reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Poniedziałkowo? :)[/QUOTE]

Hehe dobra jesteś ja nawet nie zauważyłam taka jestem dziś przymulona.. na dodatek mam takie lodowate stopy nie potrafię ich zagrzaĆ

reklama
Dolga, igem i to sie nazywa ciaza :)

Taa w waszym przypadku tak w moim to nie wiadomo :) polubiłam tu być ale jeszcze nie testowalam nie chce siebie ani męża do zawału doprowadzić ma teraz sesję w przyszłym tygodniu jak nie dostanę okresu mam zamiar zrobić test i iść do ginekologa.. uf

Cześć Dziewczyny,

Moje objawy są jak na razie bardzo łaskawe... :) boli mnie brzuch, sutki, mam wzdęcia i - najgorsze ze wszystkich - zaparcia. Dla mnie to koszmar jakiś wcześniej nie znałam tego pojęcia. Tak naprawdę po tym wiedziałam że się udało:) jeszcze przed terminem @

Polecacie coś na tę dolegliwość? Kiszonki jem, pije dużo wody, suszone śliwki...

A jutro usg:) :) :)

Ostatnia edycja:
Monia.jadzia mam ten sam kłopot :/ i nic nie działa :( czasem kawa na czczo ale też nie zawsze. Nie rozumiem dlaczego nie można zażyć czegoś na przeczyszzenie?! Przecież to, że mamy jelita pełne też jest nie zdrowe dla organizmu no i dla dziecka :/ wrrrrr...

Maran, cudna wizualizacja piersi :D

reklama
Do góry