reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
dbdg o matko :-( współczuję Kochana że akurat teraz Cię to spotkało... dla mnie to niewyobrażalne...ale myślę że wsyztsko co nas w życiu spotyka to poporostu 'tak ma być' znajdziesz wspaniałego faceta który zadba o was tak jak powinien...moim zdaniem ten nie jest wart złamanej minuty poświęcenia...neistety nei zawsze odpowiedzialność i dojrzałość idzie w parze z wiekiem :-(

krewetka a jkie masz ciśnienie?

myśmy z mężem mieli największy kryzys po narodzinach córki, nowa sytuacja w któej trzeba było się odnaleźć, dostosować się, zmienić nawyki, przyzwyczajenia itd...wszystko się ładnie ułożyło na szczęście...

Medluję sie po wizycie i.. z której strony by nie patrzeć to wszedzie jaja, nici z tych chinskich kalendarzy i z planowania plci okolo owulacji, czyli dołączam do grona mam lekko zawiedzionych, no ale cóż bedzie fajnie i chlopakami. A ogólnie dzidziuś wiercipieta, wiec za bardzo zdjec nie mam, wstawie pozniej na odpowiedni watek i opis.

szczesliwa no wlasnie my tam po ślubie nie mielismy zadneo kryzysu, wrecz odwrotnie u nas po slubie było tylko lepiej ;)

Dziewczyny ciesze się, że wizyty udane :)

Dolga,

Gratuluję synka! :)

No ja też swojego syncia nigdy nie przytule, ale za to będę miała trzy cudowne dziewczyby wiec i tak jestem bardzo szczęśliwa :)

Kamila współczuje bólu głowy :( będzie wszystko dobrze na wizycie :)
&&&& za córeczkę ;)

Kasik ja jutro mam wizytę bez usg u mojego gina i szybkie usg u Teścia, no i do tego wyniki badań, krew, mocz, toxo i przeciwciała, mam nadzieje ze wszystko ok

Dolga kalendarz chiński trzeba specjalnie przeliczać, nasze lata na lata chińskie (opowiadali kiedyś o tym w tv)

blair no własnie sprawdzałam w takim kalendarzu co sam niby przelicza, a tu dupa :p

krewetka gratulacje udanej wizyty :)

teraz bedzie problem z imieniem, o nad chlopiecym nawet nie myslałam hehe taka byłam pewan

a jszcze nakazałam lekarzowi zbadac moją szyjke, bo w poprzedniej ciazy sie skracała i sie troche obawiałam, a przeciez teraz mam jeszcez synka do noszenia, aczkolwiek lekarz zabronil mi go nosic, ale co ja zrobie jak on nie chodzi i na dodatek wiecznie chory. Szyjka ma sie ok, ma az 43 mm, wiec nie ma obaw :)

Melduje się z domowego łóżka :-)

W dodatku opatulona kojcem motherhood :-)

Z wypisu szpitalnego w sumie nic nie wynika... Niby układ trawienny, niby ryzyko poronienia i przedwczesnego porodu i w sumie nie wiem nic co i jak.. Czy jakaś dieta, czy to faktycznie takie zagrażające no masakra, żaden lekarz nie udzielił żadnego komentarza... Nie wiem co o tym wszystkim myśleć..

Dbdg współczyje tej sytuacji ale skoro facet ma tyle lat a nadal nie potrafi wziąć odpowiedzialności no to coś nie tak...

Resztę nadrobie w najbliższym czasie... :-)

reklama
dbdg trzymaj się kochana, ale dupek z niego ale jak ma robić łaskę to niech spada

kamilove ja jeszcze nie znam płci

Malinka 89 super że cię puścili do domku.

Do góry