reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witam czwartkowo :-)

My dzisiaj dzień we troje, małż się rozchorował i leżymy dzień cały.

niksa- my swojej powiemy jak już będzie pewność, że wsio ok, albo brzuch będzie widać.

dreamgirl- ta moja beta hmm... wg. normy obok jest ok, nie straszcie mnie bo ja bliźniaków nieeeee nieeee, ale tobie gratuluję z całego serca. A ty betę robiłaś ?

igem- głowa do góry dziś też jest dzień.

Miłego dnia :-)

reklama
(...)A ty betę robiłaś ?(...)
Jutro rano jadę zrobić, zobaczymy ile pokaże... Aż się boję jechać :D

A tak poza tym, to bardzo się nie dogadujemy z M. Mieliśmy jechać na weekend do rodziców, ale on jedzie sam. Jest źle. Ja jestem w domu, jeszcze się to nałożyło z feriami, a on pracuje w domu (jest grafikiem). No i oczywiście mu przeszkadzamy. Jest niemiło, nie rozmawiamy ze sobą... Jestem podłamana. Aczkolwiek z drugiej strony oczywiście będzie co ma być. W najgorszym przypadku się wyprowadzę... :(

Isabela ja też chciałam powiedzieć później ale nie wytrzymałam tym bardziej, że córka już od paru miesięcy mówiła o rodzeństwie mam nadzieje,że będzie wszystko ok i ciąża potoczy się prawidłowo ;-).

Witam czwartkowo ;)

Ja tez słyszałam ze nie powinno sie pic dziurawca w ciazy, ale czy to prawda to nie wiem. Słyszałam tyle bzdur na temat ciazy, porodu i itd ze patrzę na to z przymrużeniem oka i jeśli juz to albo pytam lekarza albo czytam artykuły naukowe ;)

no ja tez tak mam z tym cieszeniem się ciążą że wolę nie podchodzić z entuzjazmem bo raz też poroniłam i teraz też nei zamierzam nikomu mówić dopóki sama nie poczuję że ciąża raczej się utrzyma, ostatnim razem pwoiedziałam w 10 tygodniu po 2-giej wizycie u lekarza jak zobaczyłam jak córcia w brzuszku skacze :-)

dreamgirl o kurcze gratuluję 2 pęcherzyków!! :-D

ja też słyszałam że dziurawca nei można w ciąży

no właśnie dziewczyny a co myślicie o śledziach marynowanych????? opinie są różne że listeria itd, ale nei słyszałam o przypadkach zarażenia się listerią a ja mam taką ochotę na śledziki marynowane.....mmmmmmmmm

Gratuluję wszystkim mamom. Pozwolicie, że dołączę do Was. Jestem w 6 tygodniu pierwszej ciąży i mam termin na 2 października:) Wczoraj byłam na pierwszym USG i było widać tylko piękny okrągły pęcherzyk ciążowy (moja doktor powiedziała, że dość duży - nie wiem, czy to dobrze czy źle...) i ciałko żółte. Za 2 tygodnie idę raz jeszcze posłuchać, mam nadzieję, bicia serduszka:) Generalnie jestem we wszystkim zielona i wciąż nie mogę wyjść z szoku. Na przemian rozpiera mnie radość i łapię dołek, jak sobie ze wszystkim poradzimy... Jak dobrze pójdzie urodzę sobie albo na trzecią rocznicę ślubu albo na swoje 33 urodziny:)))

Sunflower witaj ;) no to widzę ze nas sporo łączy ;) tez mam termin na 02.10 to tez moja pierwsza ciąża, tez jestem zielona i jeszcze do mnie nie dociera hehe. A jeśli sie wszystko uda to urodzę chwile przed urodzinami Narzeczonego ;)

hej
dreamgirl ale super, bliźniaki to moje marzenie niespełnione
igem, niksa mój syn się nazywa Olaf, wg mnie pękne imię, zawsze marzyłam, ze będe
mieć Olafka i mam
sunflower witaj, to Twoje pierwsze dziecko?

my dzisiaj mieliśmy zabawkę karnawałową w przedszkolu, dzieci zadowolone,
a po za tym mdłości mnie męcza cały czas,
dziewczyny czy któraś z Was bierzę luteinę albo duphaston?

reklama
Do góry