reklama
malinka89
Fanka BB :)
Hej!
U mnie też dziś zapowiada się gorący dzień...
Nadal męczą mnie mdłości, na szczęście tylko mdłości i dość szybko przechodzą... Ale za tydzień mam kolejną próbę glukozy i ciekawa jestem jak to będzie, skoro mnie mdli z rana po wodzie a co dopiero po tym ustrojstwie...
Xmamuska, wysoki ten cukier, kontroluj i jak coś zgłoś się do lekarza. I daj znać jaki miałaś po śniadaniu
W weekend ma być u mnie ok 33-34 stopni.. z chęcią bym gdzieś nad wodę skoczyła, ale niestety, remont remont remont i mój nie będzie miał czasu
Miłego dnia dziewczynki!
U mnie też dziś zapowiada się gorący dzień...
Nadal męczą mnie mdłości, na szczęście tylko mdłości i dość szybko przechodzą... Ale za tydzień mam kolejną próbę glukozy i ciekawa jestem jak to będzie, skoro mnie mdli z rana po wodzie a co dopiero po tym ustrojstwie...
Xmamuska, wysoki ten cukier, kontroluj i jak coś zgłoś się do lekarza. I daj znać jaki miałaś po śniadaniu
W weekend ma być u mnie ok 33-34 stopni.. z chęcią bym gdzieś nad wodę skoczyła, ale niestety, remont remont remont i mój nie będzie miał czasu
Miłego dnia dziewczynki!
waniliowe.love
Wszytskiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek
Ja nie spie od 5 bo taki skwar w mieszkaniu ze nie da sie wytrzymac juz o 8 na termometze bylo 23 stopnie, jak ja pzetrwam to ato to nie wiem
Ja nie spie od 5 bo taki skwar w mieszkaniu ze nie da sie wytrzymac juz o 8 na termometze bylo 23 stopnie, jak ja pzetrwam to ato to nie wiem
Czyli ja mam szczęście nad morzem... póki co w cieniu 18 stopni, nie wiem jak w słońcu, bo słońce przychodzi na moje salony dopiero koło 14-15 A tymczasem cieszę się ciepełkiem w cieniu
Wczoraj pokłóciłam się z M. A już tak długo było ok... ehhh.... teraz nie wiem znowu czy się dogadamy czy co, cholera wie.
Wczoraj pokłóciłam się z M. A już tak długo było ok... ehhh.... teraz nie wiem znowu czy się dogadamy czy co, cholera wie.
Czyli ja mam szczęście nad morzem... póki co w cieniu 18 stopni, nie wiem jak w słońcu, bo słońce przychodzi na moje salony dopiero koło 14-15 A tymczasem cieszę się ciepełkiem w cieniu
chuchaj i dmuchaj żeby od 9 lipca bylo ładnie i cieplo w Gdańsku :-)
dolga nie pomogę w tym temacie, ale myślę że to kwestia adaptacji, nie martw się na zapas
wirginia jeżeli się dobrze czujesz i na siłach to ja bym jechała, super że dostałaś ten dowód
Akatsuki, Kamilove udanego wypoczynku.
Młody wstał i dopomina się o śniadanie więc spadam.
wirginia jeżeli się dobrze czujesz i na siłach to ja bym jechała, super że dostałaś ten dowód
Akatsuki, Kamilove udanego wypoczynku.
Młody wstał i dopomina się o śniadanie więc spadam.
Julisia
Xmamuska mieszkam we Wroclawiu, a cala rodzinkę mam w Świdnicy, a Ty skąd jesteś? Faktycznie wysoki ten cukier, kontroluj koniecznie.
Kamilove i Paulka! Wszystkiego wszystkiego najlepszego! I lekkiego porodu ;-)
Dreamgirl a co sie stalo? kłótnie sa i w super zwiazkach mam nadzieję ze zaraz sie dogadacie.
