reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Niksa, cudowna reakcja Małej :)
Moja Hania ma dopiero 16 miesięcy a też już kocha Olafa ;) nawet mąż Jej z Londynu przywiózł taka dużą maskotkę, Hania wola na niego "Ojaf" :)

reklama
Hania tylko piosenki ogląda, ale "Mam tę moc" nawet mój mąż zna na pamięć ;) był etap, że parę razy pod rząd musieliśmy to oglądać :p

Hehehe, no kto by nie znał Krain Lodu.... :)
(...)stwierdziła że jeżeli dziecko ma spać u rodziców w pokoju to jej mamy kupić śpiwór i będzie mogła spać na podłodze ale koło łóżeczka :-D (...)
Niezła jest :) Moja córcia też bardzo się cieszy, ale teraz po poronieniu w grudniu jakoś tak ostrożnie. Jak wszystko będzie dobrze, to na pewno będzie się bardzo cieszyć. Ona doprosić się o to rodzeństwo nie może - już od trzech lat prosi :) Oby w końcu nadszedł kres jej modłów :D

ale miło się czyta Wasze wpisy... wspomnienia wracają, kiedy ja się dowiedziałam o ciązy... teraz moja córeczka śpi słodko w łóżeczku... Gdy zaszłam w ciąże to myślałam, że nie doczekam sie dnia kiedy ujrze moje dziecko... a tu już kolejne mamusie na następny październik .:szok:

Dreamgirl teraz na pewno wszystko będzie dobrze i może okaże sie na prawde podwójne szczęście ;-). No ja po opowiadaniach koleżanek byłam przygotowana na długie starania a trwało to 2 miesiące i mam nadzieje, że mój pęcherzyk rozwinie się w piękną dzidzie. ewelinaanna nie da sie ukryć, że czas leci jak zwariowany.

Dreamgirl gratulacje i to może podwójne ;-) Ja dzisiaj też byłam na usg i pokazał sie piekny pęcherzyk 2 mm. Ale jestem Szczęśliwa pod sufit mogłabym skakać. Dzisiaj też powiedzieliśmy o ciąży mojej 4 letniej córeczce była tak szczęśliwa że z tych wrażeń dopiero teraz zasnęła. Planowała już swoją opiekę nad dzidzią wymyslała imiona dla chłopca wiadomo Olaf (Kraina Lodu bajka wszech czasów mamy dziewczynek na pewną wiedzą coś o tej bajce heh) po czym stwierdziła że jeżeli dziecko ma spać u rodziców w pokoju to jej mamy kupić śpiwór i będzie mogła spać na podłodze ale koło łóżeczka :-D. Nie myślałam, że tak będzie sie cieszyła z rodzeństwa. Igem faceci to po prostu zimne dranie i tyle czasami to najlepiej walnąć ich młotkiem w łeb ;-)

haha no niezle kombinuje mała :)

Ja to się zastanawiam jak mój mały zareaguje, bedzie mial dopiero 1,5 roku, wiec pewnie do konca ni bedzie rozumial i bedzie zazdrość

reklama
Do góry