reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny wróciłam. Nie zatrzymali mnie. Niestety w 90% ronię. Wszystko jest ciągle w macicy Jeśli w poniedziałek nie będzie serduszka na usg to mam kolejnego aniołka.

reklama
juz jestesmy po wizycie, młody ma zęba zrobionego i do jednego lekarstwo włozone
dzielny był nic nie płakał a na prawde go bolało

xmamuska mój M też spełnia moje zachcianki ciązowe i wie jak się męcze i nigdy nie mówi co mam jeśc albo co nie,
czasem się sama zastanawiam o M mi mówi jak masz smak to jedz ze smakiem, ostato tę po pepsi jechał wieczorem, bo
jak juz sobie nie daje rady z mdłościami to małe pespi w szklanej butelce mi pomaga

Gosia rewelacyjny tekst

bata ni miłego odpoczynku, jak sie czujesz?

wirginia super masz lekarkę, ja lubię takich komunikatywnych lekarzy bo sama jestem z tych co ciagle gada, mój gin
raczej nie mówi za duzo ale jest bardzo konkretny i ma bardzo dużą wiedzę prowadzi już moja 3 ciążę i jestem bardzo zadowolona

Juszka sliczny chłopczyk i wyglada na starszego

dziewczyny gratuluje udanych wizyt !!!!

buba strasznie ciężko przechodzisz ciążę, współczuję, moja kuzynka ma tak samo, przy 1 dziecko chyba z 4 razy lądowała w szpitalu, odwodniona, ledwo zywa, do szpitala wnosili ja na rękacho bo juz nie dała rady iść na własnych nogach

Blair współczuję , ale szczeze nie wiem co doradzić

kamilove ja mam wizyty co 3 tyg, ale teraz miałam częściej, bo miałam badania, i będe miec genetyczne,
tylko ja chodze prywatnie, a na fundusz to wizyty sa co 4-5 tygodni

Gosia trzymaj się kochana

mrowka wyałam pw z danymi do Fb

Ostatnia edycja:
Gosia co się stało?! Przecież to tylko drobne plamienia a tu nagle poronienie? Jak? Co? Dlaczego?

Gosia trzymaj się i bądz dobrej myśli.

Mnie znów spanie dopadło, usnęłam przed 11 a wstałam po 13. dobrze że nie zaspałam żeby synusia z przedszkola odebrać, bo dziś mężuś w pracy. Rano zjadłam michę lodów z bitą śmietaną i poprawiłam kanapką z wedliną i ogórkiem kiszonym. Myślałam że takie smaki mnie nie złapią a tu proszę :D

GosiaLew musisz być dzielna! Wszystkie jesteśmy z tobą.

Kate fakt kobieta bardzo rozmowna tylko szkoda że ja rozumiem tylko jakieś 40% tego co mówi resztę partner musi tłumaczyć =)

reklama
Gosiu mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze &&&& osobiście znam przypadki które krwawiły mocno świeża krwią a dzis tulą swoje dzieci. Nie dali nic. Na podtrzymanie? Jakiejś luteiny albo dupka?
Trzymaj sie dzielnie :*

Do góry