reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kurcze dzis znowu jakoś zarobiona bylam i dopiero teraz mam czas poczytac... mowie Wam jaka okropna pogoda u nas... leje i wiatra taki, ze to jak listopad a nie maj, do tego grad... jak jechalam po Ale do szkoly to wycieraczki nie nadarzaly zbierac... masakra... :(

reklama
kamilove to korzystaj jak dziadki chcą kupic wnuczkom prezenty,
napisz jak wózek
maran u nas dla odmiany piękna pogoda

Moja Hania ogląda pełnometrażowe filmy Disney'a. Uwielbia "Toy Story" (wszytkie części), "Gdzie jest Nemo" i "Króla lwa" :) w TV czasem ogląda Księżniczkę Zosię i "Klinikę dla pluszaków"...no i "Masz i niedźwiedź" :)

AnnieTess,super ze już wrocilas Hania szczęśliwa ze mamka w domku :-)? Mój babelek też dzisiaj szalał w ogóle też mam syncia wiercipiete :-) Martynka jakaś spokojniejsza była w brzusiu ;-) Ale duże wesele :-) Jeszcze na takim nie byłam :-) w happy mum są fajne sukienki takie na ślub :-) Daj znać co kupiłaś fajnego ;-)

Oglądaliście wczoraj debatę ???

Hania stęskniona. Cały dzień mnie nie odstępuje na krok, tulimy się ciągle albo trzymamy za ręce ;)
Śmieszne, że te nasze chłopaki w brzicju takie inne od starszych siostrzyczek :)
Ja też na takim weselu nie byłam...w ogóle nie lubię tego typu imprez...
Na zakupy nie pojechałam. Jutro musze to zrobić!

Debatę oglądałam. Ale nie poruszajmy tu, na wszelki wypadek, tematu polityki bo to zbyt drażliwy temat i jeszcze wywołamy burzę ;)

dream zazdraszczam maszyny!! U nas zamykają Singera i wszystko za 50% a ja splukana ; (
Co do prezentu to na prawdę nic wielkiego, drobiazg. Chodzi o to że mąż mnie zna i dokładnie wie jakimi drobiazgami może sprawić mi wielką radość.
Dostalam ozdobne poduchy z Gry o Tron ♥

Załączniki

• 1431969150903.jpg
    1431969150903.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 35
Madziula mój 8 latek też uwielbia maszęi niedzwiedzia. My zanim zaczęliśmy oglądać na tv ABC to oglądaliśmy ją na internecie po rosyjsku, to był hicior, katował nas non stop.

Malina to jak wyniki dobrze i jest poprawa to może do domu cię puszczą.

gbdg ja mam wizytę 30 maja i gin nic mi nie mówił że będziemy też usg robić choć ja na to liczę, że może wreszcie maleństwo się ujawni co do płci.

Dreamgirl 100 lat.

Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zaprosić Was na mojego bloga, na którym kuszę rozdawanymi właśnie pięknymi ubrankami Lindex :)

Nowe logo i konkurs

konkurs1.png

Szybkich porodów i zdrowych maluchów!

reklama
Cześć laski, maiłąm dziś bardzo zabeigany dzień i walczę z bólami podbrzusza, wziełam już dzisiaj 3 nospy, 6 magnezów i nei jest i tak dobrze... podbrzusze cały czas twarde i napięte,brzuch się od czasu do czasu stawia, najgorzej jak chodzę albo siedze na wprost to boli...uspałam cócię i leżę, Boooże byle do przyszłego poniedziałku bo wtedy mam gina i połówkowe..

Madziula serio z tą wodą? faktycznei za mało piję!

Jeśli chodzi o bajki to moja córa ogląda BabyTV ;-)

Do góry