reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kurde Blair co temu chłopu wali na dekiel? Tak się wystraszył ojcostwa? Sorry ale po tylu latach w takiej chwili stwierdzic ze jednak to nie ma sensu... może on ma jakiś problem zw sobą?

reklama
Ladyk no to super, że wszystko wporządku :)

krewetka fajnie, że z dzidzią wszytsko dobrze, ale co z tym ciśnieniem, niewiadomo d czego to? a normalnie tez miałas wysokie?

Blair mam nadzieję, że jednak się porozumiecie, on przemyśli, zrozumie, może troche ochłonie w nowej sytuacji i jak wrocisz wszytsko zmieni się o 180 stopni :) bedziesz chodzić szczesliwa mamuska :)

Akatsuki potwierdzam, najlepiej zapij wodą jabłko, na mnie nic innego nie działa :)

GosiaLew....to straszne...ale jeszcze przecież nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki! Pewnie bardzo się denerwujesz teraz :-(

Kate - dzięki za wiadomość na priv!

BUBA
- życzę,żeby dolegliwości minęły najpóźniej z końcem I trymestru. Eh...z tymi ciążami też tak bywa,że każda inna... jak do tej pory ta druga mi daje o wiele bardziej w kość niż pierwsza,ale może się to jeszcze zmieni, mam nadzieję!

Co do tego kręgosłupa, to tak jak Dolga pisze - niestety w ciąży nie zawsze jest wskazany. Co najwyżej taki delikatny, a taki to przyniesie podobny efekt jak ciepły prysznic. Bardziej przydałby mi się pewnie jakiś zabieg manualny ale porządny specjalista się tego nie podejmie na kobiecie w ciąży, a do szarlatana co za hajs zrobi wszystko i każdemu to się raczej nie wybiorę...

Czytałam Wasze rozważania na temat porodu CC/SN. Pewnie temat wróci jeszcze ze 100 razy do października...ale ja też się czasem nady tym zastanawiam. Z jednej strony CC to dla mnie jakaś abstrakcja i jednak duża ingerencja...z drugiej strony za Chiny nie zamierzam przezywać drugi raz tego co jeszcze na świeżo mam w pamięci.... Cóż, mam nadzieję,że czas przyniesie jakieś rozwiązanie.

Jabłko zjedzone, zapite wodą a potem kojtajlem na mleku... i nic... :/ co-jest-nie-tak-z-ta-ciążą

powiedział ze w takim razie on szuka mieszkania i w przyszłym tyg sie wyprowadza! Próbowałam byc spokojna, ale łzy same sie cisnęły do oczu, rozmawialiśmy, w miarę spokojnie, kilka razy doszliśmy do wniosku ze to nie ma sensu i czas sie rozstać... Powiedział ze mnie kocha na co ja ze Mu w to nie wierze.
Ale kicha. Może po prostu pojedź do rodziny na kilka dni, ot tak bez uprzedzania. Może oprzytomnieje...

Co do tego kręgosłupa, to tak jak Dolga pisze - niestety w ciąży nie zawsze jest wskazany. Co najwyżej taki delikatny, a taki to przyniesie podobny efekt jak ciepły prysznic. Bardziej przydałby mi się pewnie jakiś zabieg manualny ale porządny specjalista się tego nie podejmie na kobiecie w ciąży, a do szarlatana co za hajs zrobi wszystko i każdemu to się raczej nie wybiorę...
Jakby któraś była w Gdańsku przypadkiem to polecę kręgarza z wieloletnim doświadczeniem. Sama do niego chodzę już 4 rok i jestem bardzo zadowolona.

Blair trochę lipa, zamiast wsparcia masz cios w plecy. Może odpoczynek jednak pomoże i wszystko się ułoży. Ja z moim P. jesteśmy w sumie 11 lat razem i wiadomo nie jest tak samo jak kiedyś, szczególnie jak pojawiają się dzieci.

Akatsuki ja to w zeszłym tygodniu latałam 2 razy dziennie do wc a teraz też mam lekki problem, mi pomaga wypicie na czczo przegotowanej wody.

Dreamgirl wizytę mam na 12,30 a usg na 14. Inaczej się nie dało umówić.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i kciuki, na pewno się przydadzą. Zmieniłam nospę na buscopan i przynajmniej mnie brzuch nie boli. Jutro mama ma do mnie przyjśc pomóc mi z prasowaniem i praniem. Resztę może zrobić P.

reklama
Do góry