Hejka,
To nie ja mialam urodziny, ale zyczenia przyjmuje )) hihi
powodzenia w urzedzie
Oj ja od poczatku ciazy tez mam jakies inne smaki. Np przed ciaza na sniadanie jadlam na zmiane owsianke i kasze jaglana i to uwielbialam, a jak zaszlam w ciaze to wogole nie mialam ochoty na takie jedzenie. Dopiero od jkaiego miesiaca powrocilam do owsianek i kaszy.
Oj to intensywny dzien sie szykuje oj jak ja lubie wizyty u kosmetyczki ale na razie mam porobione to co potrezbuje, wiec tak za 2 tygodnie sie wybiore
do jakiego kraju?
Witam, witam porannie
Kasik- stôweczka w szczęściu zdrowiu, pomyšlności!!!
To nie ja mialam urodziny, ale zyczenia przyjmuje )) hihi
Ja dzisiaj od 6 nie spie :/ Slonce daje czadu i w domu wysiedziec sie nie da :/ a balkonu otworzyc nie moge bo niby nadal trwaja remonty
Ja dzisiaj na 16 mam spotkanie w urzedzie dowiedziec sie czy wkoncu dowod dostane Belgijski czy nie, bo jak na razie to tylko co 3 miesiace przedluzali mi legalny pobyt
powodzenia w urzedzie
Dzień dobry!
Ja wcinam śniadanko, mimo że lodówka pełna to jakoś na nic nie mam ochoty i jem bo trzeba. W ogóle od początku ciąży nie ruszyłam sera białego który uwielbiam, a teraz kręci mnie w żołądku na samom myśl o nim. Jeszcze ryby (poza pieczoną) i kurczaka tak odrzuciłam.
Zaraz lecę na parę godzin do pracy, trochę się stęskniłam za ludźmi ale nie koniecznie za samą pracą ;-) a dzisiaj sporo muszę porobić. Póżniej kosmetyczka i spotkanie z kolezanką i jej dzieciakami. W trakcie jeszcze jakieś pierdoły wpadną i znowu dzień zapchany na maxa
.
Oj ja od poczatku ciazy tez mam jakies inne smaki. Np przed ciaza na sniadanie jadlam na zmiane owsianke i kasze jaglana i to uwielbialam, a jak zaszlam w ciaze to wogole nie mialam ochoty na takie jedzenie. Dopiero od jkaiego miesiaca powrocilam do owsianek i kaszy.
Oj to intensywny dzien sie szykuje oj jak ja lubie wizyty u kosmetyczki ale na razie mam porobione to co potrezbuje, wiec tak za 2 tygodnie sie wybiore
My na poważnie zaczęliśmy rozważać emigrację. Mój M. mógłby się przenieść wewnątrz swojej firmy. Będzie rozmawiał z szefem.
do jakiego kraju?