reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny super wieści,Gabrysia i Zuzia to zuch dziewczyny i dadzą rade,no bo kto jak nie one !! :)

Miło zajeżeć na forum i czytać takie fajne wiadomości :)

Kasik jesteś bardzo blisko mnie,ok 70 km :) A co robisz we Wrocławiu bo nie doczytałąm chyba ? :)

reklama
Xmamuska odwiedzamy piękny Wrocław :)) bedziemy tu do piatku. bardzo lubię to miasto :) no fakt Ty mieszkasz w Legnicy tak ? wiec to rzut beretem.

Karo ekstra, jak milo czytac takie wiadomosci, moze jeszcze wiecej sie uzupełnią te wody, co mowią lekarze? leż grzecznie tam :)

Miałam dziś męczący dzień i idę juz spać.

Trzymajcie proszę kciuki jutro o 9 za moje polowkowe i wizytę. Oby szyjka była ładna i długa, a dziewczyny ładnie przybieraly. No i jutro mój pierwszy raz zobaczy córki na usg wiec może się określi juz na poważnie z tymi imionami. Wogole to idziemy cala rodzina. Glutka tez zabieramy, a niech się już integruje mentalnie z siostrami.

Dobrej nocy!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Lentai a wadę serca będą korygować prenatalnie czy dopiero po porodzie? Trzymam kciuki aby wszystko szło ku dobremu. A i u nas tez chyba Zuzia :) tak moja Emi wymyśliła i jakoś wpadło nam w ucho.
Karo to teraz lez grzecznie zeby jak najdłużej Gabrysia została w brzuszku.

Laski, muszę Wam napisać, bo jestem pod wrażeniem. Dostałam 5 kartonów ubranek dla chłopczyka od ludzi których nawet nigdy na oczy nie widziałam. Za free. Wszystko w stanie idealnym. Chłopczyk w maju skończył 2 latka,więc sezonowe ciuszki trochę się nam nie pokryją porami roku, ale może oddam komuś,kto wykorzysta.

reklama
Do góry