reklama
N
10/10/2015
No tak przecież pisałaś że ostatnia miesiączkę miałaś wtedy co ja..
A ginekolog nie mówił że za wcześnie przyszłaś ? Bo mi z tego co kojarzę to w zeszłej ciąży mówił że tak najlepiej koło 8-9 tc
tanczzemna
Zaciekawiona BB
igem ehh, ci faceci... mój dziś pojechał w trasę, jest kierowcą tira...
tanczzemna
Zaciekawiona BB
u mnie dalej cisza, cycki mam jakieś takie bolące, nie wiem czy na @ czy jednak to okruszek...
Ja też jestem pokłócona. Drażni mnie pewnie tak bardzo jak Twój Ciebie. Nie gadamy w ogóle dzisiaj, wk...ia mnie zwyczajnie. Nie pomaga, czepia się, a dzisiaj to powiedział mi, że chyba brakuje mi pracy i nudzę się w domu. A jestem tydzień na zwolnieniu dopiero... Rzeczywiście wolałabym pracować, a nie siedzieć w domu, ale tak musi być. A on mnie tylko irytuje. Przykre toAh muszę się pożalic znowu się z mężem pokłócilam i wziol poszedł do baru ze szwagrem i mi nic nie powiedział tylko usłyszałam jak wychodził.. strasznie mnie drażni ostatnio
Ja mam trochę inną sytuację. Mianowicie chodzę prywatnie do lekarza, który jest też zastępcą ordynatora w szpitalu w którym chcę rodzić. Poza wszystkim to świetny ginekolog i chcę do niego chodzić. Ale ze względu na to, że chodzę prywatnie, to musiałabym płacić za wszystkie badania. Ale z pracy jestem też ubezpieczona w Medicover, i tam mam badania za darmo - w ramach skierowania od lekarza Medicover. I dlatego poszłam do nich - po skierowanie na badania, które mam w pakiecie.No tak przecież pisałaś że ostatnia miesiączkę miałaś wtedy co ja..
A ginekolog nie mówił że za wcześnie przyszłaś ? Bo mi z tego co kojarzę to w zeszłej ciąży mówił że tak najlepiej koło 8-9 tc
Dlatego jakby chodzę podwójnie Ale patrząc na to, że to może być dwójka, to może to i lepiej hehehehe
No nie mogę przeżyć tego... ehhhh
igem ehh, ci faceci... mój dziś pojechał w trasę, jest kierowcą tira...
Mój ma taciezynski ale wiecznie to nie ma. A jak jest to wiecznie jedno i to samo chce a ja nie mam ochoty już kilka dni i nie rozumie tego cholera narzekam wiem ale tak mam
Ja mam trochę inną sytuację. Mianowicie chodzę prywatnie do lekarza, który jest też zastępcą ordynatora w szpitalu w którym chcę rodzić. Poza wszystkim to świetny ginekolog i chcę do niego chodzić. Ale ze względu na to, że chodzę prywatnie, to musiałabym płacić za wszystkie badania. Ale z pracy jestem też ubezpieczona w Medicover, i tam mam badania za darmo - w ramach skierowania od lekarza Medicover. I dlatego poszłam do nich - po skierowanie na badania, które mam w pakiecie.
Dlatego jakby chodzę podwójnie Ale patrząc na to, że to może być dwójka, to może to i lepiej hehehehe
No nie mogę przeżyć tego... ehhhh
Jak możesz to korzystaj jasne. No fajnie bliźniaki kiedyś chciałam ale teraz też bym była przerażona.. ale dasz radę
ewelinaanna1992
Fanka BB :)
o kurcze... już jest wątek na październik 2015?? jak ten czas szybko leci.. ja jestem mama pazdziernikową 2014... ale ten rok zleciał... trzymam kciuki za dzieciątka w waszych brzuszkach! niech rosną zdrowo!!
reklama
Dreamgirl gratulacje i to może podwójne ;-) Ja dzisiaj też byłam na usg i pokazał sie piekny pęcherzyk 2 mm. Ale jestem Szczęśliwa pod sufit mogłabym skakać. Dzisiaj też powiedzieliśmy o ciąży mojej 4 letniej córeczce była tak szczęśliwa że z tych wrażeń dopiero teraz zasnęła. Planowała już swoją opiekę nad dzidzią wymyslała imiona dla chłopca wiadomo Olaf (Kraina Lodu bajka wszech czasów mamy dziewczynek na pewną wiedzą coś o tej bajce heh) po czym stwierdziła że jeżeli dziecko ma spać u rodziców w pokoju to jej mamy kupić śpiwór i będzie mogła spać na podłodze ale koło łóżeczka . Nie myślałam, że tak będzie sie cieszyła z rodzeństwa. Igem faceci to po prostu zimne dranie i tyle czasami to najlepiej walnąć ich młotkiem w łeb ;-)
Podziel się: