reklama
Juszka1988
Fanka BB :)
Gosiu trzymaj się i bądź dobrej myśli! Ściskam!
so_happy
juz jestesmy po wizycie, młody ma zęba zrobionego i do jednego lekarstwo włozone
dzielny był nic nie płakał a na prawde go bolało
xmamuska mój M też spełnia moje zachcianki ciązowe i wie jak się męcze i nigdy nie mówi co mam jeśc albo co nie,
czasem się sama zastanawiam o M mi mówi jak masz smak to jedz ze smakiem, ostato tę po pepsi jechał wieczorem, bo
jak juz sobie nie daje rady z mdłościami to małe pespi w szklanej butelce mi pomaga
Gosia rewelacyjny tekst
bata ni miłego odpoczynku, jak sie czujesz?
wirginia super masz lekarkę, ja lubię takich komunikatywnych lekarzy bo sama jestem z tych co ciagle gada, mój gin
raczej nie mówi za duzo ale jest bardzo konkretny i ma bardzo dużą wiedzę prowadzi już moja 3 ciążę i jestem bardzo zadowolona
Juszka sliczny chłopczyk i wyglada na starszego
dziewczyny gratuluje udanych wizyt !!!!
buba strasznie ciężko przechodzisz ciążę, współczuję, moja kuzynka ma tak samo, przy 1 dziecko chyba z 4 razy lądowała w szpitalu, odwodniona, ledwo zywa, do szpitala wnosili ja na rękacho bo juz nie dała rady iść na własnych nogach
Blair współczuję , ale szczeze nie wiem co doradzić
kamilove ja mam wizyty co 3 tyg, ale teraz miałam częściej, bo miałam badania, i będe miec genetyczne,
tylko ja chodze prywatnie, a na fundusz to wizyty sa co 4-5 tygodni
Gosia trzymaj się kochana
mrowka wyałam pw z danymi do Fb
dzielny był nic nie płakał a na prawde go bolało
xmamuska mój M też spełnia moje zachcianki ciązowe i wie jak się męcze i nigdy nie mówi co mam jeśc albo co nie,
czasem się sama zastanawiam o M mi mówi jak masz smak to jedz ze smakiem, ostato tę po pepsi jechał wieczorem, bo
jak juz sobie nie daje rady z mdłościami to małe pespi w szklanej butelce mi pomaga
Gosia rewelacyjny tekst
bata ni miłego odpoczynku, jak sie czujesz?
wirginia super masz lekarkę, ja lubię takich komunikatywnych lekarzy bo sama jestem z tych co ciagle gada, mój gin
raczej nie mówi za duzo ale jest bardzo konkretny i ma bardzo dużą wiedzę prowadzi już moja 3 ciążę i jestem bardzo zadowolona
Juszka sliczny chłopczyk i wyglada na starszego
dziewczyny gratuluje udanych wizyt !!!!
buba strasznie ciężko przechodzisz ciążę, współczuję, moja kuzynka ma tak samo, przy 1 dziecko chyba z 4 razy lądowała w szpitalu, odwodniona, ledwo zywa, do szpitala wnosili ja na rękacho bo juz nie dała rady iść na własnych nogach
Blair współczuję , ale szczeze nie wiem co doradzić
kamilove ja mam wizyty co 3 tyg, ale teraz miałam częściej, bo miałam badania, i będe miec genetyczne,
tylko ja chodze prywatnie, a na fundusz to wizyty sa co 4-5 tygodni
Gosia trzymaj się kochana
mrowka wyałam pw z danymi do Fb
Ostatnia edycja:
Lilolo
Gosia,
Nie wiem co napisać trzymaj się kochana i.nie trać nadzieji!! Jestem z Tobą :*
Nie wiem co napisać trzymaj się kochana i.nie trać nadzieji!! Jestem z Tobą :*
paulka87
Gosia trzymaj się i bądz dobrej myśli.
Mnie znów spanie dopadło, usnęłam przed 11 a wstałam po 13. dobrze że nie zaspałam żeby synusia z przedszkola odebrać, bo dziś mężuś w pracy. Rano zjadłam michę lodów z bitą śmietaną i poprawiłam kanapką z wedliną i ogórkiem kiszonym. Myślałam że takie smaki mnie nie złapią a tu proszę
Mnie znów spanie dopadło, usnęłam przed 11 a wstałam po 13. dobrze że nie zaspałam żeby synusia z przedszkola odebrać, bo dziś mężuś w pracy. Rano zjadłam michę lodów z bitą śmietaną i poprawiłam kanapką z wedliną i ogórkiem kiszonym. Myślałam że takie smaki mnie nie złapią a tu proszę
waniliowe.love
GosiaLew musisz być dzielna! Wszystkie jesteśmy z tobą.
Kate fakt kobieta bardzo rozmowna tylko szkoda że ja rozumiem tylko jakieś 40% tego co mówi resztę partner musi tłumaczyć =)
Kate fakt kobieta bardzo rozmowna tylko szkoda że ja rozumiem tylko jakieś 40% tego co mówi resztę partner musi tłumaczyć =)
reklama
Gosiu mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze &&&& osobiście znam przypadki które krwawiły mocno świeża krwią a dzis tulą swoje dzieci. Nie dali nic. Na podtrzymanie? Jakiejś luteiny albo dupka?
Trzymaj sie dzielnie :*
Trzymaj sie dzielnie :*
Podziel się: