i dzidzia rośnie. Oszczędzaj się [emoji4]
Czesc dziewczyny kurcze ale wy szybko piszecie musze Was dzis wieczorem nadrobic.
Poki Co mam pytanie . Stracilam glos, gardlo drapie i ledwo mowic moge wiecie moze Co bym mogla wziasc Co pomoze
Uniben można. A jest tańszy niż tamtum chociaż to to samo.

Ladyk,

Super, że jest dobrze [emoji38]

Ostatnia edycja:
Do góry