reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kasik,

Krynica Morska, a w sobotę zjedziemy do Trójmiasta i w niedzielę do domku. Ale to wszystko wyjdzie w praniu czy wogole pojedziemy bo samochód na dziś jednak nie zrobiony. Ma być dopiero na jutro rano i oby tylko było ok.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Wirginia ahaa to w DE troche i aczej to wyglada ja po 8 moge sie starac lub po 5 latach malzenstwa z niemcem a ze moj od 20 lat w de i ma papuery niem to jeszxze rok no i trzeba miec certyfikar ukonczenis kursu niem i kursu o histori niem .

U nas upaly na calego ale na bslkonie pod oarasolem i w wodzue calkien przyjemnir :) Do tego mloda do kolezanki polecisla pod balkon to mialsm ja na oku a sama sie chlodzilam i tak ma Byc caly tydz po 30-34 St :)

Ja mam narazie hodowle z Bydgoszczy zdaje sie Ars Ashanti FCI .: Yorkshire Terrier | Chihuahua | Maltańczyk :. Hodowla psów rasowych
Poszukaj tez pani Anita Mikołajczyk na Facebook , w avatarze ma pudla ale hoduje rowniez Yorki.

Cena sie nie przejmuj, jesli nie chcesz pieska na wystawy to napisz o tym hodowcy i powiedz ze szukasz peta (to pieski z wadami, dyskwalifikuja go z wystaw ale dla nas wlascicieli nie maja te wady znaczenia). Mozesz tez zapytac o raty. Do hodowli zawsze dobrze pojechac i zobaczyc warunki w jakich zyja pieski, sprawdzic tez jak czesto suczka/suczki sa rozmnazane. Jesli co cieczka to ja juz z takiego miejsca bym nie kupila. Hodowca (dobry hodowca) zada ci sporo pytan nim sprzeda ci szczenie.

Dzis taki upal ze ja sie caly dzien w cieniu chowalam...:baffled:

dzieki :)

niestety Bydgoszcz to dla mnie za daleko :( znalazlam jedna hodowle w Katowicach ( to i tak 220km odemnie) babeczka ma pieski po 1500zl, urodzily sie w maju i czerwcu wiec zapewne bede czekac dopiero na przyszly miot, chyba ze znajde cos blizej siebie,

cześć babki. my się wyplazowalismy ;) Lari była zachwycona. taaaaka duża piaskownica heh musimy ją częściej zabierać ;) Nie mamy tak daleko nad morze, autostradami cały czas, w 45 można dojechać. Ta plaża na której dziś byliśmy akurat dalej troszkę bo aż godzinkę ale przynajmniej piasek jest a nie kamienie ;) wrzuce foty w odpowiedni dział ;))

oj to bliziutko masz na plaze :)))

my jedziemy za tydzien, mamy ponad 700km do Gdańska, mam nadzieje ze nie będzie lalo bo sie załamie :(

Dzień dobry! Cóż za wspaniały tydzień się zapowiada. W końcu przez chwilę będzie lato. Plażowanie... [emoji7]

Co do emigracji to mam rodzinę w Australii i żyje im się tam fantastycznie. Gdzieś wyczytałam, że Australia w rankingach na miejsce do życia wygrywa... [emoji106]

Osobiście mogłabym zamieszkać we Włoszech... Uwielbiam! [emoji7] Za to w UK mi się zupełnie nie podoba. Wydaje mi się, że jest tam smutno i nudno... Byłam w kilku miejscach i nie wiem czemu, ale nie czuję Anglii.

Jeśli chodzi o spanie to nie mam żadnych problemów. Tylko nad ranem budzę się na siku. No i nie wypbrażsm sobie spania do 10, jak to niegdyś mogłam. [emoji41]

Hej Wczoraj padlam na pysia.Maz skończył malowanie, ja sprzątanie. Pomylam okno w stołowym a o 22 wieszak am firankę. .. dziś tylko tapeta i kilka dni przerwy :) wczoraj w międzyczasie zarezerwowalam nam domek kempingowy na 4 dni nad morzem, dziewczynki prze szczęśliwe. Teraz jeszcze wszyscy śpią a mnie już się nie chce, zaraz idę kość na zupę wstawię. Dziś się zapowiada u nas piękna pogoda słoneczko świeci w koncu

Hej.
Na dolnym śląsku tez zaczynają sie upaly co mnie cieszy bo wole tak niz szarobure lato. W weekend i tak w ogrodzie u rodziców lub nad jeziorem wiec plaża :-)

Zaraz budzę dziewczynki do przedszkola i zaczynamy kolejny intensywny dzien

Julisia a z kad ty jesteś? Ja tez dolnośląskie :)

Moja aplikacja "Moja ciaza" pokazuje mi ze do mojego porodu zostało 100 dni :) no to teraz z górki :)

Dziewczyny właśnie z mierzyla sobie cukier i na czczo mam 115 wiec jest podwyższony i co teraz? Z mierze jeszcze po śniadaniu, ale zaczynam się stresować

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana, my juz od 6 na nogach mloda w przedszkolu a ja zaraz lece na male zakupy i poczte i Do domu bo dzis kolejny dzien upalow powyzej 30st , trzeba sie bedzie chlodzic Zimna lemoniada :)
Xmamuska to teraz juz z gorki , co do cukru to troche wysoki jak naczczo , kontroluj go kilka dni i jak tak bedzie to idz do lekarza

reklama
Witam Ranne Ptaszki :)

Widzę, że już u każdej z nas królują upały... Zazdroszczę każdej, która w weekend będzie uprawiać plażing i chłodzić się będą w akwenach wodnych. My będziemy spełniać obowiązek imprezowy i dla mnie to będzie małe piekiełko w domu. Wszyscy zawsze się cieszą na imprezki u mnie i bardzo mnie to cieszy, ale w obecnym stanie z upałami to dla mnie duże obciążenie.

Kamilove i Paulka składamy najszczersze życzenia zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i pomyślnego rozwiązania :))) 100 lat! :happy:

Wirginia gratulacje z pomyślnie załatwionej sprawy!

Dolga daj czas Nikosiowi, na pewno się zaaklimatyzuje.

Xmamuska, dobrze, że szybko Wam idzie odświeżanie mieszkania.

Miłego dnia :)

Do góry