reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Magda jestem bardzo ciekawa tego pakietu, bo testuje go po raz pierwszy tzn. będę testować od 1 marca, bo luty mam jeszcze nieaktywny

reklama
ja tez bym z checia na nfz pochodzila, ale teraz juz nie bedzie takiej mozliwości, bo do mojego lekarza na nfz trzeba stac w kolejce caly dzien, wczesniej sobie moglam na to pozwolić, ale teraz nie bede miała mozliwości zostawić komuś na cały dzien mojego brzdąca, wiec musze chodzic prywatnie :/ chore to jest wszystko

Witam nowe mamusie :) gratuluje i życzę cudownej ciąży :)

Co do noszenia to mam to samo... niby mój ma prawie 21 mmiesięcy ale też ciągle coś chce i noszenia nie unikne...
pocieszam się ze jest lekki bo 11,5 kg waży. Ale rozrabia tak ze z podziwu ciężko wyjść. Właśnie udaje jak tata kicha i tak się prży tym schyla ze zaraz trzasnie o podłogę. :) no i spać nie chce gnom... tylko gada beblun mały. Właśnie planuje uciec do łazienki na kąpiel bez ludzi poniżej 1 metra wzrostu. :)

no u mnie tak samo własnie, córka ma 21 miesięcy, jest diablica nie z tej ziemii i nie wiem jak ja ja ogarnę jak mi się motoryka popsuje koło 6 miesiąca. Zreszta praca też mnie nieco martwi, bo fizycznie lekkiej nie mam, dużo schylania się i podnoszenia, więc nie wiem zbyt jak wydolę z brzuchem :O

Ja też w LuxMedzie jestem :) duża wygoda.

Mrowka, czyli Olunia się tak odwodniła tymi wymiotami? Ech... polskie szpitale są tragiczne pod względem bycia z dzieckiem :( Obyście już nigdy tam nie trafiły! :)

Jadłyście dziś paczki? ;)

Ja mimo tego, że mam prywatną opiekę medyczną, tak jak w poprzedniej ciąży, wybrałam poradnię przy szpitalu położniczym, w którym potem urodziłam. Mimo że to NFZ, zadowolona byłam z opieki. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. Zawsze jak coś mi będzie nie pasować, mogę iść z pakietu. Z sieciowych centrów med. mam Enel Med.

reklama
Akatsuki mnie też odtrąca od słodkiego, za to oliwki jadłabym garściami

Do góry