Polecam stronę
Sprawdź, w którym ośrodku NFZ są najkrótsze kolejki! - Świat Przychodni
Tam można znaleźć krótkie terminy do specjalistów...
A co ona za dwa tygodnie chce pomóc na gorączkę SPRZED dwoch tygodni????? Kretynka jakaś.
Ja się ciesze, że u nas w przychodni NFZ są zapisy tylko na dzień dzisiejszy do lekarzy pierwszego kontaktu. To jest logiczne.
Napisałaś mi PW, chciałam wszystkim wkleić, a widzę, że i tu napisałaś... bardzo mi przykro Madziula. Miałam nadzieję, że serduszko da się wyleczyć... żyjemy w takich czasach a tu proszę... jednak człowiek jeszcze wiele musi się nauczyć.
Mam nadzieję, że masz ogromne wsparcie od bliskich Ci osób i że wkrótce dostanę od Ciebie PW, że znowu jesteś w ciąży. Tak jak to było u mnie... trzymaj się dzielnie Kochana. Przesyłam małego buziaka w czółko Twojemu Synkowi.
[*]
Święta racja. Jak przeczytałam co napisałaś Akatsuki to od razu stanęła mi przed oczami BUBA. Ona tak zapierdziela jak porąbana. Sorki - ale muszę to napisać. Naprawdę zagląda złemu losowi w oczy głębiej z każdym dniem jak nie odpoczywa. Normalnie aż się wku...łam. Nie wiem czemu, ale serio Buba zluzuj bo nam kuźwa też napiszesz takiego posta, wówczas przynajmniej jedna z nas kopnie Cię w ten zalatany tyłek.
Okropne te wiadomości... :-(
Zawsze jak takie czytam, to mam lekkiego stresa o Olka, wy pewnie też tak macie... ehhh...