Ja nie dałam córki wcześniej do szkoły, więc jest w drugiej klasie.dreamgirl w której klasie jest Twoja pociecha, my w tym roku mamy komunię, mam nadzieję że nieźle będę się prezentować już z brzuszkiem
Oj, współczuję Ci bardzo Mam nadzieję, że to zaraz minie...ja nadal walcze z mdłościami 24 h na dobe, czuje sie fatalnie
Ja tego nie mam...(...)A mam jeszcze do Was pytanie bo ostatnio jak śpię boli mnie miejsce połączenie miednicy z nogą. Śpie na boku i w nocy czasami muszę się obracać jak na grilu bo co zmienie pozycje to zaczyna mnie tam boleć. Wcześniej tylko z jednej strony teraz napierdziela mnie z dwóch. Też tak macie? Czy o jest związane z ciążą bo wcześniej tak nie miałam.
Ale kiszka... bardzo niefajnie Coś ostatnio sporo złych informacji jest :-(Od soboty do wczoraj byłyśmy z moją córeczką w szpitalu - bardzo wymiotowała i niestety konieczne było podawanie kroplówek. Masakra....nikomu nie życzę. Spanie na krześle przy łóżku dziecka....choć potem sprowadziłam sobie dmuchany materac nawet,więc nie było już tak źle. Wczoraj w końcu udało się wyjść do domu a dziś znowu trzeba było tam wracać Oli spuchła rączka jak bańka, boli ją i jest ciemna wzdłuż linii żył. Okazało się,że ma jakiś stan zapalny żył po wenflonie... Dramat. Po rajdzie między przychodnią a szpitalem wróciłam w końcu do domu z zaleceniem podawania masci antybiotykowej...