reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dreamgirl w której klasie jest Twoja pociecha, my w tym roku mamy komunię, mam nadzieję że nieźle będę się prezentować już z brzuszkiem
Ja nie dałam córki wcześniej do szkoły, więc jest w drugiej klasie.

ja nadal walcze z mdłościami 24 h na dobe, czuje sie fatalnie
Oj, współczuję Ci bardzo :( Mam nadzieję, że to zaraz minie...

(...)A mam jeszcze do Was pytanie bo ostatnio jak śpię boli mnie miejsce połączenie miednicy z nogą. Śpie na boku i w nocy czasami muszę się obracać jak na grilu bo co zmienie pozycje to zaczyna mnie tam boleć. Wcześniej tylko z jednej strony teraz napierdziela mnie z dwóch. Też tak macie? Czy o jest związane z ciążą bo wcześniej tak nie miałam.
Ja tego nie mam...

Od soboty do wczoraj byłyśmy z moją córeczką w szpitalu - bardzo wymiotowała i niestety konieczne było podawanie kroplówek. Masakra....nikomu nie życzę. Spanie na krześle przy łóżku dziecka....choć potem sprowadziłam sobie dmuchany materac nawet,więc nie było już tak źle. Wczoraj w końcu udało się wyjść do domu a dziś znowu trzeba było tam wracać:no: Oli spuchła rączka jak bańka, boli ją i jest ciemna wzdłuż linii żył. Okazało się,że ma jakiś stan zapalny żył po wenflonie... Dramat. Po rajdzie między przychodnią a szpitalem wróciłam w końcu do domu z zaleceniem podawania masci antybiotykowej...
Ale kiszka... bardzo niefajnie :no: Coś ostatnio sporo złych informacji jest :-(

reklama
Adaśkowa no też się naczytałam, ze w połowie mleko się zmienia i może sam zrezygnuje, ale jeszcze zobacze co lekarz powie. Ja też mam 3 siostry i nie wyobrażam sobie jakby nas było mnie, ale rodzicom każdy mówił, że nie dadza rady i w ogóle, a co się okazało moi rodzice najlepiej sobie dawali rade :)

Mrowkaa współczuję i zycze szybkiego powrotu do zdrowia córeczce :)

igem gratulacje :)

Klaudixxon mnie czasami zaboli jak szybko wstane, ale ogolnie slyszalam o takich bolach i to jest zupelnie normalne, a pozniej to juz w ogole ;)

Mrówkaa zdrówka dla córeczki, ach te warunki w naszych szpitalach

dreamgirl Hubert też poszedł do szkoły jako siedmiolatek, bo on jest 31 grudnia, więc rocznikowo miał 7 lat, napis pod moim awatarem styczniowe mamusie 2006 to tak dla zmyłki ;-) syn się spieszył, co do temperatury to podobno na początku może być podwyższona, to zasługa progesteronu

dzisiaj w pracy wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie do prywatnej kliniki - wyniesie mnie 50 zł miesięcznie, a mam w tym prowadzenie ciąży + badania, a mój lekarz pracuje w szpitalu, ma swój gabinet i pracuje w Polmedzie raz w tygodniu, więc nie będę zmuszona płacić 200 zł za wizytę, po ciąży zaraz zrezygnuję, bo normalnie NFZ mi wystarcza

Bata a gdzie wykupiłaś ten pakiet? Ja mam teraz z luxmedu, z pracy. Od maja zmieniam i nie wiem czy brac luxmed czy coś innego.

Dzisiaj byłam u endo i znowu będe brała Euthyrox :/

bata dziekuje, własnie dla odmiany chciałym dziewczynkę, ale jak bedzie chłopczyk też bedzie dobrze
mrowka wspólczuje szpitala i zdrówka dla małej
krewetka kurcze ja nie widze suwaczka, widze tylko trzy kropeczki, ale moze tylko u mnie nie widać

krewetka ja też nie widzę suwaczka:sorry:

Magda ja pracuję na Uczelni Wyższej i ona oferuje taki pakiet dla pracowników

reklama
Do góry