A jak ktoś nie ma FB? Bo tu na forum też można grupę prywatną założyć i nie będzie miał do niej nikt odstępu poza zapisanymi dziewczynami.
dokladnie
kurcze...znowu...ledwo grupa się utworzyła (i jeszcze się długo będzie tworzyć, bo sporo osób na październik może dopiero się pojawić) a już chcecie się przenosić,zamykać itp....Ja jestem na NIE. Jak ktoś nie chce czegoś pisać publicznie/wrzucać zdjęć itp to tego po prostu nie robi. Możemy się wyodrębnić dopiero jak już będziemy same się dobrze znały i nikt już nie będzie dołączać. Z marcówkami chyba dopiero około lutego/marca zamknęłyśmy wątek i przeniosłyśmy się na FB - wszystkie się znałyśmy, nie było żadnych trolli, bo do tego momentu zostały zdemaskowane no i też nikt się nie obawiał podać swoich prawdziwych danych typu imię i nazwisko. Lubimy się, w dużej części się spotykamy nawet. Ale dla tej grupy jet moim zdanie STANOWCZO za wcześnie.
tez tak mysle, u nas na majowkach grupa zakmnela sie chyba dopiero po porodach, przeciez jezcze dobrze sie nie znamy, zapewne kilka osob jeszcze dolaczy wiec spokojnie, bedzie czas na zamkniecie wątku, nie kazdy tez ma konto na fb wiec wydaje mi sie ze zamkniety watek w przyszlosci na bb wystarczy