reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Magda jestem bardzo ciekawa tego pakietu, bo testuje go po raz pierwszy tzn. będę testować od 1 marca, bo luty mam jeszcze nieaktywny

reklama
ja tez bym z checia na nfz pochodzila, ale teraz juz nie bedzie takiej mozliwości, bo do mojego lekarza na nfz trzeba stac w kolejce caly dzien, wczesniej sobie moglam na to pozwolić, ale teraz nie bede miała mozliwości zostawić komuś na cały dzien mojego brzdąca, wiec musze chodzic prywatnie :/ chore to jest wszystko

Witam nowe mamusie :) gratuluje i życzę cudownej ciąży :)

Co do noszenia to mam to samo... niby mój ma prawie 21 mmiesięcy ale też ciągle coś chce i noszenia nie unikne...
pocieszam się ze jest lekki bo 11,5 kg waży. Ale rozrabia tak ze z podziwu ciężko wyjść. Właśnie udaje jak tata kicha i tak się prży tym schyla ze zaraz trzasnie o podłogę. :) no i spać nie chce gnom... tylko gada beblun mały. Właśnie planuje uciec do łazienki na kąpiel bez ludzi poniżej 1 metra wzrostu. :)

no u mnie tak samo własnie, córka ma 21 miesięcy, jest diablica nie z tej ziemii i nie wiem jak ja ja ogarnę jak mi się motoryka popsuje koło 6 miesiąca. Zreszta praca też mnie nieco martwi, bo fizycznie lekkiej nie mam, dużo schylania się i podnoszenia, więc nie wiem zbyt jak wydolę z brzuchem :O

Ja też w LuxMedzie jestem :) duża wygoda.

Mrowka, czyli Olunia się tak odwodniła tymi wymiotami? Ech... polskie szpitale są tragiczne pod względem bycia z dzieckiem :( Obyście już nigdy tam nie trafiły! :)

Jadłyście dziś paczki? ;)

Ja mimo tego, że mam prywatną opiekę medyczną, tak jak w poprzedniej ciąży, wybrałam poradnię przy szpitalu położniczym, w którym potem urodziłam. Mimo że to NFZ, zadowolona byłam z opieki. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. Zawsze jak coś mi będzie nie pasować, mogę iść z pakietu. Z sieciowych centrów med. mam Enel Med.

reklama
Akatsuki mnie też odtrąca od słodkiego, za to oliwki jadłabym garściami

Do góry