reklama
Hehehe, no kto by nie znał Krain Lodu....
Niezła jest Moja córcia też bardzo się cieszy, ale teraz po poronieniu w grudniu jakoś tak ostrożnie. Jak wszystko będzie dobrze, to na pewno będzie się bardzo cieszyć. Ona doprosić się o to rodzeństwo nie może - już od trzech lat prosi Oby w końcu nadszedł kres jej modłów(...)stwierdziła że jeżeli dziecko ma spać u rodziców w pokoju to jej mamy kupić śpiwór i będzie mogła spać na podłodze ale koło łóżeczka (...)
ewelinaanna1992
Fanka BB :)
ale miło się czyta Wasze wpisy... wspomnienia wracają, kiedy ja się dowiedziałam o ciązy... teraz moja córeczka śpi słodko w łóżeczku... Gdy zaszłam w ciąże to myślałam, że nie doczekam sie dnia kiedy ujrze moje dziecko... a tu już kolejne mamusie na następny październik .
Dreamgirl teraz na pewno wszystko będzie dobrze i może okaże sie na prawde podwójne szczęście ;-). No ja po opowiadaniach koleżanek byłam przygotowana na długie starania a trwało to 2 miesiące i mam nadzieje, że mój pęcherzyk rozwinie się w piękną dzidzie. ewelinaanna nie da sie ukryć, że czas leci jak zwariowany.
może jakieś zioła?dziurawiec, rumianek, nagietek? W ciąży bezpieczne :-)
dziurawca nie mozna pic w ciazy!
dreamgirl- ciekawe czy beda blizniaki:-)
Planowała już swoją opiekę nad dzidzią wymyslała imiona dla chłopca wiadomo Olaf
Mój synek nazywa się Olaf
Ostatnia edycja:
dolga
Dreamgirl gratulacje i to może podwójne ;-) Ja dzisiaj też byłam na usg i pokazał sie piekny pęcherzyk 2 mm. Ale jestem Szczęśliwa pod sufit mogłabym skakać. Dzisiaj też powiedzieliśmy o ciąży mojej 4 letniej córeczce była tak szczęśliwa że z tych wrażeń dopiero teraz zasnęła. Planowała już swoją opiekę nad dzidzią wymyslała imiona dla chłopca wiadomo Olaf (Kraina Lodu bajka wszech czasów mamy dziewczynek na pewną wiedzą coś o tej bajce heh) po czym stwierdziła że jeżeli dziecko ma spać u rodziców w pokoju to jej mamy kupić śpiwór i będzie mogła spać na podłodze ale koło łóżeczka . Nie myślałam, że tak będzie sie cieszyła z rodzeństwa. Igem faceci to po prostu zimne dranie i tyle czasami to najlepiej walnąć ich młotkiem w łeb ;-)
haha no niezle kombinuje mała
Ja to się zastanawiam jak mój mały zareaguje, bedzie mial dopiero 1,5 roku, wiec pewnie do konca ni bedzie rozumial i bedzie zazdrość
reklama
Mrowkaa
http://www.rodzicpoludzku.pl/Ciaza/Typowe-dolegliwosci-w-ciazy-i-jak-sobie-z-nimi-radzic.htmldziurawca nie mozna pic w ciazy!
Tu jest napisane,że można :-)
Podziel się: