reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dziewczyny super wieści,Gabrysia i Zuzia to zuch dziewczyny i dadzą rade,no bo kto jak nie one !! :)

Miło zajeżeć na forum i czytać takie fajne wiadomości :)

Kasik jesteś bardzo blisko mnie,ok 70 km :) A co robisz we Wrocławiu bo nie doczytałąm chyba ? :)

reklama
Xmamuska odwiedzamy piękny Wrocław :)) bedziemy tu do piatku. bardzo lubię to miasto :) no fakt Ty mieszkasz w Legnicy tak ? wiec to rzut beretem.

Karo ekstra, jak milo czytac takie wiadomosci, moze jeszcze wiecej sie uzupełnią te wody, co mowią lekarze? leż grzecznie tam :)

Miałam dziś męczący dzień i idę juz spać.

Trzymajcie proszę kciuki jutro o 9 za moje polowkowe i wizytę. Oby szyjka była ładna i długa, a dziewczyny ładnie przybieraly. No i jutro mój pierwszy raz zobaczy córki na usg wiec może się określi juz na poważnie z tymi imionami. Wogole to idziemy cala rodzina. Glutka tez zabieramy, a niech się już integruje mentalnie z siostrami.

Dobrej nocy!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Lentai a wadę serca będą korygować prenatalnie czy dopiero po porodzie? Trzymam kciuki aby wszystko szło ku dobremu. A i u nas tez chyba Zuzia :) tak moja Emi wymyśliła i jakoś wpadło nam w ucho.
Karo to teraz lez grzecznie zeby jak najdłużej Gabrysia została w brzuszku.

Laski, muszę Wam napisać, bo jestem pod wrażeniem. Dostałam 5 kartonów ubranek dla chłopczyka od ludzi których nawet nigdy na oczy nie widziałam. Za free. Wszystko w stanie idealnym. Chłopczyk w maju skończył 2 latka,więc sezonowe ciuszki trochę się nam nie pokryją porami roku, ale może oddam komuś,kto wykorzysta.

reklama
Do góry