reklama
krewetka kurcze ja nie widze suwaczka, widze tylko trzy kropeczki, ale moze tylko u mnie nie widać
o wlasnie trzeba na nie kliknąć ;-)
dolga
Fanka BB :)
ja tez bym z checia na nfz pochodzila, ale teraz juz nie bedzie takiej mozliwości, bo do mojego lekarza na nfz trzeba stac w kolejce caly dzien, wczesniej sobie moglam na to pozwolić, ale teraz nie bede miała mozliwości zostawić komuś na cały dzien mojego brzdąca, wiec musze chodzic prywatnie :/ chore to jest wszystko
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Witam nowe mamusie gratuluje i życzę cudownej ciąży
Co do noszenia to mam to samo... niby mój ma prawie 21 mmiesięcy ale też ciągle coś chce i noszenia nie unikne...
pocieszam się ze jest lekki bo 11,5 kg waży. Ale rozrabia tak ze z podziwu ciężko wyjść. Właśnie udaje jak tata kicha i tak się prży tym schyla ze zaraz trzasnie o podłogę. no i spać nie chce gnom... tylko gada beblun mały. Właśnie planuje uciec do łazienki na kąpiel bez ludzi poniżej 1 metra wzrostu.
no u mnie tak samo własnie, córka ma 21 miesięcy, jest diablica nie z tej ziemii i nie wiem jak ja ja ogarnę jak mi się motoryka popsuje koło 6 miesiąca. Zreszta praca też mnie nieco martwi, bo fizycznie lekkiej nie mam, dużo schylania się i podnoszenia, więc nie wiem zbyt jak wydolę z brzuchem :O
Ja też w LuxMedzie jestem duża wygoda.
Mrowka, czyli Olunia się tak odwodniła tymi wymiotami? Ech... polskie szpitale są tragiczne pod względem bycia z dzieckiem Obyście już nigdy tam nie trafiły!
Jadłyście dziś paczki?
Mrowka, czyli Olunia się tak odwodniła tymi wymiotami? Ech... polskie szpitale są tragiczne pod względem bycia z dzieckiem Obyście już nigdy tam nie trafiły!
Jadłyście dziś paczki?
ladyk24na7
Fanka BB :)
Ja mimo tego, że mam prywatną opiekę medyczną, tak jak w poprzedniej ciąży, wybrałam poradnię przy szpitalu położniczym, w którym potem urodziłam. Mimo że to NFZ, zadowolona byłam z opieki. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. Zawsze jak coś mi będzie nie pasować, mogę iść z pakietu. Z sieciowych centrów med. mam Enel Med.
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Jadłyście dziś paczki?
nie. Odrzuca mnie od słodkiego. W poniedziałek mąż zrobił racuchy i po jednym podziekowałam.
reklama
Podziel się: