reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Co do psów to poza chatakterystyka rasy to bardzo dużo zalezy od wychowania i podejscia właścicieli, Wychowalam się z bokserka która groźnie wyglądala i byla do obcych, ale dla nas cudowna. Sama mialam Golden Retrievera, wspaniala psinka, cudowna do dzieci ktore mogly jej dosłownie wejść na głowę. Nasza ukochana.

reklama
Kitek wszystkiego najlepszego :)) szczęścia i spełnienia marzeń :)

Ja to o praniu na razie nie myślę . Pewnie będę to robiła we wrześniu.
Tak mówicie o tych workach próżniowych a ja na to wcześniej nie wpadlam. Gdzie je kupujecie ??

Akatsuki i jak po wizycie u położonej ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny sorki że tak późno piszę ale miałam jeden z "tych" dni I nogi mi w odbyt się pchają... Wiec z góry sorki ale dziś będę gadała o sobie.

Na wizycie niby wszystko ok, wyniki w normie, serduszko ładnie bije a młodzież ruchliwa. Pogadalam o tyh skurczach I bólu miednicy. Położna zbadała i powodem jest ułożenie Nelki. Jest nisko a ponieważ miałam mały odstęp pomiędzy ciążami to mięśnie brzucha sie nie zregenerowaly dlatego nie ma dodatkowego podparcia. Co do skurczy rozmawiałam z poloznymi w szpitalu I one mówią że te długie nieprzyjemne to braxton-hicks I poza no spa nic nie poradzę na nie. Mam ogólnie wyluzować.
Potem pojechaliśmy odebrać nowe łóżko Larci które upolowalam na Gumtree. Okazało się że odbiór z niemal pałacu. W życiu w takiej chacie nie byłam, mieli nawet własne korty tenisowe w ogrodzie I dwa stawy rybne ... -_-
potem rura do banku załatwiać czeki I rozszerzenie debetu bo bedzie nam potrzebne na depozyt za dom. Teraz skończyłam szyć I wypełniać dokumenty dla agencji.
Padam a jak padne to nie wstanie. Jakby stado słoni po mnie przebiegło... I do tego te upały ...

Dbdg,

Oj tak, bardzo lubię Bydgoszcz :)

Ja jestem z Włocławka, wiec całkiem blisko mam.

Jak będziesz następnym razem to daj znać... :-) To moje miasto :tak:

Teraz autostradą do to Włocławka w 1h20min się jedzie, więc luzik.

Czy możliwe, że ja tych skurczów Braxtona nie mam? :eek:

Dbdg - możliwe ;-) przy dwóch poprzednich ciazach nie mialam teraz od miesiąca sie z nimi mecze. Głównie z tego względu poszłam wcześniej na L4 bo wersja wyluzuj zwolnij w połączeniu z pracą, 2 przedszkolaków i urzadzaniem nowego domu nie istnieje, trzeba bylo z czegoś zrezygnować - dziwnym trafem padlo na pracę :-D

A ze mnie sierota, poszłam do rossmanna po ten balsam... I kupiłam balsam ale jak sie w domu okazało... Balsam do kąpieli, zaczęłam sobie go wcierać w łapkę i cos mi nie pasowało, dopiero pozniej doczytałam... Ech...

Kamilove fajny ten prezent ;) ja to telefonowała maniaczka, co chwile bym zmieniala. Z obecnym juz sie pare razy chciałam rozejść, ale ciagle do niego wracam bo nie znalazłam nic lepszego a nie cce teraz dokładać kasy do zabawki jak sa inne wydatki.

Eli i dobrze i niech tak zostanie do października ;)

Dbdg mysle ze wyda mi takie zaświadczenie, bo czemu by nie? Fobia to fobia, nie wymyśliłam tego sobie, ani cc nie jest poprostu moja zachcianka... Mam nadzieje ze nie bedzie robic problemow. W niektórych szpitalach nie chcą tego honorować, ale nie ze mną te numery, zagrozilabym im sprawa w sadzie, bo psychiatra to tez lekarz a choroba umysłowa ;p to tez choroba. Moj gin jak mnie posłuchał to powiedział ze to bardzo niebezpieczne żebym z takim podejściem nawet przystępowała do SN.
Na razie bede próbowała na NFZ, jak sie nie uda to prywatnie...

