Lilolo
Fanka BB :)
No to chłopców jest narazie dwa razy tyle co dziewczynek
męski wątek nam się szykuje 
Ale nasze dziewczyby będą miały powodzenia
tyle chłopa się dla nich rodzi 
Ale nasze dziewczyby będą miały powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KOCHANA!!!!!(...)Podobno chciał mi zaproponować żebyśmy razem polecieli, ale nie dałam mu dojść do słowa i się wkurzył.
(...) Że nas związek jest ogólnie ch.jowy z przerwami na dobre chwile. Ja tak nie uważam, ale powiedziałam, że przyjmuje do wiadomości i uszanuje decyzję. Po kilku h zadzwonił, że jak chce lecieć do Egiptu to mam zawieźć wniosek na paszport.
(...) Zapytałam go czy ma zamiar dołożyć się do wózka i łóżeczka to mi powiedział, że jeśli sąd mu nakaże to tak.
(...) No właśnie jesteśmy ze sobą krótko, 11 m-cy.
(...) przez rok usłyszałam, że mnie kocha 3 razy i to zawsze po alkoholu
(...) ja chciałam jak najszybciej, ale nie szło z nim negocjować. Miałam albo przystać albo w ogóle. Natomiast wczoraj oznajmił mi, że nie mam co liczyć, że zamieszkamy razem.
(...) Cóż, zostałam sama w ciąży. Będę mieszkać w jednym pokoju z naszym synkiem. Musze zrobic przemeblowanie, kupić wózek, łóżeczko, bo on będzie czekał aż sąd mu nakaże. Nie wiem co ja mam zrobić, jak się ogarnąć... ;/
Oj nie moja droga, nie idź na taką przynętę. Ja też nie mialam urlopu przez ostatnie dobre 5 lat i od tego się nie umiera. Właśnie z maleństwem sobie pojedziesz, mleko masz, pieluchy w dłoń i kilka łaszków, wózek i jechana. Wszystko jest dla ludzi. Nie czekaj z uregulowaniem różnych spraw do urodzenia dziecka. Bo wtedy będziesz czekała, idź po porade prawną w Twoim mieście, poszukaj na pewno są darmowe porady - warto z tego korzystać. Napisz wniosek już wcześniej i poproś kogoś aby natychmiast po urodzeniu zaniósł to do Sądu. Bo to trwa miesiącami!!! Wiem, bo ostatnio mam kilka spraw w Sądach, więc jestem na bieżąco. Niestety - i to sprawy rodzinne, związane ze spadkiem.(...)Przez 3 lata nie miałam prawdziwego urlopu, najwyżej 3-4 dni, a potem z maleństwem też już pewnie od razu nigdzie nie wyjadę.
(...)sprawy dotyczące dziecka uregulujemy jak się urodzi, w sądzie.
(...)To nie jest pierwszy raz kiedy on decyduje o rozstaniu
(...)Chyba bez psychologa się nie obejdzie. Zaraz pojadę się zarejestrować.
(...)wczoraj (zresztą nie pierwszy raz) wypomniał mi, że miałam się na wszystko zgadzać, a tak wcale nie jest... ;/
(...)ma 40 lat i wydawać by się mogło, że nasz związek będzie inaczej wyglądał
W poniedziałek i potem we wtorekdreamgirl ekstra i po co tu sie stresowac, przyjdzie czas na wszytsko, kiedy masz wizyte?
Niefajnie, choć ciekawe ile z tego to tylko on a ile to te nasze hormonyMam wogole ostatnio wrażenie, że on mnie unika. I nawet nie szuka ze mną kontaktu. Nie chce rozmawiać, nie chce się przytulać no kompletnie nic, zero w nim oparcia mam
Nie chciałam się z nim sądzić. W przypadku rozstania sądziłam, że będzie płacił na dziecko, ale nie bardzo bym chciała mieć z nim kontakt. Nie wyobrażam sobie tego, że on nas porzucił nim mały się urodził, a potem będzie go odwiedzał albo zabierał do jakiejś innej kobiety... ;(
No faceci nie mają pojęcia o czym mówią dopóki nie muszą się sami zajmować. Mam nadzieję, że ten kryzysik minie i będzie u Was dobrze.
Nie, jest PolakiemNa dodatek ma 40 lat i wydawać by się mogło, że nasz związek będzie inaczej wyglądał. A tu się okazało, że najwyraźniej ma nawyki starego kawalera, gdyż ma do wszystkiego prawo i nic nie jest moją sprawą, bo ja sie tylko czepiam... Ale co jest dziwnego w tym, że chciałabym by mój partner konsultował ze mną swoje decyzje, nawet te dotyczące wyjśc z kolegami i że chciałabym z nim zamieszkać i normalnie żyć jak rodzina a nie jak para 16latków... ;/ Cóż, czepialska jestem
ale jak to ślad po niej zaginał? wyjechała do Pakistanu?