reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
krewetka jezeli moge ci cos doradzic to lepiej shih tzu sa o wile pokorniejsze moze na spacerach sie nie sluchaja przez co trzeba je miec na smyczy ale sa o wiele kochansze a yorki maja bardzo ciezke charakterki do nich trzeba miec niebianska cierpliwosc
hej
.
I musze dzis jeszcze podzwonic za psychiatra który mi wystawi zaswiadczenie na cc, wole miec to wczesniej zalatwione, bo nie wiadomo ile trzeba bedzie czekac na wizyte na nfz.
Myślisz, że lekarz Ci tak po prostu wystawi takie zaświadczenie?
Pytam, bo też planuje iść. Nie wyobrażam sobie bym urodziła inaczej... Tylko się zastanawiam czy to nie będzie źle postrzegane w szpitalu? Nie zgłoszą mnie gdzieś? Matka wariatka?
Na nfz to chyba nie są tacy skorzy?
Kamilove dzisiaj mi stuka
to najlepszego!!!
Dzień dobry
My weekend możemy zaliczyć do udanych i tylko jedna rzecz popsula nam humor - padł niestety czytnik karty w renówce.
A tak byliśmy w Bydgoszczy, wieczorkiem na kabaretach bo były dni Włocławka, a wczoraj byliśmy na lato z radiem
Nogi mi odpadają, ale było super.
Dostałam też już wcześniej swój urodzinowy prezencik i jestem bardzo zadowolona
Dziś zaraz uciekam na wizytę więc proszę o kciuki
A ja trzymam za wszystkie z was i cieszę się, ze weekend mialyscie udany
Miłego poniedziałku!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Piękna jest Bydgoszcz, prawda?
To skąd Ty jesteś?
krewetka jezeli moge ci cos doradzic to lepiej shih tzu sa o wile pokorniejsze moze na spacerach sie nie sluchaja przez co trzeba je miec na smyczy ale sa o wiele kochansze a yorki maja bardzo ciezke charakterki do nich trzeba miec niebianska cierpliwosc
hmm shih tzu ważą 4,5-7kg a york do 3,2 a chcialam wlasnie mniejszego, co do shih tzu to one tez maja charakterek, sąsiadka ma i widze, mojego M sih tzu tez nie byl aniołkiem, no i nie podoba mi sie ten przodozgryz.....cena pdobna...
szczesliwa.4
wirginia ja bym zrobiła tak jak sysia radzi, w worki próżniowe schowaj. Też tak mam pochowane ciuchy po starszej córce i dla małej też. Tylko musisz się liczyć z tym, że jak wyciągniesz to trzeba prasować.
kitek sto lat! :-)
eli fajnie tak kupić wszystko w jednym sklepie, ale rachunek pewnie byłby kosmiczny :-)
Byłam u położnej. Jutro idę na pobranie krwi, a od środy przez 3 dni pracuję na pół etatu. Później wakacje. Pytała czy chcę zwolnienie na cały dzień, ale wzięłam tylko połowę. Chyba już wybraliśmy gdzie będziemy rodzić. Na razie tylko wstępnie, niedługo będzie trzeba wszystko dopiąć na ostatni guzik. U nas ten problem, że musimy wynająć hotel/mieszkanie, załatwić opiekę dla córki itd. I niewiadomo kiedy jechać.
Chciałam kupić sobie nowy stanik. Zawsze noszę z Veny 70E, pomyślałam, że kupię po prostu większą miseczkę 70F, ale co sprawdzam w tabeli to wychodzą inne rozmiary. Na jednych stronach piszą zmierz obwód pod biustem, odejmij 5 i zaokrąglij w dół, na innych piszą "tylko nie odejmuj 5". I co zrobić? Nie pamiętam jaki obwód miałam wcześniej, ale 70 pasowało. Z veny jak patrzyłam na allegro, to mi w ogóle inny rozmiar wychodzi. Co robić? Jaki jest odpowiednik 70F? 75E?
kitek sto lat! :-)
eli fajnie tak kupić wszystko w jednym sklepie, ale rachunek pewnie byłby kosmiczny :-)
Byłam u położnej. Jutro idę na pobranie krwi, a od środy przez 3 dni pracuję na pół etatu. Później wakacje. Pytała czy chcę zwolnienie na cały dzień, ale wzięłam tylko połowę. Chyba już wybraliśmy gdzie będziemy rodzić. Na razie tylko wstępnie, niedługo będzie trzeba wszystko dopiąć na ostatni guzik. U nas ten problem, że musimy wynająć hotel/mieszkanie, załatwić opiekę dla córki itd. I niewiadomo kiedy jechać.