Julisia dlatego ze podstawy do cc sa psychiczne a nie ginekologiczne ;)

Dreamgirl super wiesci od Tiramissu ;)

Akatsuki no to fajnie ze po wizycie wszystko oki ;)

Co do psów to sie nie wypowiadam, bo sie nie znam, u mnie Tato miał zawsze tylko wyżły, ale to tez nie w domu.

Kitek wszystkiego najlepszego :)) szczęścia i spełnienia marzeń :)

Ja to o praniu na razie nie myślę . Pewnie będę to robiła we wrześniu.
Tak mówicie o tych workach próżniowych a ja na to wcześniej nie wpadlam. Gdzie je kupujecie ??

Akatsuki i jak po wizycie u położonej ?

Pierwsze worki kupiłam w pepco za ok 7 zł sztuka.. Ale poszukalam i na allegro znalazłam sprzedawcę z mojego miasta i kupiłam po ok 2,3 za sztuke :-D i właśnie skończyłam pakować ufff ile roboty, wyszło mi dziś 8 worków ale od razu jak to ładnie wygląda takie uporządkowane :-)

A ze mnie sierota, poszłam do rossmanna po ten balsam... I kupiłam balsam ale jak sie w domu okazało... Balsam do kąpieli, zaczęłam sobie go wcierać w łapkę i cos mi nie pasowało, dopiero pozniej doczytałam... Ech...

Kamilove fajny ten prezent ;) ja to telefonowała maniaczka, co chwile bym zmieniala. Z obecnym juz sie pare razy chciałam rozejść, ale ciagle do niego wracam bo nie znalazłam nic lepszego a nie cce teraz dokładać kasy do zabawki jak sa inne wydatki.

Eli i dobrze i niech tak zostanie do października ;)

Dbdg mysle ze wyda mi takie zaświadczenie, bo czemu by nie? Fobia to fobia, nie wymyśliłam tego sobie, ani cc nie jest poprostu moja zachcianka... Mam nadzieje ze nie bedzie robic problemow. W niektórych szpitalach nie chcą tego honorować, ale nie ze mną te numery, zagrozilabym im sprawa w sadzie, bo psychiatra to tez lekarz a choroba umysłowa ;p to tez choroba. Moj gin jak mnie posłuchał to powiedział ze to bardzo niebezpieczne żebym z takim podejściem nawet przystępowała do SN.
Na razie bede próbowała na NFZ, jak sie nie uda to prywatnie...

Julisia dlatego ze podstawy do cc sa psychiczne a nie ginekologiczne ;)

Dreamgirl super wiesci od Tiramissu ;)

Akatsuki no to fajnie ze po wizycie wszystko oki ;)

Co do psów to sie nie wypowiadam, bo sie nie znam, u mnie Tato miał zawsze tylko wyżły, ale to tez nie w domu.

Ale się uśmiałam z tym balsamem :-D

Akatsuki no to super że wszystko dobrze :-)

Akat,

Najważniejsze, że jest ok :)

Dbdg,

No nam to troszkę dłużej zajęło bo z małą to po dwa postoje w jedną stronę i zaliczenie placu zabaw przy autostradowym parkingu obowiazkowe :D ale i tak było bardzo fajnie.

Dobrej nocy!

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny wizytujące super że wszystko ok.

Kitek85 100 lat dla Ciebie.

Kamilove to będziemy w środę razem świętować , ja też mam urodziny.

Wirginia worki próżniowe bywają chyba w rossmanie. Ja kupowałam kiedyś na allegro.
Co do prania i przeglądania ciuszków to chyba zostawię sobie to na wrzesień.

Xmamuśka jakie słodkie psiaczki.
Też z M. zastanawiamy się nad psem, więc chętnie czytam co tam polecacie.
Spadam spać bo ledwo żywa jestem, zachciało mi się sprzątania.
Dobrej nocki.

Do góry