reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Madziula, strasznie mi przykro. To takie niesprawiedliwe. Trzymaj sie Kochana! :(

Dzięki dziewczyny za wsparcie, na szczęście poza zbitym kolanem i łokciem nic sie raczej nie stało. Spanikowałam, ale brzuch mnie nie bolał.

Chciałam jeszcze Cie napisać ale po poście juz zapomniałam [emoji24]

Ostatnia edycja:
reklama
Madziula, wyrazy współczucia. Aż nie wiem co napisać :( dlaczego tak się dzieje? Chwile temu żegnałyśmy aniołki Beti :( Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana.

Naprawdę serce pęka :( dziewczyny uważajcie na siebie, nie róbcie z siebie bohaterek. To, że pierwszy trymestr się skończył jak widać nic nie oznacza a ja nie chciałabym tu więcej małych aniołków :(

Jakie to życie bywa niesprawiedliwe !!! Tylu złych ludzi jest na świecie a Pan Bóg zabiera małe Aniołki
[*] :( Madziula trzymaj się kochana

cześć dziewczyny, chciałabym wam coś napisać co u mnie ale za każdym razem kiedy próbuje to odechciewa mi się na myśl o tych wszystkich aniołkach październikowych :( Moje myśli są z Beti, Madziula i mamami które straciły dzieciaczki wcześniej. Wierzę że nic sie nie dzieje bez przyczyny i taka była najlepsza z możliwych dróg choć wiadomo że takie tragedie nie powinny spotykać nikogo...
jakaś czarna chmura wisi nad nami i mam nadzieję że szubko przejdzie i już do października wszystkie wieści będą dobre.

Bas81 :/ prywatnie? Takie terminy? O raju świat staje na głowie :)
A ja właśnie zmieniłam przychodnie :) i bardzo sie ciesze jest za zakrętem otworzyli dwa miesiące temu :) w mojej starej miarka sie dzis przebrala.
Polecam stronę Sprawdź, w którym ośrodku NFZ są najkrótsze kolejki! - Świat Przychodni
Tam można znaleźć krótkie terminy do specjalistów...

Bas :-/ mi się juz zdarzało dzwonić do Medicoveru i słyszeć, że wizyta u pediatry owszem ale za tydzień! Chyba że na drugim końcu Warszawy... o NFZ to w ogóle nie wspominam, no szczerze mówię, ze u pediatry w mojej przychodni to byłam raz z Weronią, jak dostała 40 stopni gorączki i pani doktor powiedziała mi, że panikuję i nie chciała jej przyjąć bez kolejki a zapisy na za dwa tygodnie.
A co ona za dwa tygodnie chce pomóc na gorączkę SPRZED dwoch tygodni????? Kretynka jakaś.
Ja się ciesze, że u nas w przychodni NFZ są zapisy tylko na dzień dzisiejszy do lekarzy pierwszego kontaktu. To jest logiczne.

Chciałam poinformować że wczoraj nasz ukochany synuś o 21:50 trafił do grona aniołków. Pozdrawiam Was wszystkie życzę pomyślnych rozwiązań slicznych bobaskow -cieszę się,że mogłam Was poznać.
Napisałaś mi PW, chciałam wszystkim wkleić, a widzę, że i tu napisałaś... bardzo mi przykro Madziula. Miałam nadzieję, że serduszko da się wyleczyć... żyjemy w takich czasach a tu proszę... jednak człowiek jeszcze wiele musi się nauczyć.
Mam nadzieję, że masz ogromne wsparcie od bliskich Ci osób i że wkrótce dostanę od Ciebie PW, że znowu jesteś w ciąży. Tak jak to było u mnie... trzymaj się dzielnie Kochana. Przesyłam małego buziaka w czółko Twojemu Synkowi.
[*]

***** mac nie wchodzę tutaj juz, nie mam nerwów czytać tych wiadomosci. serce pękło na 100 kawałków znowu :( :( :(
Święta racja. Jak przeczytałam co napisałaś Akatsuki to od razu stanęła mi przed oczami BUBA. Ona tak zapierdziela jak porąbana. Sorki - ale muszę to napisać. Naprawdę zagląda złemu losowi w oczy głębiej z każdym dniem jak nie odpoczywa. Normalnie aż się wku...łam. Nie wiem czemu, ale serio Buba zluzuj bo nam kuźwa też napiszesz takiego posta, wówczas przynajmniej jedna z nas kopnie Cię w ten zalatany tyłek.
Okropne te wiadomości... :-(
Zawsze jak takie czytam, to mam lekkiego stresa o Olka, wy pewnie też tak macie... ehhh...

reklama
Polecam stronę Sprawdź, w którym ośrodku NFZ są najkrótsze kolejki! - Świat Przychodni
Tam można znaleźć krótkie terminy do specjalistów...

A co ona za dwa tygodnie chce pomóc na gorączkę SPRZED dwoch tygodni????? Kretynka jakaś.
Ja się ciesze, że u nas w przychodni NFZ są zapisy tylko na dzień dzisiejszy do lekarzy pierwszego kontaktu. To jest logiczne.

Napisałaś mi PW, chciałam wszystkim wkleić, a widzę, że i tu napisałaś... bardzo mi przykro Madziula. Miałam nadzieję, że serduszko da się wyleczyć... żyjemy w takich czasach a tu proszę... jednak człowiek jeszcze wiele musi się nauczyć.
Mam nadzieję, że masz ogromne wsparcie od bliskich Ci osób i że wkrótce dostanę od Ciebie PW, że znowu jesteś w ciąży. Tak jak to było u mnie... trzymaj się dzielnie Kochana. Przesyłam małego buziaka w czółko Twojemu Synkowi.
[*]

Święta racja. Jak przeczytałam co napisałaś Akatsuki to od razu stanęła mi przed oczami BUBA. Ona tak zapierdziela jak porąbana. Sorki - ale muszę to napisać. Naprawdę zagląda złemu losowi w oczy głębiej z każdym dniem jak nie odpoczywa. Normalnie aż się wku...łam. Nie wiem czemu, ale serio Buba zluzuj bo nam kuźwa też napiszesz takiego posta, wówczas przynajmniej jedna z nas kopnie Cię w ten zalatany tyłek.
Okropne te wiadomości... :-(
Zawsze jak takie czytam, to mam lekkiego stresa o Olka, wy pewnie też tak macie... ehhh...

Dokładnie tak... Też o tym pomyślałam.. Musimy się oszczędzać, nasz organizm i tak jest już obciążony i potrzebuje wolniejszego tempa.. Musimy mieć czas na odpoczynek.. Musimy o siebie dbać, tylko na to mamy wpływ i tylko tyle możemy zrobić albo i aż..

Do góry