reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hej witam się po długiej przerwie,
Bardzo mi przykro i współczuje dziewczynom które wstąpiły do grona aniołkowych mam(*)(*)(*) dla waszych kruszynek, niech czuwają nad wami z góry.
kamila1982 u mnie tak samo jak i u pozostałych dziewczyn urodzenie łożyska trwało dosłownie chwilę zaraz przy następnym skurczu, więc nie było nawet czasu na jakikolwiek zastrzyk. Pamiętam że lekarz dokłanie oglądał łożysko i sprawdzał czy wyszło całe.

reklama
Hej!
Melduję się już z Półwyspu Helskiego. Pierwszy dzień na plaży za nami ;)
Będę się starała Was jutro nadgonić bo dziś już padam....

Pozdrowienia słoneczne dla Was wszytkich :)

Załączniki

• 1434225080717.jpg
    1434225080717.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny,
Od piątku leżę w szpitalu. Odeszły mi wody i zaczęłam krwawić. Na razie nie ma akcji porodowej i modlimy sie o każdy dzien dla naszej małej.
Czekamy na wyniki posiewu bo najprawdopodobniej pęcherz płodowy pękł przez jakas infekcje. Dostaje antybiotyk i liczę na cod. Modlę sie aby wody choć trochę wróciły a dzidza sie rozwijała. No i żeby nie zaczęła sie akcja bo wtedy nie mamy żadnych szans.
Pomódlcie sie prosze. Moze jakoś to bedzie

Dziewczyny,
Od piątku leżę w szpitalu. Odeszły mi wody i zaczęłam krwawić. Na razie nie ma akcji porodowej i modlimy sie o każdy dzien dla naszej małej.
Czekamy na wyniki posiewu bo najprawdopodobniej pęcherz płodowy pękł przez jakas infekcje. Dostaje antybiotyk i liczę na cod. Modlę sie aby wody choć trochę wróciły a dzidza sie rozwijała. No i żeby nie zaczęła sie akcja bo wtedy nie mamy żadnych szans.
Pomódlcie sie prosze. Moze jakoś to bedzie
O matko....&&&&&&&&&&&&&&&& żeby było dobrze............

Karlo niee błagam! ! Nie zniose kolejnej straty na tym wątku !!! Idę dziś do kościoła i napewno pomodle się o Twoja mała księżniczke i każde dziecko które jest w łonie matki !!!!

Karo ........
co się dzieje? Nie rozumiem. Tak było dobrze i nagle jeden dramat goni drugi.

Trzymam kciuki za powodzenie i szczęśliwy finał ale we właściwym czasie.

Z całego serca życzę tego cudu Karo!

reklama

Karo
trzymam mocno kciuki za cud, niech maleńka walczy &&&

Madziula kochana nie mam słów, nie wiem co napisać,
trzymaj sie mocno kochana

Do góry