reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Poniedziałkowo? :)[/QUOTE]

Hehe dobra jesteś ja nawet nie zauważyłam taka jestem dziś przymulona.. na dodatek mam takie lodowate stopy nie potrafię ich zagrzaĆ

reklama
Dolga, igem i to sie nazywa ciaza :)

Taa w waszym przypadku tak w moim to nie wiadomo :) polubiłam tu być ale jeszcze nie testowalam nie chce siebie ani męża do zawału doprowadzić ma teraz sesję w przyszłym tygodniu jak nie dostanę okresu mam zamiar zrobić test i iść do ginekologa.. uf

Cześć Dziewczyny,

Moje objawy są jak na razie bardzo łaskawe... :) boli mnie brzuch, sutki, mam wzdęcia i - najgorsze ze wszystkich - zaparcia. Dla mnie to koszmar jakiś wcześniej nie znałam tego pojęcia. Tak naprawdę po tym wiedziałam że się udało:) jeszcze przed terminem @

Polecacie coś na tę dolegliwość? Kiszonki jem, pije dużo wody, suszone śliwki...

A jutro usg:) :) :)

Ostatnia edycja:
Monia.jadzia mam ten sam kłopot :/ i nic nie działa :( czasem kawa na czczo ale też nie zawsze. Nie rozumiem dlaczego nie można zażyć czegoś na przeczyszzenie?! Przecież to, że mamy jelita pełne też jest nie zdrowe dla organizmu no i dla dziecka :/ wrrrrr...

Maran, cudna wizualizacja piersi :D

reklama
Do góry