Chciałam kupić sobie nowy stanik. Zawsze noszę z Veny 70E, pomyślałam, że kupię po prostu większą miseczkę 70F, ale co sprawdzam w tabeli to wychodzą inne rozmiary. Na jednych stronach piszą zmierz obwód pod biustem, odejmij 5 i zaokrąglij w dół, na innych piszą "tylko nie odejmuj 5". I co zrobić? Nie pamiętam jaki obwód miałam wcześniej, ale 70 pasowało. Z veny jak patrzyłam na allegro, to mi w ogóle inny rozmiar wychodzi. Co robić? Jaki jest odpowiednik 70F? 75E?
Julisia
Dolga to nie najgorzej poszlo, jak nie plakal to sukces.
Blair a z ciekawosci dlaczego skierowsnie na cc od psychiatry a nie od ginekologa?
Kamilove super prezent.
Kitek wszystkiego najlepszego!
Dzisaj male szalenstwa zakupowe. Obczailam przeceny w smyku i wyszlam z pełną torbą ciuszków :-) poza tym zadbalam tez o siebie i w koncu kupilam sobie spodnie ciążowe i biustonosze rozmiar 70F <szok>
Blair a z ciekawosci dlaczego skierowsnie na cc od psychiatry a nie od ginekologa?
Kamilove super prezent.
Kitek wszystkiego najlepszego!
Dzisaj male szalenstwa zakupowe. Obczailam przeceny w smyku i wyszlam z pełną torbą ciuszków :-) poza tym zadbalam tez o siebie i w koncu kupilam sobie spodnie ciążowe i biustonosze rozmiar 70F <szok>
No to czyli z każdym dniem bezpieczniej... Tak jak i u mnie. Oby tak dalej Eli, odpoczywamy i czekamy na wrzesień, kiedy to możemy spokojnie już rodzićCześć wszystkim kitek najlepszego .Byłam na wizycie bez zmian ,a więc dobrze .Dalej leżymy grzecznie i bierzemy leki rozkurczowe .Zaczynam oglądać wózki ile tego chyba pojadę pod koniec lata do dużego sklepu i kupię wszystko z listą bo inaczej nie dam rady :-) pozdrawiam wszystkie mamy
Dziewczyny mam dla Was wiadomość, dla tych co pamiętają Tiramissu: :-) :-)
tiramissu84 pisze:Cześć Dzięki za maila Chciałam tylko powiedzieć, że jestem znów w ciąży
malinka89
Wirginia worki próżniowe! Ja tak właśnie robię, dopiero spakowalam w dwa a dzisiaj kupiłam sobie na zapas 20 i zaraz jak odpoczne to biorę się za pakowanie tego co nowe i co poprane :-) ale i tak pod koniec sierpnia będę znów wszystko prac, spakuje znowu a pozniej w połowie września rozpakuje to co potrzebne i tylko poprasuje :-)
Wieczorem wstawię foto zobaczymy ile tego mi wyjdzie albo ile dam dziś radę :-)
Wieczorem wstawię foto zobaczymy ile tego mi wyjdzie albo ile dam dziś radę :-)
waniliowe.love
Krewetka nie każdy shih tzu na krzywy przodozgry to zależy z jakiej hodowli bierzesz moja ma tak śliczna mordke i jeśli tego psa sobie ulozysz to nie będzie wcielonym diabłem i oczywiście lepiej sunie bo ona maja pokorniejsze charakterki i żeby ważył 7kg to musi być to facet i dobrze zatluszczony one tak do 5.5kg waza i lepsze są dla dzieci
To musze poszukać gdzie u mnie znajdę takie worki ale o tym to nawet nie pomyślałam
To musze poszukać gdzie u mnie znajdę takie worki ale o tym to nawet nie pomyślałam
reklama
tak, ale chyba lepiej jest zmierzyc...Jaki jest odpowiednik 70F? 75E?