reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Malinka ooo dzięki. Pepco od niedawna mam blisko domu wiec dobrze wiedzieć że tam są :))

Blair tego balsamu do kąpieli tez używam i bardzo lubię. Używam go jak zwykłego żelu pod prysznic. Jest fajny bo nie zaeiwra SLS i nie wysusza skóry.

reklama
Witam, witam porannie :)

Akatsuki- kochana współczuję bieganiny.... Wiem co to znaczy padać na pysk co wieczór....zwolnij troszkę :*

Kasik- stôweczka w szczęściu zdrowiu, pomyšlności!!!

Blair- trzymam kciuki oby z zašwiadczeniem się udało!!!!Dobre z tym balsamem ;) ja ostatnio co chwilę mam wtopy.....

Spadam na šniadanko, miłego dnia!

Xmam- sama słodycz!!! Normalnie zakochać się można!

Worki pròżniowe też polecam :) genialny wynalazek!

Krewetka a ciebie hodowle z calej Pl interesuja? Z jakiego ty jestes miasta?

kamila malopolska/ zachodnie podkarpacie ewentualnie wschodni i ślask ( tak do Katowc od strony Krakowa)

ja mieszkam na pograniczu małopolski i podkarpacia

narazie znalazlam 3 hodowle w okolicy Krakowa.... mysle ze tak na wiosne bym chciała, jak juz maly troche podrosnie, jedna babka ma ale na koniec wrzesnia wiec termin nie pasuje, no i boje sie zapytac o cene :p

Evvula nie mieszkam w Polsce wiec rosmana niestety nie mam :p

Buba karzesz komus zwolnic a sama latasz jak maly samochodzik :D

Ja dzisiaj od 6 nie spie :/ Slonce daje czadu i w domu wysiedziec sie nie da :/ a balkonu otworzyc nie moge bo niby nadal trwaja remonty
Ja dzisiaj na 16 mam spotkanie w urzedzie dowiedziec sie czy wkoncu dowod dostane Belgijski czy nie, bo jak na razie to tylko co 3 miesiace przedluzali mi legalny pobyt

Dzień dobry!

Wirginia powodzenia w urzędzie!

Ja wcinam śniadanko, mimo że lodówka pełna to jakoś na nic nie mam ochoty i jem bo trzeba. W ogóle od początku ciąży nie ruszyłam sera białego który uwielbiam, a teraz kręci mnie w żołądku na samom myśl o nim. Jeszcze ryby (poza pieczoną) i kurczaka tak odrzuciłam.
Zaraz lecę na parę godzin do pracy, trochę się stęskniłam za ludźmi ale nie koniecznie za samą pracą ;-) a dzisiaj sporo muszę porobić. Póżniej kosmetyczka i spotkanie z kolezanką i jej dzieciakami. W trakcie jeszcze jakieś pierdoły wpadną i znowu dzień zapchany na maxa :tak:

Miłego dnia dziewczyny.

Oho, jak szybko dzisiaj wstałyście dziołchy :)
Ja nie mogłam dzisiaj w nocy spać... zasnęłam dopiero około 2 a i tak o 5:30 się obudziłam i leżałam godzinę :baffled:
Było mi niewygodnie, gorąco, cała się spociłam, zwłaszcza na klacie. No jakaś masakra... któraś też tak ma?

dream pociesze cie ja tak mam na codzien moge nic nie robic a poce sie strasznie :/ musze sie kilka razy na dzien przebieac bo czuje sie nie komfortowo, ewidentnie upaly nie sa dla mnie w tym stanie :D

Dzień dobry :)
Ja dziś lecę do lekarza żeby mi zmienił leki na astmę. Potem pownie zahaczę o TKMAXX bo poluje na otulaczek...jakiś czas temu było ich do wyboru do koloru a teraz kompletne zero :/ więc co jakiś czas sprawdzam czy się nie pojawiają ;)

Wirginia, powodzenia w urzędzie!

My na poważnie zaczęliśmy rozważać emigrację. Mój M. mógłby się przenieść wewnątrz swojej firmy. Będzie rozmawiał z szefem.

Halo Dziewczynki :)

Dziękuje wszystkim za życzenia, niezmiernie mi miło... leżymy sobie po porannej kawce. Ogarnęłyśmy już chatę po wczorajszych najazdach. Męcząco, ale niezwykle miło. Jutro mamy kolejne solenizantki na forum, więc jutro życzenia, ale już dziś życzę dużo siły i sprawności :D Mnie nawet Mała dała wczoraj popalić :D ale myślę, że to były jej życzenia dla Mamy :D

Miłego dnia :)

reklama
A ja leze bo nie chce mi się wstawac... ;) ale czybchce czy nie chce musze bo dzieci wstaly i zaraz o sniadanie zaczna sie dopominac ;) milego dnia wszystkim

Do góry