reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

dreamgirl w której klasie jest Twoja pociecha, my w tym roku mamy komunię, mam nadzieję że nieźle będę się prezentować już z brzuszkiem
Ja nie dałam córki wcześniej do szkoły, więc jest w drugiej klasie.

ja nadal walcze z mdłościami 24 h na dobe, czuje sie fatalnie
Oj, współczuję Ci bardzo :( Mam nadzieję, że to zaraz minie...

(...)A mam jeszcze do Was pytanie bo ostatnio jak śpię boli mnie miejsce połączenie miednicy z nogą. Śpie na boku i w nocy czasami muszę się obracać jak na grilu bo co zmienie pozycje to zaczyna mnie tam boleć. Wcześniej tylko z jednej strony teraz napierdziela mnie z dwóch. Też tak macie? Czy o jest związane z ciążą bo wcześniej tak nie miałam.
Ja tego nie mam...

Od soboty do wczoraj byłyśmy z moją córeczką w szpitalu - bardzo wymiotowała i niestety konieczne było podawanie kroplówek. Masakra....nikomu nie życzę. Spanie na krześle przy łóżku dziecka....choć potem sprowadziłam sobie dmuchany materac nawet,więc nie było już tak źle. Wczoraj w końcu udało się wyjść do domu a dziś znowu trzeba było tam wracać:no: Oli spuchła rączka jak bańka, boli ją i jest ciemna wzdłuż linii żył. Okazało się,że ma jakiś stan zapalny żył po wenflonie... Dramat. Po rajdzie między przychodnią a szpitalem wróciłam w końcu do domu z zaleceniem podawania masci antybiotykowej...
Ale kiszka... bardzo niefajnie :no: Coś ostatnio sporo złych informacji jest :-(

reklama
Adaśkowa no też się naczytałam, ze w połowie mleko się zmienia i może sam zrezygnuje, ale jeszcze zobacze co lekarz powie. Ja też mam 3 siostry i nie wyobrażam sobie jakby nas było mnie, ale rodzicom każdy mówił, że nie dadza rady i w ogóle, a co się okazało moi rodzice najlepiej sobie dawali rade :)

Mrowkaa współczuję i zycze szybkiego powrotu do zdrowia córeczce :)

igem gratulacje :)

Klaudixxon mnie czasami zaboli jak szybko wstane, ale ogolnie slyszalam o takich bolach i to jest zupelnie normalne, a pozniej to juz w ogole ;)

Mrówkaa zdrówka dla córeczki, ach te warunki w naszych szpitalach

dreamgirl Hubert też poszedł do szkoły jako siedmiolatek, bo on jest 31 grudnia, więc rocznikowo miał 7 lat, napis pod moim awatarem styczniowe mamusie 2006 to tak dla zmyłki ;-) syn się spieszył, co do temperatury to podobno na początku może być podwyższona, to zasługa progesteronu

dzisiaj w pracy wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie do prywatnej kliniki - wyniesie mnie 50 zł miesięcznie, a mam w tym prowadzenie ciąży + badania, a mój lekarz pracuje w szpitalu, ma swój gabinet i pracuje w Polmedzie raz w tygodniu, więc nie będę zmuszona płacić 200 zł za wizytę, po ciąży zaraz zrezygnuję, bo normalnie NFZ mi wystarcza

Bata a gdzie wykupiłaś ten pakiet? Ja mam teraz z luxmedu, z pracy. Od maja zmieniam i nie wiem czy brac luxmed czy coś innego.

Dzisiaj byłam u endo i znowu będe brała Euthyrox :/

bata dziekuje, własnie dla odmiany chciałym dziewczynkę, ale jak bedzie chłopczyk też bedzie dobrze
mrowka wspólczuje szpitala i zdrówka dla małej
krewetka kurcze ja nie widze suwaczka, widze tylko trzy kropeczki, ale moze tylko u mnie nie widać

krewetka ja też nie widzę suwaczka:sorry:

Magda ja pracuję na Uczelni Wyższej i ona oferuje taki pakiet dla pracowników

reklama
Do góry