A ze mnie sierota, poszłam do rossmanna po ten balsam... I kupiłam balsam ale jak sie w domu okazało... Balsam do kąpieli, zaczęłam sobie go wcierać w łapkę i cos mi nie pasowało, dopiero pozniej doczytałam... Ech...
Kamilove fajny ten prezent
ja to telefonowała maniaczka, co chwile bym zmieniala. Z obecnym juz sie pare razy chciałam rozejść, ale ciagle do niego wracam bo nie znalazłam nic lepszego a nie cce teraz dokładać kasy do zabawki jak sa inne wydatki.
Eli i dobrze i niech tak zostanie do października
Dbdg mysle ze wyda mi takie zaświadczenie, bo czemu by nie? Fobia to fobia, nie wymyśliłam tego sobie, ani cc nie jest poprostu moja zachcianka... Mam nadzieje ze nie bedzie robic problemow. W niektórych szpitalach nie chcą tego honorować, ale nie ze mną te numery, zagrozilabym im sprawa w sadzie, bo psychiatra to tez lekarz a choroba umysłowa ;p to tez choroba. Moj gin jak mnie posłuchał to powiedział ze to bardzo niebezpieczne żebym z takim podejściem nawet przystępowała do SN.
Na razie bede próbowała na NFZ, jak sie nie uda to prywatnie...
Julisia dlatego ze podstawy do cc sa psychiczne a nie ginekologiczne
Dreamgirl super wiesci od Tiramissu
Akatsuki no to fajnie ze po wizycie wszystko oki
Co do psów to sie nie wypowiadam, bo sie nie znam, u mnie Tato miał zawsze tylko wyżły, ale to tez nie w domu.