reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hejka,

Witam, witam porannie :)

Kasik- stôweczka w szczęściu zdrowiu, pomyšlności!!!

To nie ja mialam urodziny, ale zyczenia przyjmuje :))) hihi

Ja dzisiaj od 6 nie spie :/ Slonce daje czadu i w domu wysiedziec sie nie da :/ a balkonu otworzyc nie moge bo niby nadal trwaja remonty
Ja dzisiaj na 16 mam spotkanie w urzedzie dowiedziec sie czy wkoncu dowod dostane Belgijski czy nie, bo jak na razie to tylko co 3 miesiace przedluzali mi legalny pobyt

powodzenia w urzedzie

Dzień dobry!

Ja wcinam śniadanko, mimo że lodówka pełna to jakoś na nic nie mam ochoty i jem bo trzeba. W ogóle od początku ciąży nie ruszyłam sera białego który uwielbiam, a teraz kręci mnie w żołądku na samom myśl o nim. Jeszcze ryby (poza pieczoną) i kurczaka tak odrzuciłam.
Zaraz lecę na parę godzin do pracy, trochę się stęskniłam za ludźmi ale nie koniecznie za samą pracą ;-) a dzisiaj sporo muszę porobić. Póżniej kosmetyczka i spotkanie z kolezanką i jej dzieciakami. W trakcie jeszcze jakieś pierdoły wpadną i znowu dzień zapchany na maxa :tak:
.

Oj ja od poczatku ciazy tez mam jakies inne smaki. Np przed ciaza na sniadanie jadlam na zmiane owsianke i kasze jaglana i to uwielbialam, a jak zaszlam w ciaze to wogole nie mialam ochoty na takie jedzenie. Dopiero od jkaiego miesiaca powrocilam do owsianek i kaszy.
Oj to intensywny dzien sie szykuje :) oj jak ja lubie wizyty u kosmetyczki :) ale na razie mam porobione to co potrezbuje, wiec tak za 2 tygodnie sie wybiore :)

My na poważnie zaczęliśmy rozważać emigrację. Mój M. mógłby się przenieść wewnątrz swojej firmy. Będzie rozmawiał z szefem.

do jakiego kraju?

reklama
Hej!

Dziś ostatni dzień wolnego, niedługo lecę na pobranie krwi. Dzisiaj mam zamiar posiedzieć i pozamawiać rzeczy przez internet żebym na wakacjach mieć spokój. Wczoraj chciałam kupić huśtawkę na allegro, napisałam do gościa czy ma do niej pałąk, bo na zdjęciach nie było. Odpisał, że ma. Po chyba godzinie usiadłam żeby zamówić i okazało się, że już sprzedana. Wkurzyłam się :wściekła/y:

wirginia a tam tak samo wygląda sytuacja w urzędach jak u nas? Stoisz godzinami i nic nie załatwisz, bo zabrakło jednego papierka?
annietess jak lepsze warunki, to warto by było spróbować wyjechać

szczesliwa to jest tak, ze jak tam idziesz to czasami czekasz dluzej czasami korocej zalezy od natezenia i jaka sprawe musisz zalatwic, a nie jestes w stanie zapomniec jakiegos papierka, bo zawsze dostajesz liste z czym musisz do nich przyjsc :) i w sumie ludzie tutaj w urzedach sa o wiele bardzie milo nastawieni do osob przychodzacych niz w polsce :)

hej

maran ja tez jakas bez mocy dzisiaj jestem

kasik wszystkiego najlepszego !!!!

Annietess o jakim kraju myslicie??

wirginia powodzenia w urzedzie

szczesliwa udanych zakupów

miłego dnia życzę

Hejo moje drogie

Nie mam coś weny ostatnio do pisania,ale czytam na bieżąco :)

Wakacje pełną parą śpimy do 9.30 :D jupii ale wcale z tego powodu nie chodzimy późno spać bo góra 23 już usypiam

Dziś zaczynamy odświeżanie mieszkania,zaczynamy od stołowego pokoju,mieliśmy mocną zieleń a malujemy na mus czekoladowy :) Uwielbiam takie mikro remonciki :) Juz się nie mogedoczekać efektu końcowego ,oczywiście zdam fotorelację:D

Ja wiitam sie po kolejnym dniu adaptacji w żłobku, niestety moj synek to chyba jakis diabełek :/ bije wszystkie dzieci, nie wiem co mu sie stalo, mamy konkat z innymi dziecmi i dopiero teraz cos mu odwaliło :/ nie wiem jak one tam z nim wysiedzą, moze jednak powinnam zapisac go do mlodszej grupy, ale ciekawe czy tam jeszcze gorzej ne bedzie, chyba powinnam go tam zostawic i isc i niech sie dzieje co chce, bo moze jestem z tych matek co gorzej przezywaja niz dzieci

Julisia ja w poprzedniej ciazy odrzucilam kurczaka, a teraz śledzie, ale mniej wiecej teraz w tym czasie juz mi powoli wraca ochota :)

Annie no to gdzie tam zamierzacie wyemigrowac, bo rozumiem, ze tam gdzie Twoj maż zawsze jezdzi w delegacje, przynajmniej bedziecie razem caly czas :)

Mam do was pytanie co o tym myslicie, bo mialam zamiar jechac do Polski na 3 tygodnie to by wypadal od 30 do 33 tygodnia ciazy, ale wynikly male komplikacje bo mojej mamy wtedy nie bedzie i nie chce jechac wtedy. Czy bezpieczne by bylo jakbym wracala w 34 tygodniu ciazy?
Bo ogolnie moja lekarka nie ma zadnych zastrzezen co do mojego wyjazdu a jeszcze 22 lipca bede miala wizyte. I teraz nie wiem co mam robic doradzcie cos :/

reklama
Do góry