Kamilove i Paulka! Wszystkiego wszystkiego najlepszego! I lekkiego porodu ;-)
Dreamgirl a co sie stalo? kłótnie sa i w super zwiazkach mam nadzieję ze zaraz sie dogadacie.
Rany, rany ale gapa ze mnie na myśli Kitka miałamHejka,
To nie ja mialam urodziny, ale zyczenia przyjmuje )) hihi
powodzenia w urzedzie
Oj ja od poczatku ciazy tez mam jakies inne smaki. Np przed ciaza na sniadanie jadlam na zmiane owsianke i kasze jaglana i to uwielbialam, a jak zaszlam w ciaze to wogole nie mialam ochoty na takie jedzenie. Dopiero od jkaiego miesiaca powrocilam do owsianek i kaszy.
Oj to intensywny dzien sie szykuje oj jak ja lubie wizyty u kosmetyczki ale na razie mam porobione to co potrezbuje, wiec tak za 2 tygodnie sie wybiore
do jakiego kraju?
Evvula nie mieszkam w Polsce wiec rosmana niestety nie mam
Buba karzesz komus zwolnic a sama latasz jak maly samochodzik
Ja dzisiaj od 6 nie spie :/ Slonce daje czadu i w domu wysiedziec sie nie da :/ a balkonu otworzyc nie moge bo niby nadal trwaja remonty
Ja dzisiaj na 16 mam spotkanie w urzedzie dowiedziec sie czy wkoncu dowod dostane Belgijski czy nie, bo jak na razie to tylko co 3 miesiace przedluzali mi legalny pobyt
Wirginia- dzięks masz racię, przygarniał kocioł garnkowi obiecuję poprawę
Kitek- kochana tym razem najlepsze i szczere życzonka - personalnie :* i przepraszam za pomyłkę
Akat- supcio że wakacje udane, korzystajcie.
Co do destynacji gdzie bym mogła mieszkać to - Polinezja Francuska. Cudne miejsce, fantastyczni ludzie i ciepło
Dziewczynki wy o upałach piszecie a ja w bluzie i na nadmiar gorąca nie narzekam...
Miłego dzionka kochane!
paulka87
hejka.
Dziekuje za życzenia *
U nas też wreszcie słoneczko pieknie świeci Młody w przedszkolu, po tygodniu nieobecności zaczął się płacz bo nie ma już jego kolegów z grupy, najwyżej nie bedzie codziennie chodził jak ma płakać.
Mężuś chory... tzn boli go gardło i ma katar ale jak to facet najlepiej żebym zadzwoniła po pogotowie bo to wg niego ciężki przypadek nadajacy się do leczenia szpitalnego....
Mamuśka za wysoki masz ten cukier. Na tej stronce masz fajne informacje o diecie i cukrzycy Słodkie Mamy: Wszystko o cukrzycy w ciąży. Vademecum dla Kobiet z cukrzycą w ciąży
Dziekuje za życzenia *
U nas też wreszcie słoneczko pieknie świeci Młody w przedszkolu, po tygodniu nieobecności zaczął się płacz bo nie ma już jego kolegów z grupy, najwyżej nie bedzie codziennie chodził jak ma płakać.
Mężuś chory... tzn boli go gardło i ma katar ale jak to facet najlepiej żebym zadzwoniła po pogotowie bo to wg niego ciężki przypadek nadajacy się do leczenia szpitalnego....
Mamuśka za wysoki masz ten cukier. Na tej stronce masz fajne informacje o diecie i cukrzycy Słodkie Mamy: Wszystko o cukrzycy w ciąży. Vademecum dla Kobiet z cukrzycą w ciąży
reklama
Lilolo
Dziękuję dziewczyny za życzenia!
My zaraz odbieramy samochód i jedziemy. Tak więc pewnie dopiero po weekendzie się odezwe, ale mam nadzieję podczytywać. Do napisania za parę dni!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
My zaraz odbieramy samochód i jedziemy. Tak więc pewnie dopiero po weekendzie się odezwe, ale mam nadzieję podczytywać. Do napisania za parę dni!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka