reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Madziula, strasznie mi przykro. To takie niesprawiedliwe. Trzymaj sie Kochana! :(

Dzięki dziewczyny za wsparcie, na szczęście poza zbitym kolanem i łokciem nic sie raczej nie stało. Spanikowałam, ale brzuch mnie nie bolał.

Chciałam jeszcze Cie napisać ale po poście juz zapomniałam [emoji24]

Ostatnia edycja:
reklama
Madziula, wyrazy współczucia. Aż nie wiem co napisać :( dlaczego tak się dzieje? Chwile temu żegnałyśmy aniołki Beti :( Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana.

Naprawdę serce pęka :( dziewczyny uważajcie na siebie, nie róbcie z siebie bohaterek. To, że pierwszy trymestr się skończył jak widać nic nie oznacza a ja nie chciałabym tu więcej małych aniołków :(

Jakie to życie bywa niesprawiedliwe !!! Tylu złych ludzi jest na świecie a Pan Bóg zabiera małe Aniołki
[*] :( Madziula trzymaj się kochana

cześć dziewczyny, chciałabym wam coś napisać co u mnie ale za każdym razem kiedy próbuje to odechciewa mi się na myśl o tych wszystkich aniołkach październikowych :( Moje myśli są z Beti, Madziula i mamami które straciły dzieciaczki wcześniej. Wierzę że nic sie nie dzieje bez przyczyny i taka była najlepsza z możliwych dróg choć wiadomo że takie tragedie nie powinny spotykać nikogo...
jakaś czarna chmura wisi nad nami i mam nadzieję że szubko przejdzie i już do października wszystkie wieści będą dobre.

Bas81 :/ prywatnie? Takie terminy? O raju świat staje na głowie :)
A ja właśnie zmieniłam przychodnie :) i bardzo sie ciesze jest za zakrętem otworzyli dwa miesiące temu :) w mojej starej miarka sie dzis przebrala.
Polecam stronę Sprawdź, w którym ośrodku NFZ są najkrótsze kolejki! - Świat Przychodni
Tam można znaleźć krótkie terminy do specjalistów...

Bas :-/ mi się juz zdarzało dzwonić do Medicoveru i słyszeć, że wizyta u pediatry owszem ale za tydzień! Chyba że na drugim końcu Warszawy... o NFZ to w ogóle nie wspominam, no szczerze mówię, ze u pediatry w mojej przychodni to byłam raz z Weronią, jak dostała 40 stopni gorączki i pani doktor powiedziała mi, że panikuję i nie chciała jej przyjąć bez kolejki a zapisy na za dwa tygodnie.
A co ona za dwa tygodnie chce pomóc na gorączkę SPRZED dwoch tygodni????? Kretynka jakaś.
Ja się ciesze, że u nas w przychodni NFZ są zapisy tylko na dzień dzisiejszy do lekarzy pierwszego kontaktu. To jest logiczne.

Chciałam poinformować że wczoraj nasz ukochany synuś o 21:50 trafił do grona aniołków. Pozdrawiam Was wszystkie życzę pomyślnych rozwiązań slicznych bobaskow -cieszę się,że mogłam Was poznać.
Napisałaś mi PW, chciałam wszystkim wkleić, a widzę, że i tu napisałaś... bardzo mi przykro Madziula. Miałam nadzieję, że serduszko da się wyleczyć... żyjemy w takich czasach a tu proszę... jednak człowiek jeszcze wiele musi się nauczyć.
Mam nadzieję, że masz ogromne wsparcie od bliskich Ci osób i że wkrótce dostanę od Ciebie PW, że znowu jesteś w ciąży. Tak jak to było u mnie... trzymaj się dzielnie Kochana. Przesyłam małego buziaka w czółko Twojemu Synkowi.
[*]

***** mac nie wchodzę tutaj juz, nie mam nerwów czytać tych wiadomosci. serce pękło na 100 kawałków znowu :( :( :(
Święta racja. Jak przeczytałam co napisałaś Akatsuki to od razu stanęła mi przed oczami BUBA. Ona tak zapierdziela jak porąbana. Sorki - ale muszę to napisać. Naprawdę zagląda złemu losowi w oczy głębiej z każdym dniem jak nie odpoczywa. Normalnie aż się wku...łam. Nie wiem czemu, ale serio Buba zluzuj bo nam kuźwa też napiszesz takiego posta, wówczas przynajmniej jedna z nas kopnie Cię w ten zalatany tyłek.
Okropne te wiadomości... :-(
Zawsze jak takie czytam, to mam lekkiego stresa o Olka, wy pewnie też tak macie... ehhh...

reklama
Polecam stronę Sprawdź, w którym ośrodku NFZ są najkrótsze kolejki! - Świat Przychodni
Tam można znaleźć krótkie terminy do specjalistów...

A co ona za dwa tygodnie chce pomóc na gorączkę SPRZED dwoch tygodni????? Kretynka jakaś.
Ja się ciesze, że u nas w przychodni NFZ są zapisy tylko na dzień dzisiejszy do lekarzy pierwszego kontaktu. To jest logiczne.

Napisałaś mi PW, chciałam wszystkim wkleić, a widzę, że i tu napisałaś... bardzo mi przykro Madziula. Miałam nadzieję, że serduszko da się wyleczyć... żyjemy w takich czasach a tu proszę... jednak człowiek jeszcze wiele musi się nauczyć.
Mam nadzieję, że masz ogromne wsparcie od bliskich Ci osób i że wkrótce dostanę od Ciebie PW, że znowu jesteś w ciąży. Tak jak to było u mnie... trzymaj się dzielnie Kochana. Przesyłam małego buziaka w czółko Twojemu Synkowi.
[*]

Święta racja. Jak przeczytałam co napisałaś Akatsuki to od razu stanęła mi przed oczami BUBA. Ona tak zapierdziela jak porąbana. Sorki - ale muszę to napisać. Naprawdę zagląda złemu losowi w oczy głębiej z każdym dniem jak nie odpoczywa. Normalnie aż się wku...łam. Nie wiem czemu, ale serio Buba zluzuj bo nam kuźwa też napiszesz takiego posta, wówczas przynajmniej jedna z nas kopnie Cię w ten zalatany tyłek.
Okropne te wiadomości... :-(
Zawsze jak takie czytam, to mam lekkiego stresa o Olka, wy pewnie też tak macie... ehhh...

Dokładnie tak... Też o tym pomyślałam.. Musimy się oszczędzać, nasz organizm i tak jest już obciążony i potrzebuje wolniejszego tempa.. Musimy mieć czas na odpoczynek.. Musimy o siebie dbać, tylko na to mamy wpływ i tylko tyle możemy zrobić albo i aż..

Do góry