reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Annietess jaka macie pogodę nad morzem ?

W sobotę plaża! Wczoraj w kratkę a dziś znowu pięknie tylko strasznie wieje :)
Hania ma już nowych przyjaciół wiec szczęśliwa biega z nimi dzięki czemu ja nie muszę aż tak ;)
Mój M. już wczoraj nas musiał zostawić wiec mamy babske wakacje pewnie następne takie się szybko nie powtórzą... Smutno mi było wczoraj jak odjeżdżał, aż się popłakałam...jakoś tacy nierozłączni jesteśmy od lat ;)

reklama
W sobotę plaża! Wczoraj w kratkę a dziś znowu pięknie tylko strasznie wieje :)
Hania ma już nowych przyjaciół wiec szczęśliwa biega z nimi dzięki czemu ja nie muszę aż tak ;)
Mój M. już wczoraj nas musiał zostawić wiec mamy babske wakacje pewnie następne takie się szybko nie powtórzą... Smutno mi było wczoraj jak odjeżdżał, aż się popłakałam...jakoś tacy nierozłączni jesteśmy od lat ;)

Annie ja mam to samo. Teraz nie ma V. od tygodnia i będzie dopiero 25.06 albo 26.06 więc bardzo mi smutno i sobie pochlipuję wieczorami :'(

Hej. Dzis miałam usg i powtórzona morfologię.
Wód trochę przybyło mam teraz AFI 3,5 czyli malowodzie. Czyli z zera skoczyło trochę. Anatomia dzidzi ok. Przybrała i rośnie. CRP niskie wiec nie ma zakażenia. Modlimy sie aby tak chciało zostać.
Jest lepiej. Teraz każdy dzien na wagę złota. Prosze Was nadal o wsparcie i modlitwę.

Hej. Fajnie ze mnie pamietacie. Ostatnio pelno wizyt, przeprowadzka brak neta i czasu:(
Tyle tu zlego, (*) dla aniolkow, i KARO trzymajcie sie cieplutko, musi byc dobrze - MUSI.

Tak u nas potwierdzony zespol di george'a, wada serca ( VSD+TAC i dodatkowa zyla) i mam nadzieje ze limit zlych wiesci tez juz wykonczony. Po za tym mala Zuzia rosnie ladnie, kopie i jest podobna do tatusia :)

Cześć dziewczyny!

Znowu mnie długo nie było, próbuję nadrobić ale widzę że woele złych wieści :( tak mi strasznie przkro :( nawet nie wiem co napisać....

Ja dzisiaj przeżyam obciążenie glukozą i cały dzień chodzę rozbita, tym bardzej ze zaczęłam poranek od przerysowania auta męża ;/
W środę mam wizyte mam nadzieję ze wszystko u maluszka dobrze.

Hej. Dzis miałam usg i powtórzona morfologię.
Wód trochę przybyło mam teraz AFI 3,5 czyli malowodzie. Czyli z zera skoczyło trochę. Anatomia dzidzi ok. Przybrała i rośnie. CRP niskie wiec nie ma zakażenia. Modlimy sie aby tak chciało zostać.
Jest lepiej. Teraz każdy dzien na wagę złota. Prosze Was nadal o wsparcie i modlitwę.

Super super super! Cały dzień trzymałam kciuki i zaglądałam co chwile sprawdzić czy napisałaś! Oby tak dalej i z każdym dniem napewno będzie więcej wód! &&&& zaciśnięte dalej :-)

Hej. Fajnie ze mnie pamietacie. Ostatnio pelno wizyt, przeprowadzka brak neta i czasu:(
Tyle tu zlego, (*) dla aniolkow, i KARO trzymajcie sie cieplutko, musi byc dobrze - MUSI.

Tak u nas potwierdzony zespol di george'a, wada serca ( VSD+TAC i dodatkowa zyla) i mam nadzieje ze limit zlych wiesci tez juz wykonczony. Po za tym mala Zuzia rosnie ladnie, kopie i jest podobna do tatusia :)

Cieszę się że do nas wróciłaś :-) napewno limit już został wyczerpany i teraz już tylko same dobre nowiny przed nami :-) i widzę że kilka Zuziek będzie hehe :-) dużo zdrówka dla was i poglaskaj brzuszek od cioci forumowej :-)

A czy ta wada serca jest do skorygowania? Albo zagraża w jakiś sposób?

Karo, Lenati to dobre wiadomości. Pamiętajcie ze jeszcze wszystko moze sie zmienić i urodzicie piękne zdrowe dzieci! Tylko nie możecie sie poddawać, wiara i pozytywne nastawienie jest w tym momencie najważniejsze ! Cuda sie zdążają! Będę sie o was modlić! Powodzenia [emoji8]

reklama
Oo fajnie, że się dziewczyny odezwałyście. Idzie ku dobremu więc trzeba się cieszyć. :)
Karo grzecznie leż i słuchaj się lekarzy :)
Lenati podziwiam za siłę i życzę Ci jej jak najwięcej.

Do góry