reklama
Dolga, igem i to sie nazywa ciaza
Taa w waszym przypadku tak w moim to nie wiadomo polubiłam tu być ale jeszcze nie testowalam nie chce siebie ani męża do zawału doprowadzić ma teraz sesję w przyszłym tygodniu jak nie dostanę okresu mam zamiar zrobić test i iść do ginekologa.. uf
monia.jadzia
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny,
Moje objawy są jak na razie bardzo łaskawe... boli mnie brzuch, sutki, mam wzdęcia i - najgorsze ze wszystkich - zaparcia. Dla mnie to koszmar jakiś wcześniej nie znałam tego pojęcia. Tak naprawdę po tym wiedziałam że się udało jeszcze przed terminem @
Polecacie coś na tę dolegliwość? Kiszonki jem, pije dużo wody, suszone śliwki...
A jutro usg
Moje objawy są jak na razie bardzo łaskawe... boli mnie brzuch, sutki, mam wzdęcia i - najgorsze ze wszystkich - zaparcia. Dla mnie to koszmar jakiś wcześniej nie znałam tego pojęcia. Tak naprawdę po tym wiedziałam że się udało jeszcze przed terminem @
Polecacie coś na tę dolegliwość? Kiszonki jem, pije dużo wody, suszone śliwki...
A jutro usg
Ostatnia edycja:
Monia.jadzia mam ten sam kłopot :/ i nic nie działa czasem kawa na czczo ale też nie zawsze. Nie rozumiem dlaczego nie można zażyć czegoś na przeczyszzenie?! Przecież to, że mamy jelita pełne też jest nie zdrowe dla organizmu no i dla dziecka :/ wrrrrr...
Maran, cudna wizualizacja piersi
Maran, cudna wizualizacja piersi
Mrowkaa
Fanka BB :)
może jakieś zioła?dziurawiec, rumianek, nagietek? W ciąży bezpieczne :-)
(...)Betę dziś odebrałam 8310,00 także pełnia szczęścia Idealnie w normy podane obok
Jaka wysoka beta!!!
A u mnie dzisiaj ginekolog znalazł dwa pęcherzki... 17 usg u mojego prywatnego lekarza, zobaczymy...
Mrowkaa
Fanka BB :)
Ale numer! będą bliźniaki :-)
Jaka wysoka beta!!!
A u mnie dzisiaj ginekolog znalazł dwa pęcherzki... 17 usg u mojego prywatnego lekarza, zobaczymy...
A na kiedy masz termin?
reklama
No ja nie wiem, na razie jestem przerażona. Może jeszcze się zdarzyć tak, że jedno zje drugie. Już tak kiedyś miałam...Ale numer! będą bliźniaki :-)
10/10/2015A na kiedy masz termin?
Podziel się: