reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

dreamgirl teraz USG mam właśnie za tydzień. Też w poniedziałek. A u Ciebie w ogóle się ciąża rozwijała czy rozwijała się takim właśnie dziwnym tempem?
Na początku niby było ok, ale przyrost był za mały. W odstępie 48h miałam hcg w wysokości około 9200 a potem tylko 12000 - przyrost był, ale był za mały jak na tę fazę ciąży. Powinno być minimum 100%. I potem się okazało, że pęcherzyk był, ale już pusty w środku, po kolejnym tygodniu zlecono zabieg i wskazano na poronienie zatrzymane.

Dziewczyny jeśli chodzi o FB to nie wiem czy to dobry pomysł, mam złe wspomnienia ze staraczek, dziewczyn założyła grupę na fb, później się okazało ze to troll [była długo użytkowniczką BB i jest nadal na forum], i był jeszcze jeden troll poza nią. Może poczekajmy trochę aż sie lepiej poznamy...
No też się zgadzam. Przecież nie dajemy publicznie żadnych danych prywatnych :) Żadna z nas nie daje. Mamy pseudonimy, nie rozumiem sensu...

malinka oby bóle ustąpiły, ja to zauważyłam, że baby są takie niedelikatne ;/
Mowa o babie ginekologu? Jeśli tak to się zgadzam w zupełności. Ja tylko raz zagościłam u kobiety i powiedziałam nigdy więcej. Bo niestety jest tak, że jedną boli podczas badania, a drugą nie. I jeśli traficie na lekarkę, która nic nie czuje to ona z gruntu zakłada, że Wy też nie powinniście i wylane ma na Wasze fanaberie. A facet nie wie i NIGDY nie będzie wiedział jak to czuć. Więc zawsze do tego inaczej podejdzie (aczkolwiek wiem, że są też niedelikatni faceci - z tym, że w tych przypadkach muszą mieć jakąś domieszkę kobiecości, więc pewnie homo :D )
Odrobina humoru, z przymrużeniem oka :D

Do badania zostało mi już tylko 19,5h!!!! Aaaaa nie wytrzymam!!! Nie zasnę!!! Eksytacjaaaaaa :D :D :D

reklama
Hej ;)

Ja wlasnie w drodze do pracy, dzis im powiem o ciazy i zakazie pracy w labie, ciekawe jak zareagują... Z tych wrażeń cała noc nie mogłam spać ;p

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty ;) &&&&

Miłego dnia ;)

kurcze...znowu...ledwo grupa się utworzyła (i jeszcze się długo będzie tworzyć, bo sporo osób na październik może dopiero się pojawić) a już chcecie się przenosić,zamykać itp....Ja jestem na NIE. Jak ktoś nie chce czegoś pisać publicznie/wrzucać zdjęć itp to tego po prostu nie robi. Możemy się wyodrębnić dopiero jak już będziemy same się dobrze znały i nikt już nie będzie dołączać. Z marcówkami chyba dopiero około lutego/marca zamknęłyśmy wątek i przeniosłyśmy się na FB - wszystkie się znałyśmy, nie było żadnych trolli, bo do tego momentu zostały zdemaskowane no i też nikt się nie obawiał podać swoich prawdziwych danych typu imię i nazwisko. Lubimy się, w dużej części się spotykamy nawet. Ale dla tej grupy jet moim zdanie STANOWCZO za wcześnie.

akatsuki, chodzi o tą prywatną grupę?

napisze po raz kolejny że jestem jak najbardziej za! :) zdecydowanie wolę, żeby nasze rozmowy nie były dostępne dla ogółu :) jakbym umiała to bym tu stworzyła taką zamkniętą - prywatną grupę, ale nie wiem jak :p

reklama
Nie malinka bo najwyraźniej dziewczyny mają jakieś złe doświadczenia z grupami na fb. Ja ze staraczkami z jesieni 2014 mam taka grupę i bardzo wygodnie się piszę szczególnie na komórce no ale demokracja i większość jest przeciwna.

Do góry