reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Hej!

U mnie też dziś zapowiada się gorący dzień... :)

Nadal męczą mnie mdłości, na szczęście tylko mdłości i dość szybko przechodzą... Ale za tydzień mam kolejną próbę glukozy i ciekawa jestem jak to będzie, skoro mnie mdli z rana po wodzie a co dopiero po tym ustrojstwie... :(

Xmamuska, wysoki ten cukier, kontroluj i jak coś zgłoś się do lekarza. I daj znać jaki miałaś po śniadaniu

W weekend ma być u mnie ok 33-34 stopni.. z chęcią bym gdzieś nad wodę skoczyła, ale niestety, remont remont remont i mój nie będzie miał czasu :(

Miłego dnia dziewczynki!

Wszytskiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek :D

Ja nie spie od 5 bo taki skwar w mieszkaniu ze nie da sie wytrzymac juz o 8 na termometze bylo 23 stopnie, jak ja pzetrwam to ato to nie wiem :(

Czyli ja mam szczęście nad morzem... póki co w cieniu 18 stopni, nie wiem jak w słońcu, bo słońce przychodzi na moje salony dopiero koło 14-15 :) A tymczasem cieszę się ciepełkiem w cieniu :)
Wczoraj pokłóciłam się z M. A już tak długo było ok... ehhh.... teraz nie wiem znowu czy się dogadamy czy co, cholera wie.

Czyli ja mam szczęście nad morzem... póki co w cieniu 18 stopni, nie wiem jak w słońcu, bo słońce przychodzi na moje salony dopiero koło 14-15 :) A tymczasem cieszę się ciepełkiem w cieniu :)
Wczoraj pokłóciłam się z M. A już tak długo było ok... ehhh.... teraz nie wiem znowu czy się dogadamy czy co, cholera wie.

chuchaj i dmuchaj żeby od 9 lipca bylo ładnie i cieplo w Gdańsku :-)

dolga nie pomogę w tym temacie, ale myślę że to kwestia adaptacji, nie martw się na zapas
wirginia jeżeli się dobrze czujesz i na siłach to ja bym jechała, super że dostałaś ten dowód:-D
Akatsuki, Kamilove udanego wypoczynku.

Młody wstał i dopomina się o śniadanie więc spadam.

Xmamuska mieszkam we Wroclawiu, a cala rodzinkę mam w Świdnicy, a Ty skąd jesteś? Faktycznie wysoki ten cukier, kontroluj koniecznie.

Kamilove i Paulka! Wszystkiego wszystkiego najlepszego! I lekkiego porodu ;-)

Dreamgirl a co sie stalo? kłótnie sa i w super zwiazkach mam nadzieję ze zaraz sie dogadacie.

Hejka,

To nie ja mialam urodziny, ale zyczenia przyjmuje :))) hihi

powodzenia w urzedzie

Oj ja od poczatku ciazy tez mam jakies inne smaki. Np przed ciaza na sniadanie jadlam na zmiane owsianke i kasze jaglana i to uwielbialam, a jak zaszlam w ciaze to wogole nie mialam ochoty na takie jedzenie. Dopiero od jkaiego miesiaca powrocilam do owsianek i kaszy.
Oj to intensywny dzien sie szykuje :) oj jak ja lubie wizyty u kosmetyczki :) ale na razie mam porobione to co potrezbuje, wiec tak za 2 tygodnie sie wybiore :)

do jakiego kraju?
Rany, rany ale gapa ze mnie na myśli Kitka miałam ;)
Evvula nie mieszkam w Polsce wiec rosmana niestety nie mam :p

Buba karzesz komus zwolnic a sama latasz jak maly samochodzik :D

Ja dzisiaj od 6 nie spie :/ Slonce daje czadu i w domu wysiedziec sie nie da :/ a balkonu otworzyc nie moge bo niby nadal trwaja remonty
Ja dzisiaj na 16 mam spotkanie w urzedzie dowiedziec sie czy wkoncu dowod dostane Belgijski czy nie, bo jak na razie to tylko co 3 miesiace przedluzali mi legalny pobyt

Wirginia- dzięks masz racię, przygarniał kocioł garnkowi ;) obiecuję poprawę ;)

Kitek- kochana tym razem najlepsze i szczere życzonka - personalnie :* i przepraszam za pomyłkę ;)

Akat- supcio że wakacje udane, korzystajcie.

Co do destynacji gdzie bym mogła mieszkać to - Polinezja Francuska. Cudne miejsce, fantastyczni ludzie i ciepło :)

Dziewczynki wy o upałach piszecie a ja w bluzie i na nadmiar gorąca nie narzekam...

Miłego dzionka kochane!

hejka.

Dziekuje za życzenia :)*

U nas też wreszcie słoneczko pieknie świeci :) Młody w przedszkolu, po tygodniu nieobecności zaczął się płacz bo nie ma już jego kolegów z grupy, najwyżej nie bedzie codziennie chodził jak ma płakać.
Mężuś chory... tzn boli go gardło i ma katar ale jak to facet najlepiej żebym zadzwoniła po pogotowie bo to wg niego ciężki przypadek nadajacy się do leczenia szpitalnego....

Mamuśka za wysoki masz ten cukier. Na tej stronce masz fajne informacje o diecie i cukrzycy Słodkie Mamy: Wszystko o cukrzycy w ciąży. Vademecum dla Kobiet z cukrzycą w ciąży

reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia!

My zaraz odbieramy samochód i jedziemy. Tak więc pewnie dopiero po weekendzie się odezwe, ale mam nadzieję podczytywać. Do napisania za parę dni!

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Do góry